2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.10.07.

Új korszak jön az Ingenico számára. Megtörtént a tulajdonosváltás

Szerző:

Kategóriák:

Az Apollo Funds által történt felvásárlás sikeres befejezését követően az Ingenico, a fizetési- és kártyaelfogadási megoldások globális piacvezetője ma bejelentette, hogy független vállalatként folytatja működését. A tulajdonosváltás új korszakot jelent az Ingenico számára.

Az Ingenico, mint fizetési ökoszisztéma-szolgáltató a jövőben a rendelkezésére álló erőforrásainak (a legnagyobb globális telepített hálózat, K+F képességek, munkavállalók) kihasználásával felgyorsítja üzleti megújulását, valamint termékeinek és szolgáltatásainak innovációját.

Az Ingenico a jövőben kibővíti meglévő kínálatát, valamint kihasználva a legújabb Android alapú platformját (AXIUMTM), a „Terminál, mint szolgálatás” (TaaS – Terminal as a Service) és a fizetési platform, mint szolgáltatás (PPaaSTM – Payment Platform as a Service) kínálatával felgyorsítja az átállást a szoftverek és felhőalapú szolgáltatások még átfogóbb összetételének irányába.

Az Ingenico stratégiájának végrehajtását vezérigazgatóként és igazgatósági tagként továbbra is Matthieu Destot vezeti, akinek munkáját egy új, magas színvonalú diverzifikált Felügyelő Bizottság fogja támogatni.

Az Ingenico Felügyelő Bizottság elnökének Catherine Guillouard-ot nevezték ki. A szakember széleskörű globális vállalatvezetői múlttal, üzleti és változás-menedzsment tapasztalattal rendelkezik. Továbbá Rolf Stangl, Gerrard Schmid és Laurence Stoclet – három tapasztalt, tehetséges vezető – csatlakoznak a felügyelőbizottsághoz, akik erős változásmenedzsmentbeli, vállalkozásfejlesztési, iparági és értékteremtési tapasztalattal rendelkeznek.

Az Apollo Funds további képviselői Michele Rabà, partner, Robert Kalsow-Ramos, partner, Christopher Harwood, operatív partner és Julia Shakhova, igazgató.

„Meggyőződésem, hogy az új felügyelőbizottsági tagok óriási mértékben fognak hozzájárulni az Ingenico növekedéséhez, mivel mindegyikük egyedi készségeket, szakértelmet, jövőképet és perspektívákat hoz magával”

– mondta Matthieu Destot, az Ingenico vezérigazgatója.

Az Ingenico készen áll arra, hogy a Worldline-ból kiválva, egy motivált menedzsment csapattal, önálló vállalatként nézzen a jövőbe.

„A tulajdonosváltás során továbbra is a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot fogjuk biztosítani. Az egész Ingenico csapat nagyon izgatott a jövő miatt, mivel arra törekszünk, hogy világszerte jobb, erősebb és agilisabb partnerré váljunk értékes ügyfeleink és partnereink számára”

– tette hozzá Matthieu Destot.

Forrás: Ingenico

Címkék:
blank