Új magyar fejlesztés teszi egyszerűbbé a készpénzmentes adománygyűjtést

Szerző: | 2022. 12. 07. | Elektronikus fizetés, Összes hír

BankTechShow | A jövő digitális bankja

Az Ingenico Magyarország bemutatta megújult Adományozó Totemét, amely lehetővé teszi a bankkártyás adományok gyűjtését, akár emberi felügyelet nélkül is.

Bakonyi András, az Ingenico Magyarországért felelős országmenedzsere elmondta, hogy az emberek fizetési, és így adományozási szokásai is gyökeres változásokon mentek keresztül az elmúlt három év során.

„Ma már egészségügyi okokból is fontos lett a készpénzmentes megoldások használata a társadalom számára, ami nehéz helyzetbe hozta a hagyományosan készpénzes adományokra támaszkodó szervezetek működését. Az új Ingenico SELF/2000 önkiszolgáló POS terminálra alapuló adományozó totemünk egytestreszabható, strapabíró és korszerű megoldást kínál erre a problémára, mivel minden típusú érintésmentes fizetést – bankkártyák, okoseszközök, Apple Pay, Google Pay, stb. – képes feldolgozni.”

Bakonyi András

Ingenico Magyarországért felelős országmenedzsere

A színes, PIN kód bevitelre is alkalmas érintőképernyővel szerelt eszköz új dimenziót jelent az olyan önkiszolgáló fizetések kiszolgálásában, mint például az adományozás, a parkolás, az étel-ital, vagy éppen jegyautomaták. Az Ingenico SELF/2000 kijelzőjén az adományozó szabadon megadhatja a támogatásra szánt összeget, és a kijelzőn lehetőség van a PIN kód megadására is.

Az adományozó totem működését bemutató videó itt tekinthető meg.

ingenico adomanyozo totem

Amennyiben a terminál készenléti állapotban van, úgy a szervezet saját tetszés szerinti képét jelenítheti meg a kijelzőjén, felhívva a figyelmet a támogatás lehetőségére. A totem műanyag felépítménye matricázható, így növelve annak az egyediséget. A megoldáshoz kapcsolódó banki hátteret az OTP Bank biztosítja.

Ingenico SELF 2000

Az Ingenico adományozó totem már igényelhető az www.adomanyozototem.hu oldalon, ahol az adatok megadása után egyszerűen és gyorsan nyílik lehetőség a szükséges elfogadói szerződés legenerálására és aláírására.

Az Ingenico további elektronikus fizetési megoldásairól az Elektronikus fizetési megoldások kézikönyvében olvashatnak az érdeklődők.

Címlapfotó forrása: Ingenico

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.