Újabb digitális megoldással egyszerűsíti az újraindítási gyorskölcsön online igénylését a GRÁNIT Bank

írta | 2021.06.15. | Banki és fintech hírek, Hírzúzda, Összes hír

A GRÁNIT Bank újabb innovációval tette még kényelmesebbé az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönének online igénylését. Így már egyetlen webes felületen digitálisan elintézhető az összes adminisztráció, kezdve az előszűréstől, a feltételek ellenőrzésén át a hiteligényléshez szükséges dokumentumok feltöltéséig.

Az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsöne online előszűréssel és feltételvizsgálattal igényelhető 2021. április óta a GRÁNIT Bank erre dedikált honlapján keresztül. A kölcsön iránt több százan érdeklődtek a Banknál, elsősorban a vendéglátóipari és a kiskereskedelmi tevékenységet végző mikrovállalkozások.

Az elektronikus igénylés folyamatát a Bank a napokban tovább fejlesztette: – az igényléshez szükséges kitöltött, és aláírt, majd beszkennelt dokumentumokat néhány kattintással fel lehet tölteni és beküldeni. Csak a szerződés aláírásához kell személyesen megjelenni.

A hitelt a GRÁNIT Bank az MFB Pontok hálózatának tagjaként teszi elérhetővé. A digitális hiteligénylés továbbfejlesztésével a Bank azt kívánja elérni, hogy az érintett vállalkozások még egyszerűbben, kényelmesebben és gyorsabban juthassanak segítséghez.

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram digitális igénylése népszerű az érintett vállalkozások körében, a Bankhoz beküldött kérelmek szinte 100 százalékban elektronikusan érkeznek. A GRÁNIT Bank online előszűrése igazodik a hitelkonstrukció feltételeiben májusban bekövetkezett változáshoz, a kamatmentes, maximum 10 millió forint összegű gyorskölcsön igénylésére – főtevékenységtől függetlenül – jogosult az a vállalkozás, amely rendelkezik a 2020-as évre teljesen lezárt 12 havi beszámolóval, 2020-ra vonatkozó árbevétele nem haladja meg a 100 millió forintot, valamint 2020-as átlagos állományi létszáma 25 fős vagy annál kisebb és a tavalyi évi árbevétele minimum 30 százalékkal elmarad a 2019 évitől.

A hazai kis- és középvállalkozások hitelezését a Bank 2010-es megalapítása óta kiemelt feladatának tekinti, így az MFB Pontok hálózatába tartozó bankként fontos célja, hogy minél jobban kivegye részét az MFB nulla százalékos és 3 éves türelmi idővel nyújtott gyorskölcsönének közvetítéséből.

Fotó: pexels.com

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.