PayTechShow 4.0

Újabb digitális megoldással egyszerűsíti az újraindítási gyorskölcsön online igénylését a GRÁNIT Bank

Szerző: | 2021. 06. 15. | Banki és fintech hírek, Hírzúzda, Összes hír

PayTechShow 4.0

A GRÁNIT Bank újabb innovációval tette még kényelmesebbé az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönének online igénylését. Így már egyetlen webes felületen digitálisan elintézhető az összes adminisztráció, kezdve az előszűréstől, a feltételek ellenőrzésén át a hiteligényléshez szükséges dokumentumok feltöltéséig.

Az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsöne online előszűréssel és feltételvizsgálattal igényelhető 2021. április óta a GRÁNIT Bank erre dedikált honlapján keresztül. A kölcsön iránt több százan érdeklődtek a Banknál, elsősorban a vendéglátóipari és a kiskereskedelmi tevékenységet végző mikrovállalkozások.

Az elektronikus igénylés folyamatát a Bank a napokban tovább fejlesztette: – az igényléshez szükséges kitöltött, és aláírt, majd beszkennelt dokumentumokat néhány kattintással fel lehet tölteni és beküldeni. Csak a szerződés aláírásához kell személyesen megjelenni.

A hitelt a GRÁNIT Bank az MFB Pontok hálózatának tagjaként teszi elérhetővé. A digitális hiteligénylés továbbfejlesztésével a Bank azt kívánja elérni, hogy az érintett vállalkozások még egyszerűbben, kényelmesebben és gyorsabban juthassanak segítséghez.

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram digitális igénylése népszerű az érintett vállalkozások körében, a Bankhoz beküldött kérelmek szinte 100 százalékban elektronikusan érkeznek. A GRÁNIT Bank online előszűrése igazodik a hitelkonstrukció feltételeiben májusban bekövetkezett változáshoz, a kamatmentes, maximum 10 millió forint összegű gyorskölcsön igénylésére – főtevékenységtől függetlenül – jogosult az a vállalkozás, amely rendelkezik a 2020-as évre teljesen lezárt 12 havi beszámolóval, 2020-ra vonatkozó árbevétele nem haladja meg a 100 millió forintot, valamint 2020-as átlagos állományi létszáma 25 fős vagy annál kisebb és a tavalyi évi árbevétele minimum 30 százalékkal elmarad a 2019 évitől.

A hazai kis- és középvállalkozások hitelezését a Bank 2010-es megalapítása óta kiemelt feladatának tekinti, így az MFB Pontok hálózatába tartozó bankként fontos célja, hogy minél jobban kivegye részét az MFB nulla százalékos és 3 éves türelmi idővel nyújtott gyorskölcsönének közvetítéséből.

Fotó: pexels.com

A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, a FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!