2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2021.06.15.

Újabb digitális megoldással egyszerűsíti az újraindítási gyorskölcsön online igénylését a GRÁNIT Bank

Szerző:

Kategóriák:

A GRÁNIT Bank újabb innovációval tette még kényelmesebbé az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönének online igénylését. Így már egyetlen webes felületen digitálisan elintézhető az összes adminisztráció, kezdve az előszűréstől, a feltételek ellenőrzésén át a hiteligényléshez szükséges dokumentumok feltöltéséig.

Az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsöne online előszűréssel és feltételvizsgálattal igényelhető 2021. április óta a GRÁNIT Bank erre dedikált honlapján keresztül. A kölcsön iránt több százan érdeklődtek a Banknál, elsősorban a vendéglátóipari és a kiskereskedelmi tevékenységet végző mikrovállalkozások.

Az elektronikus igénylés folyamatát a Bank a napokban tovább fejlesztette: – az igényléshez szükséges kitöltött, és aláírt, majd beszkennelt dokumentumokat néhány kattintással fel lehet tölteni és beküldeni. Csak a szerződés aláírásához kell személyesen megjelenni.

A hitelt a GRÁNIT Bank az MFB Pontok hálózatának tagjaként teszi elérhetővé. A digitális hiteligénylés továbbfejlesztésével a Bank azt kívánja elérni, hogy az érintett vállalkozások még egyszerűbben, kényelmesebben és gyorsabban juthassanak segítséghez.

A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram digitális igénylése népszerű az érintett vállalkozások körében, a Bankhoz beküldött kérelmek szinte 100 százalékban elektronikusan érkeznek. A GRÁNIT Bank online előszűrése igazodik a hitelkonstrukció feltételeiben májusban bekövetkezett változáshoz, a kamatmentes, maximum 10 millió forint összegű gyorskölcsön igénylésére – főtevékenységtől függetlenül – jogosult az a vállalkozás, amely rendelkezik a 2020-as évre teljesen lezárt 12 havi beszámolóval, 2020-ra vonatkozó árbevétele nem haladja meg a 100 millió forintot, valamint 2020-as átlagos állományi létszáma 25 fős vagy annál kisebb és a tavalyi évi árbevétele minimum 30 százalékkal elmarad a 2019 évitől.

A hazai kis- és középvállalkozások hitelezését a Bank 2010-es megalapítása óta kiemelt feladatának tekinti, így az MFB Pontok hálózatába tartozó bankként fontos célja, hogy minél jobban kivegye részét az MFB nulla százalékos és 3 éves türelmi idővel nyújtott gyorskölcsönének közvetítéséből.

Fotó: pexels.com

Címkék:
blank