Vírusként terjed a Revolut pénzosztós kampánya

Szerző: | 2019. 08. 12. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

BankTechShow | A jövő digitális bankja

Július végén elstartolt a Revolut új kampánya, amelynek keretében a fintech startup háromezer forintot fizet a „becserkészőknek” minden új felhasználóért. Ha 50 ismerősöd rendel kártyát a „meghívódon” keresztül, akkor 150 ezer forintot is kereshetsz a kampány végéig. A FinTechZone úgy döntött, a kampány keretében befolyt teljes összeget a FinTechZone közösség által választott alapítványnak adományozza. Íme a részletek.

A hazai Revolut felhasználók először július végén találkozhattak az új kampánnyal a Revolut mobilalkalmazásban, majd ezt követően a Facebookon kezdett el terjedni vírusként.

A meglévő Revolutosok 3.000 forintot kapnak minden ismerősük után, ha azok megrendelik a Revolut kártyát. Ha pedig a meghívott használni fogja a kártyát, akkor ő is kap 3.000 forintot az első kártyás fizetése után.

Annyira pofonegyszerű és zseniális a folyamat, hogy öröm volt tesztelni.

Így kereshetnek 3.000 forintot a Revolutosok

Ha Revolutos vagy, akkor 4 kattintással előállíthatod a saját promóciós linkedet (meghívódat) és kiküldheted a Revolut applikációból ismerőseidnek. A Revolut arra is ügyelt, hogy a „Barátok meghívása” listában már csak azok az ismerősök jelenjenek meg, akiknek még nincs Revolut kártyájuk.

blank
blank

A hab a tortán, hogy a meghívó linket sms-ben is ki lehet küldeni, aminek tartalmára javaslatot tesz a Revolut, így még azon sem kell törnünk a fejünket, hogyan hívjuk fel ismerőseink figyelmét a lehetőségre. Ugyanakkor azt is megtehetjük, hogy a meghívó linket kimásoljuk és más csatornán keresztül (pl. e-mail, Messenger, Viber, WhatsApp stb.) juttatjuk el ismerőseinknek.

1. lépés: Kattints az “Irányítópult” gombra

blank

2. lépés: Kattints a “Barátok meghívása” gombra

blank

3. lépés: Válaszd ki, ki(ke)t szeretnél meghívni 

blank

4. lépés: Kattints a “Küldés” gombra

blank

Miután kiküldtük a meghívó linket az applikációból, nyomon követhetjük a Revolut mobilalkalmazáson belül, hogyan reagáltak a meghívottak, elfogadták-e a meghívásunkat (elindították-e a kártyaigénylést). Ha azt látjuk, hogy az ismerős „nem reagál”, akkor az „Emlékeztető küldése” gombra kattintva finoman „ösztönözhetjük”.

blank
blank

Így lehetsz új Revolutos és adományozhatsz is egyben

Ha még nincs Revolut kártyád és a kampány keretében a mi meghívó (promóciós) linkünkön keresztül igényled kártyádat, akkor a befolyt teljes összeget átutaljuk annak az alapítványnak, amelyre a legtöbben szavaztak az alábbi kérdőíven keresztül:

Ahogy lezárul a kampány augusztus végén, külön cikk keretében bemutatjuk, mennyi pénz gyűlt össze és melyik alapítványnak került átutalásra. Az első kártyahasználat után Te is kapsz 3.000 forintot (és még másokon is segítettél).

Hogyan történik a Revolut kártyaigénylés?

Ha a meghívó linkünkre kattintasz, akkor a Revolut felületére jutsz, ahol a mobilszámod megadásával kezdeményezheted a regisztrációs folyamatot.

A megadott mobilszámra a Revoluttól kapsz egy sms-t, amely tartalmazza a linket, ahonnan letöltheted a Revolut applikációt. A kártyaigénylést már az applikációból lehet végigcsinálni, amihez szükség lesz majd valamely személyazonosító okmányodra. Korábbi cikkünkből, innen megtudhatod, hogyan kell Revolut kártyát igényelni.

Ha arra vagy kíváncsi, mire jó a Revolut, akkor ezekből a cikkből kaphatsz áttekintést:

Fontos: a kampány augusztus utolsó napjaiban lejár, így ha addig nem igényled meg a kártyát, akkor a cikkben bemutatott lehetőséget nem tudod kihasználni. A kampány lejáratának pontos dátumára sajnos nem jöttünk rá, mivel a hátralévő napok száma óráról órára is változott, miközben a cikket készítettük.

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.