Július végén elstartolt a Revolut új kampánya, amelynek keretében a fintech startup háromezer forintot fizet a „becserkészőknek” minden új felhasználóért. Ha 50 ismerősöd rendel kártyát a „meghívódon” keresztül, akkor 150 ezer forintot is kereshetsz a kampány végéig. A FinTechZone úgy döntött, a kampány keretében befolyt teljes összeget a FinTechZone közösség által választott alapítványnak adományozza. Íme a részletek.

A hazai Revolut felhasználók először július végén találkozhattak az új kampánnyal a Revolut mobilalkalmazásban, majd ezt követően a Facebookon kezdett el terjedni vírusként.

A meglévő Revolutosok 3.000 forintot kapnak minden ismerősük után, ha azok megrendelik a Revolut kártyát. Ha pedig a meghívott használni fogja a kártyát, akkor ő is kap 3.000 forintot az első kártyás fizetése után.

Annyira pofonegyszerű és zseniális a folyamat, hogy öröm volt tesztelni.

Így kereshetnek 3.000 forintot a Revolutosok

Ha Revolutos vagy, akkor 4 kattintással előállíthatod a saját promóciós linkedet (meghívódat) és kiküldheted a Revolut applikációból ismerőseidnek. A Revolut arra is ügyelt, hogy a „Barátok meghívása” listában már csak azok az ismerősök jelenjenek meg, akiknek még nincs Revolut kártyájuk.

A hab a tortán, hogy a meghívó linket sms-ben is ki lehet küldeni, aminek tartalmára javaslatot tesz a Revolut, így még azon sem kell törnünk a fejünket, hogyan hívjuk fel ismerőseink figyelmét a lehetőségre. Ugyanakkor azt is megtehetjük, hogy a meghívó linket kimásoljuk és más csatornán keresztül (pl. e-mail, Messenger, Viber, WhatsApp stb.) juttatjuk el ismerőseinknek.

1. lépés: Kattints az “Irányítópult” gombra

2. lépés: Kattints a “Barátok meghívása” gombra

3. lépés: Válaszd ki, ki(ke)t szeretnél meghívni 

4. lépés: Kattints a “Küldés” gombra

Miután kiküldtük a meghívó linket az applikációból, nyomon követhetjük a Revolut mobilalkalmazáson belül, hogyan reagáltak a meghívottak, elfogadták-e a meghívásunkat (elindították-e a kártyaigénylést). Ha azt látjuk, hogy az ismerős „nem reagál”, akkor az „Emlékeztető küldése” gombra kattintva finoman „ösztönözhetjük”.

Így lehetsz új Revolutos és adományozhatsz is egyben

Ha még nincs Revolut kártyád és a kampány keretében a mi meghívó (promóciós) linkünkön keresztül igényled kártyádat, akkor a befolyt teljes összeget átutaljuk annak az alapítványnak, amelyre a legtöbben szavaztak az alábbi kérdőíven keresztül:

Ahogy lezárul a kampány augusztus végén, külön cikk keretében bemutatjuk, mennyi pénz gyűlt össze és melyik alapítványnak került átutalásra. Az első kártyahasználat után Te is kapsz 3.000 forintot (és még másokon is segítettél).

FINTECHSHOW 20/20

A MÁSIK JÖVŐ

A “Másik Jövő“, ahol a negyedik ipari forradalom, a gépi tanulás, Sophia és a startupok átvették az irányítást a pénzügyeink felett. Milyen lenne az a világ?

Jövő szcenáriók és párhuzamos világok találkozása a negyedik fintech seregszemlén. Jön a FinTechShow 4.0!

Hogyan történik a Revolut kártyaigénylés?

Ha a meghívó linkünkre kattintasz, akkor a Revolut felületére jutsz, ahol a mobilszámod megadásával kezdeményezheted a regisztrációs folyamatot.

A megadott mobilszámra a Revoluttól kapsz egy sms-t, amely tartalmazza a linket, ahonnan letöltheted a Revolut applikációt. A kártyaigénylést már az applikációból lehet végigcsinálni, amihez szükség lesz majd valamely személyazonosító okmányodra. Korábbi cikkünkből, innen megtudhatod, hogyan kell Revolut kártyát igényelni.

Ha arra vagy kíváncsi, mire jó a Revolut, akkor ezekből a cikkből kaphatsz áttekintést:

Fontos: a kampány augusztus utolsó napjaiban lejár, így ha addig nem igényled meg a kártyát, akkor a cikkben bemutatott lehetőséget nem tudod kihasználni. A kampány lejáratának pontos dátumára sajnos nem jöttünk rá, mivel a hátralévő napok száma óráról órára is változott, miközben a cikket készítettük.