600-an hackeljük hétvégén a koronavírust! Itt a legfontosabbak 10 pontban!

írta | 2020. 03. 31. | Hack The Crisis Hungary, Összes hír

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Hétvégén kerül megrendezésre a Hack The Crisis Hungary! 48 órás ötletverseny, hogy gyakorlatias megoldásokkal segítsük a koronavírus elleni harcot. A járvány miatt az elmúlt hetekben számos élethelyzet került nyomás alá, amik most új megoldásokat kívánnak. A regisztrálók üteme alapján pénteken várhatóan 600-an állunk majd csatasorba! Adunk pár tippet, hogyan készülhetsz Te is az online ötletversenyre! Ne feledkezz majd el a regisztrációról! Csatlakozhatsz fejlesztőként, tech mentorként, vagy szakértőként a hétvégi hackeléshez.

Az esemény mindenki számára nyitott, korábbi hackathon tapasztalatot nem igényel. Jelentkezhetsz csapatban és/vagy egyénileg is! FONTOS, hogy a verseny magyar nyelven zajlik!

Hozhatsz saját ötletet, de rengeteg konkrét, valós igény is befutott hozzánk a szakértőktől, amik még kidolgozásra várnak. A zsűri által kiválasztott legjobb megoldásokat a csatlakozó támogatók anyagi, szakmai és infrastrukturális oldalról is támogatni fogják.

FRISSÍTÉS [2020.04.01.]: Tech mentor és szakértői jelentkezéseket már nem tudunk fogadni, így a regisztrációt lezártuk. Köszönjük a sok-sok segítséget! Csapatok, fejlesztők továbbra is jelentkezhetnek!

10 pontos útmutató a felkészülésedhez!

  1. 2020. április 1. 20.00-ig regisztrálhatnak a tech mentorok, vagy szakértők [upade 2020.04.01: MEGTELT] (ezekről a területekről: egészségügy, közösségfejlesztés, kommunikáció, vállalkozás, oktatás, pénzügy), akik tanácsaikkal segítik majd a csapatokat. A mentorok, szakértők számára készített útmutató itt érhető el: „Hack The Crisis Hungary! Mentorokat keresünk a pénzügyi területről is!” A regisztrációs űrlapon adhatod meg, milyen idősávban lehet majd elérni Téged.
  2. 2020. április 3-án pénteken 16.00-kor indul a hackathon és a mentorálás! Lehetőség szerint az egyéni, vagy a csapat regisztrációját tegyétek meg minél előbb. Regisztráció itt.
  3. Csatlakozz a Slackhez minél előbb (Slack: hackthecrisishungary.slack.com)! Itt érhetsz el minden aktuális információt, bejelentést, itt formálódnak az ötletek, a csapatok! Ha még nincs csapatod, akkor itt is bedobhatod magad. Ha van ötleted és ahhoz keresel csapattagokat, akkor azt is megteheted ugyanitt. Ha az ötletedet szeretnéd validálni, akkor itt a remek lehetőség.
  4. 2020. április 3. 16.00 – 2020. április 5. 12.00: Projektek kidolgozása és mentorálás. Ne feledd, nem vagytok egyedül! Számos területről érkező szakértő és a tech mentor áll majd rendelkezésre a virtuális csatornákon keresztül, hogy tanácsaikkal segíthessék a fejlesztő csapatok munkáját.
  5. 2020. április 3. 23.59: Projekt draftok leadása. Ahhoz, hogy az „operatív törzs” hatékonyan segíthesse a csapatok mentorálását, látnunk kell, hogy milyen koncepción dolgoztok. A pénzügyi területről bankosok, fintech startupok alapítói, stratégák és PM-ek csatlakoztak, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Rájuk, ránk is számíthatsz!
  6. 2020. április 4. 12.00: Projektek beadási határideje.
  7. Milyen formátumban kell benyújtani a projektet? A projektet 2 perces .mp4 videó formátumban kell leadnod, illetve az űrlapon néhány alapvető információt is kérünk tőled, ezen kívül opcionálisan a projekt GitHub linkjét. További információt a hamarosan kikerülő űrlapon találsz. A videóban kell bemutatnod mindent, ami a projektedhez kapcsolódik: prezentáció, demó stb.
  8. 2020. április 5. 15.00: Élő stream és záróesemény: kihirdetjük, mely projektek voltak a legjobbak!
  9. Mi lesz a legjobb projektek sorsa? A legjobb projektek támogatásban fognak részesülni, amelyeket partnereink ajánlanak fel, annak érdekében, hogy tovább tudják azokat fejleszteni és implementálhatóvá váljanak
  10. A legfontosabb: Nem vagy egyedül, nincs rossz ötlet! Minden perc segítség nagyon sokat számít!

Legfontosabb linkek:

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!