600-an hackeljük hétvégén a koronavírust! Itt a legfontosabbak 10 pontban!

írta | 2020.03.31. | Hack The Crisis Hungary, Összes hír

hack the crisis hungary
Fintechshow 6.0

Hétvégén kerül megrendezésre a Hack The Crisis Hungary! 48 órás ötletverseny, hogy gyakorlatias megoldásokkal segítsük a koronavírus elleni harcot. A járvány miatt az elmúlt hetekben számos élethelyzet került nyomás alá, amik most új megoldásokat kívánnak. A regisztrálók üteme alapján pénteken várhatóan 600-an állunk majd csatasorba! Adunk pár tippet, hogyan készülhetsz Te is az online ötletversenyre! Ne feledkezz majd el a regisztrációról! Csatlakozhatsz fejlesztőként, tech mentorként, vagy szakértőként a hétvégi hackeléshez.

Az esemény mindenki számára nyitott, korábbi hackathon tapasztalatot nem igényel. Jelentkezhetsz csapatban és/vagy egyénileg is! FONTOS, hogy a verseny magyar nyelven zajlik!

Hozhatsz saját ötletet, de rengeteg konkrét, valós igény is befutott hozzánk a szakértőktől, amik még kidolgozásra várnak. A zsűri által kiválasztott legjobb megoldásokat a csatlakozó támogatók anyagi, szakmai és infrastrukturális oldalról is támogatni fogják.

FRISSÍTÉS [2020.04.01.]: Tech mentor és szakértői jelentkezéseket már nem tudunk fogadni, így a regisztrációt lezártuk. Köszönjük a sok-sok segítséget! Csapatok, fejlesztők továbbra is jelentkezhetnek!

10 pontos útmutató a felkészülésedhez!

  1. 2020. április 1. 20.00-ig regisztrálhatnak a tech mentorok, vagy szakértők [upade 2020.04.01: MEGTELT] (ezekről a területekről: egészségügy, közösségfejlesztés, kommunikáció, vállalkozás, oktatás, pénzügy), akik tanácsaikkal segítik majd a csapatokat. A mentorok, szakértők számára készített útmutató itt érhető el: „Hack The Crisis Hungary! Mentorokat keresünk a pénzügyi területről is!” A regisztrációs űrlapon adhatod meg, milyen idősávban lehet majd elérni Téged.
  2. 2020. április 3-án pénteken 16.00-kor indul a hackathon és a mentorálás! Lehetőség szerint az egyéni, vagy a csapat regisztrációját tegyétek meg minél előbb. Regisztráció itt.
  3. Csatlakozz a Slackhez minél előbb (Slack: hackthecrisishungary.slack.com)! Itt érhetsz el minden aktuális információt, bejelentést, itt formálódnak az ötletek, a csapatok! Ha még nincs csapatod, akkor itt is bedobhatod magad. Ha van ötleted és ahhoz keresel csapattagokat, akkor azt is megteheted ugyanitt. Ha az ötletedet szeretnéd validálni, akkor itt a remek lehetőség.
  4. 2020. április 3. 16.00 – 2020. április 5. 12.00: Projektek kidolgozása és mentorálás. Ne feledd, nem vagytok egyedül! Számos területről érkező szakértő és a tech mentor áll majd rendelkezésre a virtuális csatornákon keresztül, hogy tanácsaikkal segíthessék a fejlesztő csapatok munkáját.
  5. 2020. április 3. 23.59: Projekt draftok leadása. Ahhoz, hogy az „operatív törzs” hatékonyan segíthesse a csapatok mentorálását, látnunk kell, hogy milyen koncepción dolgoztok. A pénzügyi területről bankosok, fintech startupok alapítói, stratégák és PM-ek csatlakoztak, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Rájuk, ránk is számíthatsz!
  6. 2020. április 4. 12.00: Projektek beadási határideje.
  7. Milyen formátumban kell benyújtani a projektet? A projektet 2 perces .mp4 videó formátumban kell leadnod, illetve az űrlapon néhány alapvető információt is kérünk tőled, ezen kívül opcionálisan a projekt GitHub linkjét. További információt a hamarosan kikerülő űrlapon találsz. A videóban kell bemutatnod mindent, ami a projektedhez kapcsolódik: prezentáció, demó stb.
  8. 2020. április 5. 15.00: Élő stream és záróesemény: kihirdetjük, mely projektek voltak a legjobbak!
  9. Mi lesz a legjobb projektek sorsa? A legjobb projektek támogatásban fognak részesülni, amelyeket partnereink ajánlanak fel, annak érdekében, hogy tovább tudják azokat fejleszteni és implementálhatóvá váljanak
  10. A legfontosabb: Nem vagy egyedül, nincs rossz ötlet! Minden perc segítség nagyon sokat számít!

Legfontosabb linkek:

Fintechshow 6.0
Fintechshow 6.0

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 6.0

fintech fintechshow
Bankokból tech cégek? Kódban a jövőnk? A pénzügyi szektor aktuális digitális kérdései és a legújabb hazai fintech megoldások a hatodik FinTechShow-n.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!