BankTechShow

Hack The Crisis Hungary! Mentorokat keresünk a pénzügyi területről is!

Szerző: | 2020. 03. 30. | Hack The Crisis Hungary, Összes hír

Legyél a szakértőnk! Ha szeretnél aktívan tenni azért, hogy a koronavírus okozta krízist kezeljük, itt a lehetőség! A Hack The Crisis fejlesztői versenyen (hackathonon) vannak, akik ötleteikkel és munkájukkal csodákat építenek, de nekik is szükségük van időnként egy-egy jótanácsra. Itt segíthetsz Te!

Ha tech cégnél dolgozol, vagy a következő területeken egyikén: egészségügy, oktatás, vállalkozásfejlesztés, közösségépítés, pénzügy, segítsd a fejlesztőket, akik április 3-5. között, 48 óra alatt mindent megtesznek, hogy értékes megoldásokat tegyenek le az asztalra. Már napi 90 perc mentorálással is segíthetsz! Jelentkezz most!

FRISSÍTÉS [2020.04.01.]: Tech mentor és szakértői jelentkezéseket már nem tudunk fogadni, így a regisztrációt lezártuk. Köszönjük a sok-sok segítséget! Csapatok, fejlesztők továbbra is jelentkezhetnek!

Hogyan tudsz segíteni tech mentorként / szakértőként a hackathonon?

Egy hackathonon vannak, akik ötleteikkel és munkájukkal csodákat építenek, de nekik is szükségük van időnként egy-egy jótanácsra. Ezt nyújthatod Te.

Ha vállalod, hogy önkéntes alapon legalább napi 90 percet rá tudsz szánni a fejlesztő csapatok támogatására 2020. április 3-5. között, jelentkezz tech mentornak vagy szakértőnek!

Jelentkezz tech mentornak, ha:

 • tech cégtől érkező szakember vagy, aki a hackathonon a termék fejlesztését technológiai tanácsaival szívesen támogatja!

Töltsd ki a jelentkezési formot!*
MEGTELT – LEZÁRULT

Jelentkezz szakértőnek, ha:

 • a következő területeken dolgozol, vagy közelebbről ismered ezeket: egészségügy, közösségfejlesztés / kommunikáció, vállalkozás, oktatás, pénzügy!

Töltsd ki a jelentkezési formot!*
MEGTELT – LEZÁRULT

* Jelen kérdőív kitöltésével elfogadja a HWSW által rendezett Hack The Crisis Hungary-n érvényes adatkezelési szabályzatában foglaltakat.

Ha a pénzügyi területen dolgozol és szakértőnek jelentkezel és elküldöd külön az e-mail címedet a hello@fintechzone.hu,-ra akkor ráteszünk Téged a pénzügyi területről érkező mentorok listájára és onnan is kaphatsz további információkat, iránymutatásokat, segítséget!

Tech mentor / szakértő  jelentkezési határidő: 2020. április 1., szerda  20:00

Mentorként vagy szakértőként ezekben segíthetsz!

 1. A csapatok ötletelésének segítése. A mindennapi pénzügyekkel kapcsolatos inspirációkat, problémafelvetéseket itt gyűjtöttük össze.
 2. Tanácsadás azokban a témákban, amelyekben van tapasztalatod.
 3. Követni a csapat munkáját ebben az intenzív 48 órában, elérhetőnek lenni a vállalt időpontokban, ezen felül proaktívan bejelentkezni, hogy állnak, van-e segítségre szükségük.
 4. Segítséget nyújtani a csapatoknak abban, ki milyen szerepet vállal a közös munkában, segíteni felosztani nekik a feladatokat.
 5. Tovább lendíteni a csapatot, ha eladnak.

Mi kell hozzá?

 • Internet kapcsolat
 • Számítógép
 • Lelkesedés 🙂

Mi a következő lépés?

Neked most nincs más tennivalód, részünkről ezekre számíthatsz:

 1. Szerdán (ápr. 1.) emailben küldünk egy tájékoztató csomagot a legfontosabb tudnivalókról.
 2. Csütörtökön (ápr. 2.) 18-19 h között tartunk egy közös online eligazítást (erre küldünk meghívót egy zoom linkkel), amire ha tudsz, várunk szeretettel! Ha nem tudsz csatlakozni, elküldjük majd a felvételt a meetingről.
 3. Mire eljön a péntek és az esemény megnyitása, minden fontos dolgot átbeszéltünk, és kezdődhet a munka! Mi már nagyon várjuk!

+1 Amiben addig is segíthetsz: vidd hírét a Hack the Crisis online hackathonnak, mert folyamatosan várjuk csapatok, ötletek, mentorok és szponzorok jelentkezését! És használjátok az alábbi hashtaget: #hackthecrisishun

A Hack The Crisis Hungary hivatalos weboldala: https://www.hackthecrisishungary.com/

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!