Legyél a szakértőnk! Ha szeretnél aktívan tenni azért, hogy a koronavírus okozta krízist kezeljük, itt a lehetőség! A Hack The Crisis fejlesztői versenyen (hackathonon) vannak, akik ötleteikkel és munkájukkal csodákat építenek, de nekik is szükségük van időnként egy-egy jótanácsra. Itt segíthetsz Te!

Ha tech cégnél dolgozol, vagy a következő területeken egyikén: egészségügy, oktatás, vállalkozásfejlesztés, közösségépítés, pénzügy, segítsd a fejlesztőket, akik április 3-5. között, 48 óra alatt mindent megtesznek, hogy értékes megoldásokat tegyenek le az asztalra. Már napi 90 perc mentorálással is segíthetsz! Jelentkezz most!

FRISSÍTÉS [2020.04.01.]: Tech mentor és szakértői jelentkezéseket már nem tudunk fogadni, így a regisztrációt lezártuk. Köszönjük a sok-sok segítséget! Csapatok, fejlesztők továbbra is jelentkezhetnek!

Hogyan tudsz segíteni tech mentorként / szakértőként a hackathonon?

Egy hackathonon vannak, akik ötleteikkel és munkájukkal csodákat építenek, de nekik is szükségük van időnként egy-egy jótanácsra. Ezt nyújthatod Te.

Ha vállalod, hogy önkéntes alapon legalább napi 90 percet rá tudsz szánni a fejlesztő csapatok támogatására 2020. április 3-5. között, jelentkezz tech mentornak vagy szakértőnek!

Jelentkezz tech mentornak, ha:

 • tech cégtől érkező szakember vagy, aki a hackathonon a termék fejlesztését technológiai tanácsaival szívesen támogatja!

Töltsd ki a jelentkezési formot!*
MEGTELT – LEZÁRULT

Jelentkezz szakértőnek, ha:

 • a következő területeken dolgozol, vagy közelebbről ismered ezeket: egészségügy, közösségfejlesztés / kommunikáció, vállalkozás, oktatás, pénzügy!

Töltsd ki a jelentkezési formot!*
MEGTELT – LEZÁRULT

* Jelen kérdőív kitöltésével elfogadja a HWSW által rendezett Hack The Crisis Hungary-n érvényes adatkezelési szabályzatában foglaltakat.

Ha a pénzügyi területen dolgozol és szakértőnek jelentkezel és elküldöd külön az e-mail címedet a hello@fintechzone.hu,-ra akkor ráteszünk Téged a pénzügyi területről érkező mentorok listájára és onnan is kaphatsz további információkat, iránymutatásokat, segítséget!

Tech mentor / szakértő  jelentkezési határidő: 2020. április 1., szerda  20:00

Mentorként vagy szakértőként ezekben segíthetsz!

 1. A csapatok ötletelésének segítése. A mindennapi pénzügyekkel kapcsolatos inspirációkat, problémafelvetéseket itt gyűjtöttük össze.
 2. Tanácsadás azokban a témákban, amelyekben van tapasztalatod.
 3. Követni a csapat munkáját ebben az intenzív 48 órában, elérhetőnek lenni a vállalt időpontokban, ezen felül proaktívan bejelentkezni, hogy állnak, van-e segítségre szükségük.
 4. Segítséget nyújtani a csapatoknak abban, ki milyen szerepet vállal a közös munkában, segíteni felosztani nekik a feladatokat.
 5. Tovább lendíteni a csapatot, ha eladnak.

Mi kell hozzá?

 • Internet kapcsolat
 • Számítógép
 • Lelkesedés 🙂

Mi a következő lépés?

Neked most nincs más tennivalód, részünkről ezekre számíthatsz:

 1. Szerdán (ápr. 1.) emailben küldünk egy tájékoztató csomagot a legfontosabb tudnivalókról.
 2. Csütörtökön (ápr. 2.) 18-19 h között tartunk egy közös online eligazítást (erre küldünk meghívót egy zoom linkkel), amire ha tudsz, várunk szeretettel! Ha nem tudsz csatlakozni, elküldjük majd a felvételt a meetingről.
 3. Mire eljön a péntek és az esemény megnyitása, minden fontos dolgot átbeszéltünk, és kezdődhet a munka! Mi már nagyon várjuk!

+1 Amiben addig is segíthetsz: vidd hírét a Hack the Crisis online hackathonnak, mert folyamatosan várjuk csapatok, ötletek, mentorok és szponzorok jelentkezését! És használjátok az alábbi hashtaget: #hackthecrisishun

A Hack The Crisis Hungary hivatalos weboldala: https://www.hackthecrisishungary.com/