BankTechShow

A Revolut kripto-kurzusait 1,5 millióan végezték el egy hónap alatt

Szerző: | 2022. 08. 12. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut, web3

A Revolut júliusban indította el az appból elvégezhető mini kurzusokat, amelyekkel a felhasználók a kriptovalutákkal, blockchain technológiával és a decentralizált rendszerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik. A Revolut tájékoztatása szerint egy hónap alatt 32 országból 1,5 millióan végezték el a „Learn & Earn” program keretében a kurzusukat. A kurzusok sikeres elvégzését a Revolut DOT tokennel jutalmazza.

A Revolut a „Learn & Earn” kurzusokkal kívánja segíteni a felhasználókat, hogy megértsék a kriptovaluták világát és a blockchain technológiát. A kurzusok a Revolut alkalmazáson keresztül érhetők el a felhasználók számára, akik a rövid és egyszerű tanfolyamok elvégzésével és a kvíz teljesítésével DOT tokent szerezhetnek.

A kriptovaluták egyre több figyelmet kapnak, ezért az első „Learn & Earn” kurzusok célja, hogy hozzájáruljanak a pénzügyi felelősség növeléséhez, a kriptovalutákkal kapcsolatos kockázatok megértéséhez és a tudatos befektetői magatartás kialakításához.

A hazai Revolut felhasználók a „A kriptovaluták alapjai” c. kurzus sikeres elvégzéséért 1200 forint, a „Polkadot” kurzus után pedig 2500 forint értékű DOT tokent kapnak.

Revolut: „Mi az a Kripto Learn & Earn és hol juthatok hozzá?”

A Kripto Learn & Earn egy alkalmazáson belüli oktatási eszköz, ahol kriptodeviza-jutalmakat kereshetsz a kriptopénzzel kapcsolatos órák elvégzéséért cserébe.

Nyisd meg az app Irányítóközpontját, koppints a Kriptopénz menüpontra, majd görgess le a Tanulás részre és válaszd a „A kriptovaluták alapjai„, vagy a „Polkadot”  csempét.

Két kurzust indított a Revolut

A kurzusokat a Revolut a Polkadot Web3-as platformot fejlesztő csapattal közösen dolgozta ki és a kvízeket sikeresen kitöltő ügyfeleknek is a Polkadot biztosítja a DOT tokeneket. Eddig két kurzus indult el a Revolut platformján: a „A kriptovaluták alapjai” és a “Polkadot”.

Az első kurzusban („A kriptovaluták alapjai”) a felhasználók betekintést nyernek abba, hogy:

  • mi a kriptovaluta és miben különbözik a fiat pénztől,
  • mit jelent a „decentralizált rendszer”,
  • mi a blokklánc technológia és
  • a kriptobefektetéseknél milyen specifikus kockázatokkal kell számolni.

A második kurzus alapvetően a Web3 és a Polkadot multilánc alapú platform köré épül.

Mindkét kurzus rövid videók és infografikák kombinációjával készült el, melyek végén szöveges, a kulcsfontosságú információkat kiemelő összefoglalókat találnak az ügyfelek. A második kurzus épít az elsőben megszerzett tudásra, azaz csak azután végezhető el, hogy az alaptanfolyamot sikeresen elvégeztük.

A Revolut ebben az évben további kurzusokkal tervezi bővíteni a kínálatát, melyekkel kereskedőket, illetve a kriptográfia világába belépőket célozza majd.

Címlapfotó: Revolut

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!