A Revolut kripto-kurzusait 1,5 millióan végezték el egy hónap alatt

írta | 2022. 08. 12. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut, web3

FinTechShow-6.0-Kodban-a-jovonk
A Revolut júliusban indította el az appból elvégezhető mini kurzusokat, amelyekkel a felhasználók a kriptovalutákkal, blockchain technológiával és a decentralizált rendszerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik. A Revolut tájékoztatása szerint egy hónap alatt 32 országból 1,5 millióan végezték el a „Learn & Earn” program keretében a kurzusukat. A kurzusok sikeres elvégzését a Revolut DOT tokennel jutalmazza.

A Revolut a „Learn & Earn” kurzusokkal kívánja segíteni a felhasználókat, hogy megértsék a kriptovaluták világát és a blockchain technológiát. A kurzusok a Revolut alkalmazáson keresztül érhetők el a felhasználók számára, akik a rövid és egyszerű tanfolyamok elvégzésével és a kvíz teljesítésével DOT tokent szerezhetnek.

A kriptovaluták egyre több figyelmet kapnak, ezért az első „Learn & Earn” kurzusok célja, hogy hozzájáruljanak a pénzügyi felelősség növeléséhez, a kriptovalutákkal kapcsolatos kockázatok megértéséhez és a tudatos befektetői magatartás kialakításához.

A hazai Revolut felhasználók a „A kriptovaluták alapjai” c. kurzus sikeres elvégzéséért 1200 forint, a „Polkadot” kurzus után pedig 2500 forint értékű DOT tokent kapnak.

Revolut: “Mi az a Kripto Learn & Earn és hol juthatok hozzá?”

A Kripto Learn & Earn egy alkalmazáson belüli oktatási eszköz, ahol kriptodeviza-jutalmakat kereshetsz a kriptopénzzel kapcsolatos órák elvégzéséért cserébe.

Nyisd meg az app Irányítóközpontját, koppints a Kriptopénz menüpontra, majd görgess le a Tanulás részre és válaszd a “A kriptovaluták alapjai“, vagy a “Polkadot”  csempét.

Két kurzust indított a Revolut

A kurzusokat a Revolut a Polkadot Web3-as platformot fejlesztő csapattal közösen dolgozta ki és a kvízeket sikeresen kitöltő ügyfeleknek is a Polkadot biztosítja a DOT tokeneket. Eddig két kurzus indult el a Revolut platformján: a „A kriptovaluták alapjai” és a “Polkadot”.

Az első kurzusban („A kriptovaluták alapjai”) a felhasználók betekintést nyernek abba, hogy:

  • mi a kriptovaluta és miben különbözik a fiat pénztől,
  • mit jelent a „decentralizált rendszer”,
  • mi a blokklánc technológia és
  • a kriptobefektetéseknél milyen specifikus kockázatokkal kell számolni.

A második kurzus alapvetően a Web3 és a Polkadot multilánc alapú platform köré épül.

Mindkét kurzus rövid videók és infografikák kombinációjával készült el, melyek végén szöveges, a kulcsfontosságú információkat kiemelő összefoglalókat találnak az ügyfelek. A második kurzus épít az elsőben megszerzett tudásra, azaz csak azután végezhető el, hogy az alaptanfolyamot sikeresen elvégeztük.

A Revolut ebben az évben további kurzusokkal tervezi bővíteni a kínálatát, melyekkel kereskedőket, illetve a kriptográfia világába belépőket célozza majd.

Címlapfotó: Revolut

blank
blank

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 6.0

fintech fintechshow
Bankokból tech cégek? Kódban a jövőnk? A pénzügyi szektor aktuális digitális kérdései és a legújabb hazai fintech megoldások a hatodik FinTechShow-n.

SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

METU, MNB, compliance, továbbképzés
Pénzügyi digitalizációs és compliance tanácsadó szakirányú továbbképzés a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!