Tanulással szerezhetnek kriptovalutát a Revolut felhasználók. Elstartoltak a „learn-to-earn crypto” kurzusok

Szerző: | 2022. 07. 14. | Banki és fintech hírek, Összes hír, Revolut, web3

PayTechShow 4.0
A Revolut az appból elvégezhető mini kurzusokat indított, amelyekkel a felhasználók bővíthetik a kriptovalutákkal, blockchain technológiával és a decentralizált rendszerekkel kapcsolatos ismereteiket. A kurzusok sikeres elvégzését 14 angol font értékű DOT tokennel jutalmazza a neobank.

A Revoluton keresztül kínált kriptovaluták száma 2022-ben a kétszeresére nőtt, így már több mint 80 féle kriptovaluta elérhető az alkalmazásban.

A Revolut küldetése az oktatási platform elindításával, hogy az ügyfelek tudatosan, a kriptokereskedésben rejlő lehetőségek és kockázatok ismeretében használják az alkalmazást.

A mini-tanfolyamokon a felhasználók rövid idő alatt megérthetik a kripto trendeket, a kripto ügyletek kockázatait. Az egyszerű és rövid leckék a kriptográfia, a blokklánc alapjait, valamint a népszerű tokeneket, protokollokat mutatják be. A kurzusok május óta érhetőek el a Revolut felhasználók számára.

Két kurzust indított a Revolut

A kurzusokat a Revolut a Polkadot Web3-as platformot fejlesztő csapattal közösen dolgozta ki és a kvízeket sikeresen kitöltő ügyfeleknek is a Polkadot biztosítja a DOT tokeneket. Eddig két kurzus indult el a Revolut platformján: a „Crypto Basics” és a “Polkadot”.

Az első kurzusban („Crypto Basics”) a felhasználók betekintést nyernek abba, hogy:

  • mi a kriptovaluta és miben különbözik a fiat pénztől,
  • mit jelent a „decentralizált rendszer”,
  • mi a blokklánc technológia és
  • a kriptobefektetéseknél milyen specifikus kockázatokkal kell számolni.

A második kurzus alapvetően a Web3 és a Polkadot multilánc alapú platform köré épül.

Mindkét kurzus rövid videók és infografikák kombinációjával készült el, melyek végén szöveges, a kulcsfontosságú információkat kiemelő összefoglalókat találnak az ügyfelek. A második kurzus épít az elsőben megszerzett tudásra, azaz csak azután végezhető el, hogy az alaptanfolyamot sikeresen elvégeztük.

A Revolut ebben az évben további kurzusokkal tervezi bővíteni a kínálatát, melyekkel kereskedőket, illetve a kriptográfia világába belépőket célozza majd.

[Altfi] | Címlapfotó: Revolut

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!