Tanulással szerezhetnek kriptovalutát a Revolut felhasználók. Elstartoltak a “learn-to-earn crypto” kurzusok

írta | 2022.07.14. | Banki és fintech hírek, Összes hír, Revolut, web3

Revolut kriptovalutak kurzusok - learn to earn crypto
Fintechshow 6.0
A Revolut az appból elvégezhető mini kurzusokat indított, amelyekkel a felhasználók bővíthetik a kriptovalutákkal, blockchain technológiával és a decentralizált rendszerekkel kapcsolatos ismereteiket. A kurzusok sikeres elvégzését 14 angol font értékű DOT tokennel jutalmazza a neobank.

A Revoluton keresztül kínált kriptovaluták száma 2022-ben a kétszeresére nőtt, így már több mint 80 féle kriptovaluta elérhető az alkalmazásban.

A Revolut küldetése az oktatási platform elindításával, hogy az ügyfelek tudatosan, a kriptokereskedésben rejlő lehetőségek és kockázatok ismeretében használják az alkalmazást.

A mini-tanfolyamokon a felhasználók rövid idő alatt megérthetik a kripto trendeket, a kripto ügyletek kockázatait. Az egyszerű és rövid leckék a kriptográfia, a blokklánc alapjait, valamint a népszerű tokeneket, protokollokat mutatják be. A kurzusok május óta érhetőek el a Revolut felhasználók számára.

Két kurzust indított a Revolut

A kurzusokat a Revolut a Polkadot Web3-as platformot fejlesztő csapattal közösen dolgozta ki és a kvízeket sikeresen kitöltő ügyfeleknek is a Polkadot biztosítja a DOT tokeneket. Eddig két kurzus indult el a Revolut platformján: a „Crypto Basics” és a “Polkadot”.

Az első kurzusban („Crypto Basics”) a felhasználók betekintést nyernek abba, hogy:

  • mi a kriptovaluta és miben különbözik a fiat pénztől,
  • mit jelent a „decentralizált rendszer”,
  • mi a blokklánc technológia és
  • a kriptobefektetéseknél milyen specifikus kockázatokkal kell számolni.

A második kurzus alapvetően a Web3 és a Polkadot multilánc alapú platform köré épül.

Mindkét kurzus rövid videók és infografikák kombinációjával készült el, melyek végén szöveges, a kulcsfontosságú információkat kiemelő összefoglalókat találnak az ügyfelek. A második kurzus épít az elsőben megszerzett tudásra, azaz csak azután végezhető el, hogy az alaptanfolyamot sikeresen elvégeztük.

A Revolut ebben az évben további kurzusokkal tervezi bővíteni a kínálatát, melyekkel kereskedőket, illetve a kriptográfia világába belépőket célozza majd.

[Altfi] | Címlapfotó: Revolut

Fintechshow 6.0
Fintechshow 6.0

Itt követhetsz minket:

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 6.0

fintech fintechshow
Bankokból tech cégek? Kódban a jövőnk? A pénzügyi szektor aktuális digitális kérdései és a legújabb hazai fintech megoldások a hatodik FinTechShow-n.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!