2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.11.08.

A Revolut ügyfelei közel 100 tokennel kereskedhetnek és bővült a kripto-kurzusok köre is

Szerző:

Kategóriák:

A Revolut, a világszerte több mint 20 millió ügyféllel rendelkező globális pénzügyi szuperapp ezen a héten bővíti az ügyfeleknek kínált kriptovaluták listáját, valamint a Learn & Earn oktatási felületét, amelynek kurzusait eddig mintegy 2,6 millió kriptorajongó végezte el.

Az alkalmazáson belül elérhető oktatási tartalmak (Learn & Earn) sokszínűsége mellett a Revolut a tokenek kibővített listájával erősíti a kriptovaluták kínálatát. A portfólió 12 új tokennel bővül – GMT, MINA, FIDA, RNDR, LPT, RAD, GODS, SUPER, UNFI, BOND, BLZ, GSTI –, amivel a megvásárolható és eladható kriptovaluták száma közel 100-ra emelkedik.

A Learn & Earn főként a 18-34 éveseket vonzza, és a kurzusokat elvégző, valamint a jutalmakat kiérdemlő kriptorajongók ⅔-a ebbe a korosztályba tartozik.

Újabb kripto-kurzust indít a Revolut

A Revolut felhasználók 64%-a új a kriptovaluták világában, így a Learn & Earn kurzusai igazán fontos tudásanyagként szolgálnak. A kripto-szakzsargont elérhetővé és érthetővé teszik egy szélesebb közönség számára.

A Revolut új Learn & Earn kurzusai azért jöttek létre, hogy bővítsék az ügyfelek kriptovalutákkal és releváns fogalmakkal kapcsolatos ismereteit, beleértve a blokkláncot, a legnépszerűbb tokeneket és protokollokat.

Az új kurzus a népszerű decentralizált aggregátorról, a 1inch-ről elérhető a Revolut ügyfelei számára az Egyesült Királyságban és az EGT tagállamaiban. A felhasználók akár 10 EUR értékben szerezhetnek DOT vagy 1INCH tokeneket a rövid és egyszerű kurzusok elvégzésével, majd egy kvíz sikeres kitöltésével.

Ez az új 1inch tanfolyam kiegészíti a korábbi „A kriptovaluták alapjai” és „Polkadot” témaköröket, amelyeket már több millió felhasználó elvégzett. Egy-egy lecke elvégzéséért járó jutalom, megjelenik minden lecke elkezdése előtt a Revolut alkalmazásban, a felhasználó helyi pénznemében (pl.: EUR vagy GBP), de a jutalom tokenben lesz jóváírva, és csak a kvíz teljesítése után kerül a felhasználó kriptovaluta-egyenlegéhez (pl.: 1INCH 5€ értékben).

Az új kurzus 3 leckére oszlik különböző tartalmakkal, melyek a 1inch-hez hasonló decentralizált tőzsdék kulcsfogalmaira összpontosítanak.

  1. Az első lecke elmagyarázza, hogy a decentralizált tőzsdék miként teszik lehetővé, hogy az emberek közvetlenül kereskedjenek, bróker vagy közvetítő jelenléte nélkül.
  2. A második lecke arra összpontosít, hogy hogyan szerzi meg a 1inch a Pathfinder nevű algoritmus segítségével a legjobb árakat.
  3. A harmadik lecke a decentralizált, autonóm szervezetekről szól (DAO), és arról, hogy hogyan oldják meg a kormányzási problémákat azáltal, hogy a döntéshozatalba bevonják a tokenek tulajdonosait, a felhasználókat és az egész közösséget.
DeFi - decentralizalt penzugyek

A DeFi, a decentralizált pénzügyek alapjai | 2022.02.02.

A decentralizált pénzügyek, DeFi (decentralized finance) egy kísérleti pénzügyi technológia, mely pénzügyi és értékalapú szolgáltatásokat valósít meg nyilvános blockchain platformok fölött, okosszerződések segítségével. A DeFi, mint elméleti lehetőség már 2015 körül az Ethereum platform indulásakor is felmerült, azonban ekkor még nem születtek életképes alkalmazások.

Egyre népszerűbb a kripto a Revolut pénzügyi szolgáltatásai közül

Az Egyesült Királyságban alapított Revolut Ltd pénzügyi szuperappján keresztül pénzügyi termékek széles skáláját kínálja, amelyek közül a kripto egyre népszerűbbé válik. Augusztusban a pénzügyi szuperapp bejelentette, hogy portfóliója elérte a több mint 80 tokent. Ezzel a 12 új tokennel a Revolut 2021 elejéhez képest 9-szeresére megnövelte az ügyfelei számára elérhető kriptovaluták számát. Az ügyfelek akár a visszajárót is felkerekíthetik az általuk választott kriptovalutában.

A Revolut hisz abban, hogy a kriptovalutákhoz való hozzáférést ki kell terjeszteni egy szélesebb közönség számára, de azt is elismeri, hogy nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő, ezért arra ösztönzi ügyfeleit, hogy vásárlás vagy eladás előtt tájékozódjanak a különböző valutákról, a kockázatokról és lehetőségekről.

A kriptovaluták nincsenek szabályozva. A tőke nem áll védelem alatt és az értéke rendkívül volatilis. A nyereség adóköteles lehet.

[Revolut]

Címkék:
blank
blank