A Worldline felkészíti a kereskedőket a metaverzumban rejlő lehetőségekre

Szerző: | 2022. 06. 03. | Blockchain, Összes hír, web3

PayTechShow 4.0

A paytech cégek körében az elsők között nyitott virtuális bemutatótermet a metaverzumban a Worldline. A társaság kialakított egy virtuális értékesítési, közösségi platformot, melyen elérhetővé tette fizetési megoldásai széles portfólióját és kereskedő partnereivel együtt kívánja tesztelni, kipróbálni a metaverzum lehetőségeit.

A társaság várakozásai szerint a metaverzum lesz a következő kereskedelmi, közösségi csatorna. A metaverzum sikerének egyik alappillére pedig egy olyan fizetési ökoszisztéma kialakítása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen hozzáférjenek a fizetési eszközök széles választékához a metaverzum világában is. A valós és a virtuális világ találkozópontja a fizetés lesz.

Új perspektíva a kereskedelemben

A “Worldline Metaverse” bemutatóterem 2022 márciusában nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A bemutatóterem a Decentralandben a Crypto Valley-ben található. A kereskedők számára egy új, innovatív értékesítési platformot jelent, ezáltal valódi értéket és vásárlói megjelenést teremt.

A Worldline white label üzleteket tervez, melyeket a kereskedők bérbe vehetnek természetesen a társaság teljes fizetési megoldás portfóliójával együtt.

A bemutatóterem már most is több érdekes, izgalmas funkciót tartalmaz, így pl. a “Hónap kereskedője teret”, ahol Worldline virtuális területének központjában minden hónapban bemutatásra kerül egy kereskedő, és annak egy új terméke, melyet a Worldline-n keresztül lehet megvásárolni.

A PAYONE, a Worldline és a német Sparkassen-Finanzgruppe (DSV) közös vállalata által működtetett kávézó, mely újszerű élményt biztosít a Worldline és a partnerei közötti informális találkozók innovatív környezetben történő bonyolításához.

Virtuális színpadon virtuális termékbemutatók, edukációs programok valósíthatók meg, valamint lehetőség van
adományozásra, jótékonysági projektek támogatására.

A metaverzum teljesen új perspektívát kínál a kereskedők és vásárlók kapcsolatfelvétele és a kapcsolattartás szempontjából.

A vásárlók a világ bármely részéről bekapcsolódhatnak, bármely beágyazott fizetési megoldást használhatják, sőt a Worldline és Bitcoin Suisse együttműködésének köszönhetően a Worldine Metaverse bemutatóteremben akár kriptovaluta birtoklása nélkül is vásárolhatnak.

A Worldine a metaverzumban kiépített jelenlétével alapvetően a kereskedői partneri körét edukálja, segíti őket a virtuális világ, a web3 és a 3D technológiák megtérésében.

Forrás: Wordline. Címlapfotó forrása: stock.adobe.com by blacksalmon | Licenc: FinTech Group

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!