FinTechShow-7.0

A Worldline felkészíti a kereskedőket a metaverzumban rejlő lehetőségekre

Szerző: | 2022. 06. 03. | Blockchain, Összes hír, web3

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

A paytech cégek körében az elsők között nyitott virtuális bemutatótermet a metaverzumban a Worldline. A társaság kialakított egy virtuális értékesítési, közösségi platformot, melyen elérhetővé tette fizetési megoldásai széles portfólióját és kereskedő partnereivel együtt kívánja tesztelni, kipróbálni a metaverzum lehetőségeit.

A társaság várakozásai szerint a metaverzum lesz a következő kereskedelmi, közösségi csatorna. A metaverzum sikerének egyik alappillére pedig egy olyan fizetési ökoszisztéma kialakítása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen hozzáférjenek a fizetési eszközök széles választékához a metaverzum világában is. A valós és a virtuális világ találkozópontja a fizetés lesz.

Új perspektíva a kereskedelemben

A “Worldline Metaverse” bemutatóterem 2022 márciusában nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A bemutatóterem a Decentralandben a Crypto Valley-ben található. A kereskedők számára egy új, innovatív értékesítési platformot jelent, ezáltal valódi értéket és vásárlói megjelenést teremt.

A Worldline white label üzleteket tervez, melyeket a kereskedők bérbe vehetnek természetesen a társaság teljes fizetési megoldás portfóliójával együtt.

A bemutatóterem már most is több érdekes, izgalmas funkciót tartalmaz, így pl. a “Hónap kereskedője teret”, ahol Worldline virtuális területének központjában minden hónapban bemutatásra kerül egy kereskedő, és annak egy új terméke, melyet a Worldline-n keresztül lehet megvásárolni.

A PAYONE, a Worldline és a német Sparkassen-Finanzgruppe (DSV) közös vállalata által működtetett kávézó, mely újszerű élményt biztosít a Worldline és a partnerei közötti informális találkozók innovatív környezetben történő bonyolításához.

Virtuális színpadon virtuális termékbemutatók, edukációs programok valósíthatók meg, valamint lehetőség van
adományozásra, jótékonysági projektek támogatására.

A metaverzum teljesen új perspektívát kínál a kereskedők és vásárlók kapcsolatfelvétele és a kapcsolattartás szempontjából.

A vásárlók a világ bármely részéről bekapcsolódhatnak, bármely beágyazott fizetési megoldást használhatják, sőt a Worldline és Bitcoin Suisse együttműködésének köszönhetően a Worldine Metaverse bemutatóteremben akár kriptovaluta birtoklása nélkül is vásárolhatnak.

A Worldine a metaverzumban kiépített jelenlétével alapvetően a kereskedői partneri körét edukálja, segíti őket a virtuális világ, a web3 és a 3D technológiák megtérésében.

Forrás: Wordline. Címlapfotó forrása: stock.adobe.com by blacksalmon | Licenc: FinTech Group
BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!