SimpleTrends
SimpleTrends

Bármikor lehet fizetésnap! Újabb helyen vezették be a rugalmas bérkifizetést segítő magyar fintech megoldást

Szerző: | 2022. 07. 19. | Magyar fintech startupok, Összes hír

FinTechShow-7.0

Újabb hazai cég vezette be a rugalmas bérhozzáférést a magyar fintech startup, a Swipe Technologies Kft. megoldásával, a Salarify Pay-jel. Az alkalmazással a munkavállalók hóközben is hozzáférhetnek a már ledolgozott munkabérük egy részéhez, így a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz alakíthatják. Mindezt egyszerűen és gyorsan, egy applikáción keresztül.

Közép-Kelet-Európa piacvezető létesítményüzemeltető szolgáltatója, a 22 ezer főt foglalkoztató B+N Referencia Zrt. – elsőként az FM szektorban – ebben a hónapban bevezeti a Salarify Pay-t. A munkavállalói létszámot tekintve a B+N a legnagyobb hazai felhasználója a rendszernek.

A Salarify Pay úttörő applikációja napról napra méri a ledolgozott órákat és a hozzá kapcsolódó fizetést, így a munkáltató által meghatározott összeg bármikor, heti szinten elérhető a munkatársak számára. A legoptimálisabb megoldás hirtelen jelentkező kiadások esetén, vagy a hónap végén.

Alkalmazásával a felhasználók tetszés szerint áttérhetnek a heti vagy kétheti fizetésre.

A Salarity-ról

A Swipe Technologies Kft. 2019-ben alakult, az egyik első Earned Wage Access (EWA) szereplőként a régióban. A cég zászlóshajója, a Magyarországon piacvezető Salarify lehetővé teszi, hogy a munkavállalók a szokásos havi fizetés helyett, igényeiknek megfelelően lehívják a már ledolgozott idővel arányos bérüket.

Víziójuk a digitális pénzügyi ökoszisztéma korszerűsítése, egyedi, bérszámfejtési adatokon alapuló termékekkel, saját fejlesztésű ERP- és banki integrációs megoldásokkal.

A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált. Idén 2022. október 12-én kerül megrendezésre a hatodik FinTechShow, ahol bemutatkoznak a legújabb fintech megoldások. Részletek itt.

Kulcsszerepet játszhat a Salarify Pay a dolgozók megtartásában, toborzásában

Egy olyan kompetitív szektorban, mint a facility management, a munkavállalói juttatások kulcsszerepet játszanak a dolgozók megtartásában és toborzásában.

A Salarify Pay-t használó munkavállalók 95%-a preferálja azokat a munkahelyeket, ahol elérhető a rugalmas bérhozzáférés.

Az anyagi szabadság és személyre szabhatóság biztosításával számottevően csökken a rájuk nehezedő pénzügyi stressz, ezáltal nő a hatékonyságuk és lojalitásuk.

A szolgáltatást a cég nyújtja a dolgozóinak, ezért használatáért csak ő fizet. Minden adat titkosított, külső személy nem férhet hozzá. „Az applikáció kapcsolódik a társaság bérszámfejtő rendszeréhez, így napi szinten nyomon követjük, hogy mekkora összeg áll az adott dolgozó rendelkezésére” – mondta el Pallag Gábor, a B+N Referencia Zrt. HR Igazgatója

A Salarify Pay percek alatt elérhető a dolgozók számára: a regisztráció után az applikáció máris aktív.

“A havi bérrendszer pont azon munkavállalóknak a legrosszabb, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a pénzügyi rugalmasságra. A Salarify célja, hogy az eszközöket és a tudást is megadja nekik ennek eléréséhez”

– mondta el korábban a FinTechZone-nak Radák Bence, a Salarify társalapítója.

[Salarify]

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

SimpleTrends konferencia

Simpletrends
Legújabb trendek az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logiksztika témákban.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!