Bármikor lehet fizetésnap! Újabb helyen vezették be a rugalmas bérkifizetést segítő magyar fintech megoldást

írta | 2022. 07. 19. | Magyar fintech startupok, Összes hír

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Újabb hazai cég vezette be a rugalmas bérhozzáférést a magyar fintech startup, a Swipe Technologies Kft. megoldásával, a Salarify Pay-jel. Az alkalmazással a munkavállalók hóközben is hozzáférhetnek a már ledolgozott munkabérük egy részéhez, így a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz alakíthatják. Mindezt egyszerűen és gyorsan, egy applikáción keresztül.

Közép-Kelet-Európa piacvezető létesítményüzemeltető szolgáltatója, a 22 ezer főt foglalkoztató B+N Referencia Zrt. – elsőként az FM szektorban – ebben a hónapban bevezeti a Salarify Pay-t. A munkavállalói létszámot tekintve a B+N a legnagyobb hazai felhasználója a rendszernek.

A Salarify Pay úttörő applikációja napról napra méri a ledolgozott órákat és a hozzá kapcsolódó fizetést, így a munkáltató által meghatározott összeg bármikor, heti szinten elérhető a munkatársak számára. A legoptimálisabb megoldás hirtelen jelentkező kiadások esetén, vagy a hónap végén.

Alkalmazásával a felhasználók tetszés szerint áttérhetnek a heti vagy kétheti fizetésre.

A Salarity-ról

A Swipe Technologies Kft. 2019-ben alakult, az egyik első Earned Wage Access (EWA) szereplőként a régióban. A cég zászlóshajója, a Magyarországon piacvezető Salarify lehetővé teszi, hogy a munkavállalók a szokásos havi fizetés helyett, igényeiknek megfelelően lehívják a már ledolgozott idővel arányos bérüket.

Víziójuk a digitális pénzügyi ökoszisztéma korszerűsítése, egyedi, bérszámfejtési adatokon alapuló termékekkel, saját fejlesztésű ERP- és banki integrációs megoldásokkal.

A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált. Idén 2022. október 12-én kerül megrendezésre a hatodik FinTechShow, ahol bemutatkoznak a legújabb fintech megoldások. Részletek itt.

Kulcsszerepet játszhat a Salarify Pay a dolgozók megtartásában, toborzásában

Egy olyan kompetitív szektorban, mint a facility management, a munkavállalói juttatások kulcsszerepet játszanak a dolgozók megtartásában és toborzásában.

A Salarify Pay-t használó munkavállalók 95%-a preferálja azokat a munkahelyeket, ahol elérhető a rugalmas bérhozzáférés.

Az anyagi szabadság és személyre szabhatóság biztosításával számottevően csökken a rájuk nehezedő pénzügyi stressz, ezáltal nő a hatékonyságuk és lojalitásuk.

A szolgáltatást a cég nyújtja a dolgozóinak, ezért használatáért csak ő fizet. Minden adat titkosított, külső személy nem férhet hozzá. „Az applikáció kapcsolódik a társaság bérszámfejtő rendszeréhez, így napi szinten nyomon követjük, hogy mekkora összeg áll az adott dolgozó rendelkezésére” – mondta el Pallag Gábor, a B+N Referencia Zrt. HR Igazgatója

A Salarify Pay percek alatt elérhető a dolgozók számára: a regisztráció után az applikáció máris aktív.

“A havi bérrendszer pont azon munkavállalóknak a legrosszabb, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a pénzügyi rugalmasságra. A Salarify célja, hogy az eszközöket és a tudást is megadja nekik ennek eléréséhez”

– mondta el korábban a FinTechZone-nak Radák Bence, a Salarify társalapítója.

[Salarify]

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!