PayTechShow 4.0

BNPL megoldást fejleszt a Deutsche Bank webshopoknak, online piactereknek

Szerző: | 2022. 07. 15. | Banki és fintech hírek, Nemzetközi digitális bankolás, Összes hír

PayTechShow 4.0

Hűségesebb vásárlók, kisebb likviditási kockázat és teljes kontroll a vásárlási, részletfizetési tranzakciók felett – ez az ígérete a Deutsche Bank saját márkás kereskedői “Buy Now Pay Later” (BNPL) szolgáltatásának. A BNPL platform tesztelése még idén elindulhat Németországban.

A Deutsche Bank a jelenleg piacon lévő “Buy Now Pay Later” megoldásoknál felhasználóbarátabb, a kereskedői fizetési folyamatba rugalmasan illeszthető megoldást tervez bevezetni idén technológiai partnerével, a Credi2 bécsi székhelyű fintech céggel közösen.
A hazai bankoknak kínált white label BNPL platformokkal is foglalkozunk az idei FinTechShow-n. Miben különbözik a BNPL a hagyományos banki részletfizetési termékektől? Milyen digitális ügyfélélményt nyújt a BNPL a vásárlóknak? Milyen trendekre számíthatunk a következő években? Ezekre a kérdésekre is kitérünk 2022. október 12-én a hatodik FinTechShow-n, Magyarország legnagyobb fintech seregszemléjén. Részletek itt.

Mi a Buy Now Pay Later?

A “Vásárolj most, fizess később! – Buy Now, Pay Later” (röviden: BNPL) szlogen alatt, új köntösben hódít világszerte egy régóta létező szolgáltatás. A digitalizáció segítségével újrahuzalozott szolgáltatás újítása abban áll, hogy a vásárlás folyamatába beépülve, újfajta szolgáltatók révén, instant módon válik elérhetővé a halasztott-, vagy részletfizetési lehetőség akár kamatmentesen, olyan vásárlók számára is, akik nem rendelkeznek hitelkártyával, vagy más fedezetlen hiteltermékkel.

További részletek itt.

A white label megoldás üzleti modellje biztosítja a kereskedő számára a vásárláshoz kötődő tranzakciók feletti teljes kontrollt függetlenül attól, hogy új vagy már meglévő vásárlóról van szó. Emellett a saját márkás konstrukciónak köszönhetően a bankok, kereskedők és piacterek saját márkájuk alatt kínálhatják a Deutsche Bank fizetési megoldását.

A piaci bevezetés álló “Buy Now Pay Later” megoldás valós időben elemzi az adott vásárlási tranzakcióhoz kapcsolódó nemfizetés és csalás kockázatát. Ezt a kockázatot a Deutsche Bank saját kockázati portfóliójába építi, miközben a kereskedő számára a vásárlás összegét az áru feladását követően haladéktalanul megfinanszírozza.

A kereskedő számára a BNPL platform biztosít egy dashboardot a tranzakciók és a kapcsolódó részletfizetések teljesen digitális nyilvántartására, a változások követésére. A platform fejlesztése előrehaladott állapotban van, a tesztelés még idén elindulhat Németországban.

[Deutsche Bank] | Címlapfotó: Adobe Stock | Licence: FinTech Group

A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, a FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!