Breaking news: a Revolut is elhozta az Apple Pay-t Magyarországra!

írta | 2019.05.29. | Apple Pay, Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

Revolut Apple Pay Hungary
Fintechshow 6.0

Itt a meglepetés! Az OTP Bank után a Revolut is elhozta az Apple Pay-t Magyarországra. Az Erste Bank és a CIB Bank is esélyes volt a második helyre, végül a Revolut beelőzte őket.

Épp a minap mutatta be a Revolut a londoni RevRally eseményen, hogy júniusban elindulnak az Apple Pay-jel 15 országban. Akkor Magyarország nem szerepelt az induló országok között. Ma reggel viszont a hazai Revolut felhasználók számára megvalósult a csoda, Visa és Mastercard Revolut kártyáikat hozzáadhatják az Apple Pay-hez. Íme a folyamat. 

Aktuális (2019.06.04. 07:30): hivatalosan nem érhető el a Magyarországról rendelt Revolut kártyák hozzáadási lehetősége az Apple Pay-hez. Részletek itt

Friss információk (2019.05.29. 12:13): a FinTechZone Facebook oldalán kapott olvasói visszajelzések alapján még nem minden kártya esetén érhető el az Apple Pay. A korábbi kibocsátású kártyáknál jellemzően már elérhető az Apple Pay-hez való hozzáadás lehetősége.

Többen is jelezték, hogy túl vannak sikeres fizetési tranzakciókon. Várhatóan a következő órákban, napokban a többi kártyát is lehet majd regisztrálni az Apple Wallet-be. A legfrissebb infók és olvasói tapasztalatok a FinTechZone Facebook oldalán olvashatók. Alább a cikkhez kapcsolódó FB visszajelzések (a jobb felső sarokban található Facebook logóra kattintva lehet elérni a postot a Facebook oldalán és a kommenteket): 

Kapcsolódó cikkek:

Revolut kártya hozzáadása Apple Pay-hez

A Revolut kártyáinkat az Apple Wallet alkalmazáson keresztül adhatjuk hozzá az Apple Pay-hez. A Revolut mobil alkalmazáson keresztül a kártya hozzáadására (még) nincs lehetőség (úgy mint az OTP SmartBankon, vagy a Simple-ön keresztül).

A Revolut kártyát a Wallet alkalmazás segítségével fotózhatjuk be és egy kártyaellenőrzést követően (sms-ben küldött kóddal) azonnal elérhetővé válik az érintéses mobilfizetés az iPhone felhasználóknak.

Kapcsolódó cikkek:

Milyen készülékkel lehet majd használni az Apple Pay-t?

Az Apple Pay használatának feltétele, hogy az ügyfelek olyan iPhone készülékkel rendelkezzenek, amelyek támogatják a Face ID és/vagy a Touch ID funkciót (kivéve az 5s modellt).

Az Apple Pay támogatott iPhone modellek:

 • iPhone Xs Max
 • iPhone Xs
 • iPhone Xr
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone SE

Októberben jön a Payment Design Sprint

Payment Design Sprint: Mitől lesz élmény a fizetés? Azonnali fizetés, mobilfizetés, Apple Pay (re)design Magyarországon. Kérdések, válaszok, módszertani útmutatások 2019.10.15-én a PayTechShow-n.

Fintechshow 6.0
Fintechshow 6.0

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 6.0

fintech fintechshow
Bankokból tech cégek? Kódban a jövőnk? A pénzügyi szektor aktuális digitális kérdései és a legújabb hazai fintech megoldások a hatodik FinTechShow-n.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!