BankTechShow

Breaking news: a Revolut is elhozta az Apple Pay-t Magyarországra!

Szerző: | 2019. 05. 29. | Apple Pay, Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

Itt a meglepetés! Az OTP Bank után a Revolut is elhozta az Apple Pay-t Magyarországra. Az Erste Bank és a CIB Bank is esélyes volt a második helyre, végül a Revolut beelőzte őket.

Épp a minap mutatta be a Revolut a londoni RevRally eseményen, hogy júniusban elindulnak az Apple Pay-jel 15 országban. Akkor Magyarország nem szerepelt az induló országok között. Ma reggel viszont a hazai Revolut felhasználók számára megvalósult a csoda, Visa és Mastercard Revolut kártyáikat hozzáadhatják az Apple Pay-hez. Íme a folyamat. 

Aktuális (2019.06.04. 07:30): hivatalosan nem érhető el a Magyarországról rendelt Revolut kártyák hozzáadási lehetősége az Apple Pay-hez. Részletek itt

Friss információk (2019.05.29. 12:13): a FinTechZone Facebook oldalán kapott olvasói visszajelzések alapján még nem minden kártya esetén érhető el az Apple Pay. A korábbi kibocsátású kártyáknál jellemzően már elérhető az Apple Pay-hez való hozzáadás lehetősége.

Többen is jelezték, hogy túl vannak sikeres fizetési tranzakciókon. Várhatóan a következő órákban, napokban a többi kártyát is lehet majd regisztrálni az Apple Wallet-be. A legfrissebb infók és olvasói tapasztalatok a FinTechZone Facebook oldalán olvashatók. Alább a cikkhez kapcsolódó FB visszajelzések (a jobb felső sarokban található Facebook logóra kattintva lehet elérni a postot a Facebook oldalán és a kommenteket): 

Kapcsolódó cikkek:

Revolut kártya hozzáadása Apple Pay-hez

A Revolut kártyáinkat az Apple Wallet alkalmazáson keresztül adhatjuk hozzá az Apple Pay-hez. A Revolut mobil alkalmazáson keresztül a kártya hozzáadására (még) nincs lehetőség (úgy mint az OTP SmartBankon, vagy a Simple-ön keresztül).

A Revolut kártyát a Wallet alkalmazás segítségével fotózhatjuk be és egy kártyaellenőrzést követően (sms-ben küldött kóddal) azonnal elérhetővé válik az érintéses mobilfizetés az iPhone felhasználóknak.

Kapcsolódó cikkek:

Milyen készülékkel lehet majd használni az Apple Pay-t?

Az Apple Pay használatának feltétele, hogy az ügyfelek olyan iPhone készülékkel rendelkezzenek, amelyek támogatják a Face ID és/vagy a Touch ID funkciót (kivéve az 5s modellt).

Az Apple Pay támogatott iPhone modellek:

 • iPhone Xs Max
 • iPhone Xs
 • iPhone Xr
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone SE

Októberben jön a Payment Design Sprint

Payment Design Sprint: Mitől lesz élmény a fizetés? Azonnali fizetés, mobilfizetés, Apple Pay (re)design Magyarországon. Kérdések, válaszok, módszertani útmutatások 2019.10.15-én a PayTechShow-n.

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!