2024.02.26.

Budapest Blockchain Community Week: megmutatja magát a hazai blokklánc közösség

Szerző:

A Budapest Blockchain Community Week a helyi blokklánc közösségek által életre hívott rendezvénysorozat, ami 2024. március 18-24. között valósul meg. A szervezők elkötelezettek abban, hogy egy olyan platformot kínáljanak, ahol a szakemberek megoszthatják tudásukat, tanulhatnak egymástól, és erősíthetik a blokklánc közösséget.

A Budapest Blockchain Community Week egy decentralizált alapú, non-profit eseménysorozat, melynek célja a hazai közösség összehozása és a kölcsönös interaktív tanulás és tapasztalatcserék támogatása.

Az esemény weboldala egy nyílt platformként szolgál, ahol a blokklánc és web3 iránt érdeklődő résztvevők, előadók és akár kapcsolódó esemény szervezők egyaránt bekapcsolódhatnak.

Az előadások és workshopok március 18. és 24. között önállóan, egymástól függetlenül szerveződnek, változatos budapesti helyszíneken és az online térben egyaránt.

Interaktív tanulás és közösségépítés elismert szakemberekkel

A folyamatosan bővülő programoknak köszönhetően az érdeklődők nem csak betekintést nyerhetnek a Bitcoin, Ethereum és Polkadot technológiájának és ökoszisztémáinak alapjaiba és működésébe, de mélyebben megismerkedhetnek a kriptográfiával, többet megtudhatnak a spekuláción és befektetésen túlmenő rengeteg felhasználási területről és a hazai adózási szabályokról.

,,Az esemény célja, hogy a résztvevők mélyebb betekintést nyerjenek a technológia mögött álló misszióba és vízióba, a befektetésen és spekuláción túl, illetve, hogy segítse a résztvevőket annak megértésében, hogy miként lehet ezeket a technológiákat hasznos és építő jellegű dolgokra használni, és hogy miért volt annyi visszaélés velük. Ezen kívül elősegíti a tudás megosztását és a kapcsolatok építését a közösség tagjai között.”

– mondta Venczel Viktor, Polkadot Ambassador, a Budapest Blockchain Community Week egyik szervezője.

A rendezvény részletes programja és jelentkezési információk az alábbi weboldalon érhetőek el.

A részvétel a legtöbb esetben ingyenes lesz, mindenki számára nyitott, non-profit és oktatási jellegű, azonban a férőhelyek száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb jelentkezni az eseményekre.

Címlapfotó forrása: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group Kft.

Címkék: