Digitális bennszülötteknek díjmentes Diákhitel Számla a Gránit Banknál

Szerző: | 2023. 07. 07. | Banki és fintech hírek, Összes hír

BankTechShow | A jövő digitális bankja

2023. július 1-től nulla forintos számlavezetéssel, ingyenes bankkártyával, díjmentes elektronikus utalással, pénzbeli jóváírásokkal, valamint lakáshitelekhez kapcsolódó kamat-, és további egyéb díjkedvezményekkel kínálja Diákhitel Számláját a Gránit Bank.

A Gránit Bank 2023. július 1-től Diákhitel Számla vezetési szolgáltatást kínál a Diákhitelt igénylő felsőoktatási, szak- és felnőttképzési hallgatók számára.

Az újonnan igényelt Diákhitel1 konstrukciót a Diákhitel Központ már kizárólag csak Diákhitel Számlára folyósítja, de fennálló diákhitelek, és újonnan igényelt Diákhitel2 vagy Képzési Hitelek esetén is lehetősége van a diákoknak a Gránit Diákhitel Számlát választani.

„Megtisztelő számunkra és egyúttal nagy örömünkre szolgál, hogy a Diákhitel Központ pályázatának egyik nyerteseként olyan fiatal generációk számára nyújthatunk rendkívül kedvezményes, díjmentes számla- és szolgáltatáscsomagot, akik már „digitálisnak születtek” és így a legnyitottabbak az innovatív digitális banki megoldásainkra”

– hangsúlyozta Hegedüs Éva a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója.

A Diákhitel Számla rendkívül előnyös kondíciók mellett érhető el a Gránit Bankot választó hallgatók számára.

Díjmentes a számla vezetése valamint a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya is. Díjmentesek továbbá az elektronikus csatornákon benyújtott eseti utalások, a csoportos beszedési megbízások és a rendszeres forint utalások is.

A diákokat a Bank díjmentes iSMS-ben értesíti a bankszámlájukon megvalósult tranzakciókról. A Gránit Diákhitel Számla konstrukcióhoz díjmentes értékpapírszámlanyitás és számlavezetés, valamint díjmentes állampapír vétel és eladás is elérhető.

A Gránit Bank kamatkedvezményt kínál a diákoknak lakásvásárlási céljaik megvalósításához, és egyéb céljaik finanszírozásához is.

A Gránit Diákhitel Számlához a Bank további számos kedvezményt biztosít, így:

  • 22.000 forint jóváírás jár szelfis számlanyitás esetén,
  • 9.000 forint jóváírás a sikeres ügyfélajánlás után,
  • 4%-os jóváírás a folyósított Diákhitel összege után, amely félévente akár 30.000 forintot is elérhet.
  • a mindenkor érvényes MNB alapkamat mínusz 5,00%, azaz jelenleg évi 8,00% látra szóló kamat és EBKM a számlán lévő szabad pénzeszköz után,
  • Babaváró hitel igénylése esetén emelt szintű, 205.000 forint összegű jóváírás,
  • feltétel nélkül köthető le a Gránit KamatMax Plusz betét,
  • 10% kedvezmény jár a Platinum kártya éves díjából,
  • Platinum kártya birtokosoknak díjmentes Press Reader alkalmazás használat, amellyel 7.000 újság érhető el.

A diákoknak új Diákhitel vagy Képzési Hitel igényléskor nincs más dolguk, mint kiválasztani a Gránit Bankot Diákhitel Számla vezető bankjukként. A Diákhitel konstrukcióval már rendelkező hallgatók pedig a Diákhitel Direkt fiókon keresztül a „Nyomtatványok-Kedvezmények” menüpontban jelezhetik a Gránit Diákhitel Számla iránti igényüket.

[Gránit Bank sajtóközlemény]

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.