Egyetlen kattintással megosztható lesz a munkáltatói jövedelemigazolás

Szerző: | 2021. 08. 25. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, FinTechShow, Összes hír

BankTechShow | A jövő digitális bankja

Hamarosan a munkáltatói jövedelemigazolás is megosztható lesz egyetlen kattintással egy hazai fintech startup, a Salarify fejlesztésének köszönhetően. A Verify néven bevezetésre kerülő szolgáltatás jelentősen egyszerűsítheti a hitelfelvétel folyamatát. Nemcsak a munkavállalók, de a munkáltatók számára is jelentős könnyítést jelent a hazai fejlesztés.

A hitelfelvétel során begyűjtendő dokumentumok között jellemzően ott található a munkáltatói jövedelemigazolás, amelynek beszerzése napokat is igénybe vehet.

A munkavállaló a hitelintézettől kapott formanyomtatvánnyal „elballag” a munkaadójához, amelynek illetékes szervezete kitölti, aláírja, majd visszaadja a papír alapú dokumentumot záros határidőn belül a munkavállalónak. Ezt követően a munkavállaló az összes dokumentummal elballag a bankfiókba, vagy amelyik hitelintézetnél lehetséges, elektronikus úton beküldi a beszkennelt paksamétát. A hitelelbírálás során elfordulhat, hogy a hitelintézet ellenőrzés céljából felveszi a kapcsolatot a munkaadóval és telefonon egyezteti a munkáltatói jövedelemigazoláshoz kapcsolódó adatokat.

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a hazai fintech startup, a Salarify legújabb fejlesztése, amelynek segítségével a munkáltatói jövedelemigazolás egyetlen kattintással megosztható lesz a hazai pénzintézetekkel. A Salarify társalapítója, Radák Bence a napokban osztotta meg, hogy a szolgáltatás Verify néven hamarosan elérhető lesz. A munkaadók és a munkavállalók számára a Verify szolgáltatás ingyenes.

A Salarify-ról

A Salarify az egyik első olyan megoldás a kontinentális Európában, amellyel a munkavállalók bármikor hozzáférhetnek már ledolgozott, de még ki nem fizetett munkabérükhöz. Egy újgenerációs munkavállalói juttatás, amellyel megkönnyítheted a munkaerő toborzását és megtartását. A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált.

A Verify szolgáltatás azoknál a munkaadóknál lesz elérhető, amelyek csatlakoznak a Salarify rendszeréhez. A csatlakozást követően a Verify automatikusan működik és nem igényel további erőforrást a munkaadóktól. A munkavállaló a Salarify webes, vagy mobilos felületére történő bejelentkezést követően kiválasztja, hogy mely hitelintézettel szeretné megosztani a munkáltatói jövedelemigazolást, amit egyetlen kattintással elküldhet a hitelintézetnek. További részletek itt.

A legújabb hazai fintech megoldások hagyományosan a FinTechShow-n mutatkoznak be, ami idén 2021. október 7-8. között kerül megrendezésre. Az idén 5 éves FinTechShow előadásait LIVE Streaming keretében is nyomon követhetik az érdeklődők. További részletek itt érhetők el.

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.