Egyetlen kattintással megosztható lesz a munkáltatói jövedelemigazolás

írta | 2021.08.25. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, FinTechShow, Összes hír

fintechshow fintech digitalis transzformacio

Hamarosan a munkáltatói jövedelemigazolás is megosztható lesz egyetlen kattintással egy hazai fintech startup, a Salarify fejlesztésének köszönhetően. A Verify néven bevezetésre kerülő szolgáltatás jelentősen egyszerűsítheti a hitelfelvétel folyamatát. Nemcsak a munkavállalók, de a munkáltatók számára is jelentős könnyítést jelent a hazai fejlesztés.

A hitelfelvétel során begyűjtendő dokumentumok között jellemzően ott található a munkáltatói jövedelemigazolás, amelynek beszerzése napokat is igénybe vehet.

A munkavállaló a hitelintézettől kapott formanyomtatvánnyal „elballag” a munkaadójához, amelynek illetékes szervezete kitölti, aláírja, majd visszaadja a papír alapú dokumentumot záros határidőn belül a munkavállalónak. Ezt követően a munkavállaló az összes dokumentummal elballag a bankfiókba, vagy amelyik hitelintézetnél lehetséges, elektronikus úton beküldi a beszkennelt paksamétát. A hitelelbírálás során elfordulhat, hogy a hitelintézet ellenőrzés céljából felveszi a kapcsolatot a munkaadóval és telefonon egyezteti a munkáltatói jövedelemigazoláshoz kapcsolódó adatokat.

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a hazai fintech startup, a Salarify legújabb fejlesztése, amelynek segítségével a munkáltatói jövedelemigazolás egyetlen kattintással megosztható lesz a hazai pénzintézetekkel. A Salarify társalapítója, Radák Bence a napokban osztotta meg, hogy a szolgáltatás Verify néven hamarosan elérhető lesz. A munkaadók és a munkavállalók számára a Verify szolgáltatás ingyenes.

A Salarify-ról

A Salarify az egyik első olyan megoldás a kontinentális Európában, amellyel a munkavállalók bármikor hozzáférhetnek már ledolgozott, de még ki nem fizetett munkabérükhöz. Egy újgenerációs munkavállalói juttatás, amellyel megkönnyítheted a munkaerő toborzását és megtartását. A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált.

A Verify szolgáltatás azoknál a munkaadóknál lesz elérhető, amelyek csatlakoznak a Salarify rendszeréhez. A csatlakozást követően a Verify automatikusan működik és nem igényel további erőforrást a munkaadóktól. A munkavállaló a Salarify webes, vagy mobilos felületére történő bejelentkezést követően kiválasztja, hogy mely hitelintézettel szeretné megosztani a munkáltatói jövedelemigazolást, amit egyetlen kattintással elküldhet a hitelintézetnek. További részletek itt.

A legújabb hazai fintech megoldások hagyományosan a FinTechShow-n mutatkoznak be, ami idén 2021. október 7-8. között kerül megrendezésre. Az idén 5 éves FinTechShow előadásait LIVE Streaming keretében is nyomon követhetik az érdeklődők. További részletek itt érhetők el.

fintechshow fintech digitalis transzformacio

fintechshow fintech digitalis transzformacio

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

FINTECHSHOW 5.0

fintechshow fintech digitalis transzformacio
FinTech seregszemle, pitch verseny és jövőbemutató előadások az idén 5 éves FinTechShow-n. Górcső alatt a digitális pénzügyi transzformáció új irányai. FinTechShow: (m)érték a digitális pénzügyekben.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.