Egyetlen kattintással megosztható lesz a munkáltatói jövedelemigazolás

írta | 2021. 08. 25. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, FinTechShow, Összes hír

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Hamarosan a munkáltatói jövedelemigazolás is megosztható lesz egyetlen kattintással egy hazai fintech startup, a Salarify fejlesztésének köszönhetően. A Verify néven bevezetésre kerülő szolgáltatás jelentősen egyszerűsítheti a hitelfelvétel folyamatát. Nemcsak a munkavállalók, de a munkáltatók számára is jelentős könnyítést jelent a hazai fejlesztés.

A hitelfelvétel során begyűjtendő dokumentumok között jellemzően ott található a munkáltatói jövedelemigazolás, amelynek beszerzése napokat is igénybe vehet.

A munkavállaló a hitelintézettől kapott formanyomtatvánnyal „elballag” a munkaadójához, amelynek illetékes szervezete kitölti, aláírja, majd visszaadja a papír alapú dokumentumot záros határidőn belül a munkavállalónak. Ezt követően a munkavállaló az összes dokumentummal elballag a bankfiókba, vagy amelyik hitelintézetnél lehetséges, elektronikus úton beküldi a beszkennelt paksamétát. A hitelelbírálás során elfordulhat, hogy a hitelintézet ellenőrzés céljából felveszi a kapcsolatot a munkaadóval és telefonon egyezteti a munkáltatói jövedelemigazoláshoz kapcsolódó adatokat.

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a hazai fintech startup, a Salarify legújabb fejlesztése, amelynek segítségével a munkáltatói jövedelemigazolás egyetlen kattintással megosztható lesz a hazai pénzintézetekkel. A Salarify társalapítója, Radák Bence a napokban osztotta meg, hogy a szolgáltatás Verify néven hamarosan elérhető lesz. A munkaadók és a munkavállalók számára a Verify szolgáltatás ingyenes.

A Salarify-ról

A Salarify az egyik első olyan megoldás a kontinentális Európában, amellyel a munkavállalók bármikor hozzáférhetnek már ledolgozott, de még ki nem fizetett munkabérükhöz. Egy újgenerációs munkavállalói juttatás, amellyel megkönnyítheted a munkaerő toborzását és megtartását. A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált.

A Verify szolgáltatás azoknál a munkaadóknál lesz elérhető, amelyek csatlakoznak a Salarify rendszeréhez. A csatlakozást követően a Verify automatikusan működik és nem igényel további erőforrást a munkaadóktól. A munkavállaló a Salarify webes, vagy mobilos felületére történő bejelentkezést követően kiválasztja, hogy mely hitelintézettel szeretné megosztani a munkáltatói jövedelemigazolást, amit egyetlen kattintással elküldhet a hitelintézetnek. További részletek itt.

A legújabb hazai fintech megoldások hagyományosan a FinTechShow-n mutatkoznak be, ami idén 2021. október 7-8. között kerül megrendezésre. Az idén 5 éves FinTechShow előadásait LIVE Streaming keretében is nyomon követhetik az érdeklődők. További részletek itt érhetők el.

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!