2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2021.08.25.

Egyetlen kattintással megosztható lesz a munkáltatói jövedelemigazolás

Szerző:

Kategóriák:

Hamarosan a munkáltatói jövedelemigazolás is megosztható lesz egyetlen kattintással egy hazai fintech startup, a Salarify fejlesztésének köszönhetően. A Verify néven bevezetésre kerülő szolgáltatás jelentősen egyszerűsítheti a hitelfelvétel folyamatát. Nemcsak a munkavállalók, de a munkáltatók számára is jelentős könnyítést jelent a hazai fejlesztés.

A hitelfelvétel során begyűjtendő dokumentumok között jellemzően ott található a munkáltatói jövedelemigazolás, amelynek beszerzése napokat is igénybe vehet.

A munkavállaló a hitelintézettől kapott formanyomtatvánnyal „elballag” a munkaadójához, amelynek illetékes szervezete kitölti, aláírja, majd visszaadja a papír alapú dokumentumot záros határidőn belül a munkavállalónak. Ezt követően a munkavállaló az összes dokumentummal elballag a bankfiókba, vagy amelyik hitelintézetnél lehetséges, elektronikus úton beküldi a beszkennelt paksamétát. A hitelelbírálás során elfordulhat, hogy a hitelintézet ellenőrzés céljából felveszi a kapcsolatot a munkaadóval és telefonon egyezteti a munkáltatói jövedelemigazoláshoz kapcsolódó adatokat.

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a hazai fintech startup, a Salarify legújabb fejlesztése, amelynek segítségével a munkáltatói jövedelemigazolás egyetlen kattintással megosztható lesz a hazai pénzintézetekkel. A Salarify társalapítója, Radák Bence a napokban osztotta meg, hogy a szolgáltatás Verify néven hamarosan elérhető lesz. A munkaadók és a munkavállalók számára a Verify szolgáltatás ingyenes.

A Salarify-ról

A Salarify az egyik első olyan megoldás a kontinentális Európában, amellyel a munkavállalók bármikor hozzáférhetnek már ledolgozott, de még ki nem fizetett munkabérükhöz. Egy újgenerációs munkavállalói juttatás, amellyel megkönnyítheted a munkaerő toborzását és megtartását. A Salarify először a 2018-as FinTechShow-n debütált.

A Verify szolgáltatás azoknál a munkaadóknál lesz elérhető, amelyek csatlakoznak a Salarify rendszeréhez. A csatlakozást követően a Verify automatikusan működik és nem igényel további erőforrást a munkaadóktól. A munkavállaló a Salarify webes, vagy mobilos felületére történő bejelentkezést követően kiválasztja, hogy mely hitelintézettel szeretné megosztani a munkáltatói jövedelemigazolást, amit egyetlen kattintással elküldhet a hitelintézetnek. További részletek itt.

A legújabb hazai fintech megoldások hagyományosan a FinTechShow-n mutatkoznak be, ami idén 2021. október 7-8. között kerül megrendezésre. Az idén 5 éves FinTechShow előadásait LIVE Streaming keretében is nyomon követhetik az érdeklődők. További részletek itt érhetők el.

Címkék:
blank