CIB Google Pay

CIB Google Pay

Elindult az Erste Fintelligence Lab

írta | 2018.10.17. | Banki és fintech hírek, Összes hír

Erste penzugyi labor fintelligence

GIRO Fizetési kérelem

Hétfőn Debrecenben átadták az országos Fintelligence Pénzügyi Edukációs Hálózat legújabb tagját, amit az Erste Bank finanszíroz a Debreceni Egyetemmel közösen. A pénzügyi labor, a Fintelligence célja, hogy a diákokat felkészítse az életüket meghatározó jövőbeli pénzügyi döntésekre – emelte ki Varga Mihály pénzügyminiszter a megnyitón.

Az egyik legfontosabb cél a modern pénzügyi ismeretekre legfogékonyabb korosztály, a felsőoktatásban tanulók elérése. Ennek kiváló eszköze a Fintelligence Pénzügyi Edukációs Hálózat, ahol élményalapú ismeretátadással vezetik be a hallgatókat a témába.

– szögezte le a miniszter.

Varga Mihály szólt arról is, hogy erősíteni kell a családok tudatos pénzügyi tervezését és az idősebb korosztály ismereteit is bővíteni kell – olvasható a kormany.hu oldalon. A lakosság pénzügyi jártasságának fejlesztése érdekében dolgozta ki a kormány a Nemzeti Pénzügyi Tudatosság Fejlesztési Stratégiát, amit kétéves cselekvési tervek mentén valósítanak meg.

Jelasity Radovan, az Erste Bank vezérigazgatója a fejlődés egyik gátjának nevezte a pénzügyi ismeretek hiányát. A támogatásukkal létrehozott debreceni pénzügyi labornak is az a célja, hogy a pénzügyi tudatosság, a pénzügyi kultúra fejlesztését a legmodernebb technikával segítse.

A fejlődés egyik ellensége a pénzügyi tudatlanság. Soha nem szabad olyan termékeket értékesítenünk, amit az ügyfél nem ért meg. Számunkra a termék értékesítése és a pénzügyi ismeretek támogatása kéz a kézben jár. A jövő a mai fiatalokkal kezdődik.

– idézte a bank vezérigazgatóját a haon.hu.

A Magyar Bankszövetség főtitkára elmondta, terveik szerint a miskolci és a debreceni Fintelligence Lab átadása után Pécsett, Budapesten, Szegeden és Kolozsváron alakítanak ki modern pénzügyi laborokat különböző bankok anyagi és szakmai támogatásával.

Fotók: Behir.hu és kormany.hu

Forrás: Behir.hu, Haon.hu és kormany.hu

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.