SimpleTrends
SimpleTrends

GRÁNIT Family: A piacon elsőként online számlanyitás már 6 éveseknek is közösen a szülővel

Szerző: | 2022. 09. 29. | Banki és fintech hírek, Digitális pénzügyek, Hazai digitális banki hírek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

FinTechShow-7.0

Kisiskolás kortól bevezethetik a szülők gyermeküket a pénzügyek világába a GRÁNIT Bank GRÁNIT Family mobilapplikációjával, amely több elemében is előnyösebb megoldásokat kínál, mint a piacon elérhető egyéb pénzügyi gyermekalkalmazások. Különlegessége többek között, hogy már 6 éves kortól használható, és olyan teljes értékű Junior bankszámla kapcsolódik hozzá, amelyet a gyermek a szülővel közösen otthonról online megnyithat, bankfiók felkeresése nélkül. A hasonló fizetős fintech megoldásokkal ellentétben az app díjmentes, nincs számlavezetési díja a hozzá kapcsolódó GRÁNIT Family Junior bankszámlának és a bankkártyának sem, miközben az appban a gyermekek – év végéig tartó akcióban – évi 5,00%-os látra szóló kamattal (EBKM 5,00%) takarékoskodhatnak.

Megtakarításra ösztönöz, és megtanítja már a legkisebbeket is a pénzügyi alapokra a GRÁNIT Bank új innovációja, a GRÁNIT Family app. Az alkalmazás egyedi vonása a korcsoportra szabott vidám dizájn, amitől valódi gyermekalkalmazás lesz.

Funkcionalitása is egyedi és sokrétűbb a hasonló alkalmazásokhoz képest. Az app használatához szükséges számla teljesen online megnyitható. Új ügyfél és gyermeke VideóBankos azonosítással tud számlát nyitni, míg a GRÁNIT Bank meglévő ügyfelei nemcsak VideóBankon, hanem – a GRÁNIT eBank mobilapplikációból indítva – szelfivel is nyithatnak számlát gyermekükkel együtt, amennyiben mindketten rendelkeznek chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyi igazolvánnyal.

„Jellemzően iskolakezdéskor megkapják első mobiljukat a kicsik szüleiktől, miközben ettől a kortól a zsebpénz kezelése is általánossá válik, adódott tehát, hogy egy innovatív mobilapplikációval segítsük a legkisebbek pénzügyi tudatosságra nevelését.”
Hegedüs Éva

GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója

A gyermekek az appban takarékoskodhatnak saját maguk által meghatározott célra, míg a szülők a zsebpénz növeléséért cserébe különböző feladatokat is kitűzhetnek. A félretett zsebpénzre a GRÁNIT Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos látra szóló kamatot fizet (EBKM: 5,00%), amelyre ugyancsak nem találni példát hasonló appoknál.

A Family alkalmazást a gyermekek díjmentesen használhatják, nincs számlavezetési díja a GRÁNIT Family Junior bankszámlának, és díjmentes a hozzá tartozó bankkártya is 18 éves korig, míg a szülő választhat a bank kedvező díjazású, akár havidíjmentes számlacsomagjai közül.

A gyermekek a bankkártyát digitalizálhatják az applikációban az érintéses mobilfizetéshez. A biztonságot szolgálja, hogy a szülők saját mobilbanki appjukban figyelemmel kisérhetik a gyermekek költéseit, ha szükséges, zárolhatják és fel is oldhatják a gyermek kártyáját, és azonnal módosíthatják annak limiteit is.

A szülők és a gyermekek egymás közötti utalásai egy kattintással megvalósulnak, azonnaliak és díjmentesek, amennyiben az elutalt összeg nem haladja meg a 20 ezer forintot. Az alkalmazás iOS verziója már elérhető az App Store-ban, az Android verzió néhány nap múlva lesz letölthető.

granit-bank-szelfis-szamlanyitas-cover-min

Teljes értékű szelfis számlanyitás először a GRÁNIT Banknál | 2020.10.19.

Elindult a GRÁNIT Banknál Magyarországon elsőként, a teljes értékű lakossági szelfis számlanyitás. Mostantól akár éjszaka is nyitható teljes értékű bankszámla, élő videós azonosítás nélkül is az iOS és Android eszközökön használható GRÁNIT eBank mobilbanki alkalmazásban, az október elseje óta hatályos jogszabálynak megfelelő innovatív megoldással.

[GRÁNIT Bank]

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

SimpleTrends konferencia

Simpletrends
Legújabb trendek az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logiksztika témákban.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!