Hello Cristo! Az okos CASCO új neve Magyarországon

írta | 2019.12.12. | Digitális pénzügyek, Összes hír

A magyar startup, a Smartsurance Technologies 2017 tavaszán a FinTechShow-n debütált a cascot forradalmasító megoldásával. Magyarország legnagyobb fintech seregszemléjén a szakmai zsűri akkor az év legígéretesebb hazai fintech (egészen pontosan insurtech) megoldásának választotta. Két év kemény munka, sikeres kockázati tőkebevonás után immár a nagyközönség számára is elérhetővé vált az okos casco. Hello Cristo! Büszkék vagyunk Rád!

Fotón: balra Szota Szabolcs, a Smartsurance Technologies társalapítója, jobbra Hetényi Márk, az MKB Bank korábbi digitális vezérigazgató-helyettese

Jó, jó, de mi a Cristo?

A Cristo egy hasznos autós applikáció, amiben követheted megtett útjaidat, kaphatsz tippeket, hogy hogyan vezethetnél jobban, és elérheted az okos CASCO biztosítást is. Ha pedig közösséget alkottok, és biztonságosan vezettek, akkor további díjkedvezményeket is kaphattok – olvasható a Cristo marketing kampányához használt Megyvagynemmegy.hu oldalon.

Miért fontos, hogy megy-e vagy sem? Azért, mert az új Cristo appon keresztül köthetsz valódi okos CASCO biztosítást, amit teljesen online intézhetsz, és

aminek a díja attól függ, hogy tényleg mennyit vagy úton az autóddal.

Számoljuk ki a díjad!

Gondoltad volna, hogy az álló autó kisebb kockázatnak van kitéve, mint a mozgó? Rugalmas, ún. Pay-As-You-Drive árazásuknak köszönhetően most a biztosítási díj is aszerint kerül meghatározásra, hogy mennyit van kitéve a gépjármű nagyobb kockázatnak.

Amikor áll az autó, akkor egy alapdíj, az ún. “álló díj” kerül felszámításra óránként, míg ha úton van, akkor a “mozgó díj” egészíti ezt ki megkezdett perc alapon számítva. Hogy ez a gépjárműved esetén mit is jelent, azt kiszámolhatod a hellocristo.hu oldalon.

Intézz mindent az applikációból!

Szerződéskötés, szemle, díjfizetés, kárbejelentés? Mindezt intézd az alkalmazásból pár érintéssel! Ráadásul egy telemetriai eszköz (Cristo Beat) használatával a legtöbb folyamatot automatizálták, hogy minél kényelmesebb legyen minden folyamat.

FinTechShow 20/20: Magyarország legnagyobb fintech seregszemléje

Jövő tavasszal jön a negyedik FinTechShow, ahol nemcsak a következő 5 év fintech trendjeivel, hanem az elmúlt 5 év legsikeresebb hazai fintech startupjainak tapasztataltaival is megismerkedhetnek a résztvevők. A korábbi FinTechShow győztesek és helyezettek mára Magyarország digitális pénzügyeinek meghatározó formálói; Cristo (korábbi nevén Kriph.io), Aggreg8.io, InLock, FaceKom, péntech.

2020-ban a régió 20 legígéretesebb fintech startupja bemutatja, hogyan helyeznék új alapokra pénzügyeinket, a bankokat és a kétszintű bankrendszert. Ezenkívül a FinTechShow-n kerül bemutatásra a HUNFINTECH 20 is, Magyarország egyetlen, hiteles iránymutató fintech kiadványának új verziója.

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak