2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2019.12.09.

HUN FinTech 20/20: Keressük Magyarország TOP20 FinTech cégét!

Szerző:

Kategóriák:

Melyek a leggyorsabban növekvő, a legígéretesebb innovatív szolgáltatással előrukkoló magyar fintech cégek? Milyen szolgáltatásokkal segítik mindennapjainkjat? Kikre figyeljünk? Most Őket keressük!

2020 tavaszán bemutatjuk a legújabb, innovatív digitális pénzügyi szolgáltatások iránt érdeklődő közönség számára Magyarország legígéretesebb fintech megoldásait.

2016-ban jelentettük meg először Magyarország legígéretesebb fintech cégeit bemutató HUNFINTECH25 kiadványt.

Azóta számos új fintech megoldás született, a kockázati tőkebefektetők felfedezték a hazai fintech szcénát és egyre többen kerültek a nemzetközi figyelem középpontjába. Eljött az ideje, hogy 2020-ban kiadjuk a sorozat második kötetét, a HUNFINTECH 20/20-at.

HUNFINTECH 20/20: Miért érdemes pályázni?

 • A HUNFINTECH 20/20 Magyarország egyetlen, a fintech ökoszisztéma vezető szereplőit bemutató irányadó kiadványa, így a régió iránt érdeklődő potenciális nemzetközi partnerek számára is meghatározó információ forrás.
 • A kiadvány a szakma és a potenciális felhasználók hazai és nemzetközi vérkeringésébe bekerülve segíti, a szakmai zsűri hitelessége pedig növeli a HUNFINTECH 20/20-ba bekerülő cégek ismertségét és ázsióját.
 • A kiválasztott 20 vállalkozásról, eredményeiről Magyarország mérvadó digitális pénzügyi oldalán, a FinTechZone.hu oldalon 2020-ban külön beszámolunk.
 • A kiadványba bekerülő cégek meghívást kapnak a FinTechShow 20/20 eseményre, ahol bemutathatják megoldásukat 500+ szakemberből álló közönsége számára.
blank

Kiket keresünk?

Keressük azokat az

 1. érett szakaszban lévő, a hazai piacon már bevezetett megoldással rendelkező fintech cégeket, illetve
 2. az egyedi, ígéretes, de még fejlesztés alatt (legalább béta teszt szakaszban) álló megoldásokat, amelyek

a legújabb technológiákra és üzleti modellekre támaszkodva

a kisvállalkozások, a lakosság mindennapi pénzügyeit átláthatóbbá, könnyebbé és egyszerűbbé teszik.

blank

Kiválasztási szempontok

 1. A piacon lévő vagy a fejlesztés alatt álló szolgáltatás értékajánlata.
 2. Felhasználói belépési küszöb a megoldás használatához.
 3. Ügyfélút egyszerűsége, átláthatósága és a megoldás használatához kapcsolódó fogyasztói élmény – FinTechZone teszt vagy lakossági megítélés/használat alapján.
 4. Innovativitás hazai és nemzetközi viszonylatban (az újdonság ereje).
 5. Üzleti modell fenntarthatósága.
 6. A megoldás készpénzcsökkentő hatása.

A zsűri összetétele

A szakmai zsűrit a legmodernebb digitális technológiák, valamint a digitális pénzügyi szolgáltatások szabályozásában, fejlesztésében jártas, elismert szakemberek alkotják.

 • Hazai és nemzetközi szabályozó képviselői.
 • Hazai szakmai szövetségek képviselői.
 • Fintech inkubátorok képviselői.
 • Hazai fintech influencer.
 • Befektető képviselője.
 • Hazai bankok képviselői.

HUNFINTECH25 zsűri 2016-ban

blank

Hogyan lehet pályázni?

Pályázni 2020. január 31-ig lehet a társaság, valamint a társaság által nyújtott, vagy fejlesztés/tesztelés alatt álló fintech megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató prezentációval, amely választ ad a kiválasztási szempontokban bemutatottakra is. A társaság bemutatásánál kérjük, a pályázó térjen ki a csapat bemutatására is!

A beérkezett dokumentumokat üzleti titokként kezeljük, kizárólag a legígéretesebb megoldások kiválasztásához használjuk fel!

A pályázatokat, a hello@fintechzone.hu e-mail címre várjuk a megadott határidőig.

A beérkezett pályázatokat 2020. február 11-ig elbíráljuk és az eredményről minden pályázót értesítünk 2020. február 18-ig.

A kiadvány Magyarország legrangosabb fintech eseményén, a a FinTechShow 20/20-on kerül bemutatásra. A kiadvány terjesztése a FinTechZone.hu oldalon keresztül történik majd.

Kérdéseidet kérjük, küldd a hello@fintechzone.hu e-mail címre!

A címlap fotón: Mudri György és Gémes Tamás, a Wyze.me, a Fintechblocks és az Aggreg8.io fintech startupok alapítói. Fotó: FinTech Group

Címkék:
blank
blank