BankTechShow

HUN FinTech 20/20: Keressük Magyarország TOP20 FinTech cégét!

Szerző: | 2019. 12. 09. | Banki és fintech hírek, Digitális pénzügyek, Összes hír

Melyek a leggyorsabban növekvő, a legígéretesebb innovatív szolgáltatással előrukkoló magyar fintech cégek? Milyen szolgáltatásokkal segítik mindennapjainkjat? Kikre figyeljünk? Most Őket keressük!

2020 tavaszán bemutatjuk a legújabb, innovatív digitális pénzügyi szolgáltatások iránt érdeklődő közönség számára Magyarország legígéretesebb fintech megoldásait.

2016-ban jelentettük meg először Magyarország legígéretesebb fintech cégeit bemutató HUNFINTECH25 kiadványt.

Azóta számos új fintech megoldás született, a kockázati tőkebefektetők felfedezték a hazai fintech szcénát és egyre többen kerültek a nemzetközi figyelem középpontjába. Eljött az ideje, hogy 2020-ban kiadjuk a sorozat második kötetét, a HUNFINTECH 20/20-at.

HUNFINTECH 20/20: Miért érdemes pályázni?

 • A HUNFINTECH 20/20 Magyarország egyetlen, a fintech ökoszisztéma vezető szereplőit bemutató irányadó kiadványa, így a régió iránt érdeklődő potenciális nemzetközi partnerek számára is meghatározó információ forrás.
 • A kiadvány a szakma és a potenciális felhasználók hazai és nemzetközi vérkeringésébe bekerülve segíti, a szakmai zsűri hitelessége pedig növeli a HUNFINTECH 20/20-ba bekerülő cégek ismertségét és ázsióját.
 • A kiválasztott 20 vállalkozásról, eredményeiről Magyarország mérvadó digitális pénzügyi oldalán, a FinTechZone.hu oldalon 2020-ban külön beszámolunk.
 • A kiadványba bekerülő cégek meghívást kapnak a FinTechShow 20/20 eseményre, ahol bemutathatják megoldásukat 500+ szakemberből álló közönsége számára.

Kiket keresünk?

Keressük azokat az

 1. érett szakaszban lévő, a hazai piacon már bevezetett megoldással rendelkező fintech cégeket, illetve
 2. az egyedi, ígéretes, de még fejlesztés alatt (legalább béta teszt szakaszban) álló megoldásokat, amelyek

a legújabb technológiákra és üzleti modellekre támaszkodva

a kisvállalkozások, a lakosság mindennapi pénzügyeit átláthatóbbá, könnyebbé és egyszerűbbé teszik.

Kiválasztási szempontok

 1. A piacon lévő vagy a fejlesztés alatt álló szolgáltatás értékajánlata.
 2. Felhasználói belépési küszöb a megoldás használatához.
 3. Ügyfélút egyszerűsége, átláthatósága és a megoldás használatához kapcsolódó fogyasztói élmény – FinTechZone teszt vagy lakossági megítélés/használat alapján.
 4. Innovativitás hazai és nemzetközi viszonylatban (az újdonság ereje).
 5. Üzleti modell fenntarthatósága.
 6. A megoldás készpénzcsökkentő hatása.

A zsűri összetétele

A szakmai zsűrit a legmodernebb digitális technológiák, valamint a digitális pénzügyi szolgáltatások szabályozásában, fejlesztésében jártas, elismert szakemberek alkotják.

 • Hazai és nemzetközi szabályozó képviselői.
 • Hazai szakmai szövetségek képviselői.
 • Fintech inkubátorok képviselői.
 • Hazai fintech influencer.
 • Befektető képviselője.
 • Hazai bankok képviselői.

HUNFINTECH25 zsűri 2016-ban

Hogyan lehet pályázni?

Pályázni 2020. január 31-ig lehet a társaság, valamint a társaság által nyújtott, vagy fejlesztés/tesztelés alatt álló fintech megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató prezentációval, amely választ ad a kiválasztási szempontokban bemutatottakra is. A társaság bemutatásánál kérjük, a pályázó térjen ki a csapat bemutatására is!

A beérkezett dokumentumokat üzleti titokként kezeljük, kizárólag a legígéretesebb megoldások kiválasztásához használjuk fel!

A pályázatokat, a hello@fintechzone.hu e-mail címre várjuk a megadott határidőig.

A beérkezett pályázatokat 2020. február 11-ig elbíráljuk és az eredményről minden pályázót értesítünk 2020. február 18-ig.

A kiadvány Magyarország legrangosabb fintech eseményén, a a FinTechShow 20/20-on kerül bemutatásra. A kiadvány terjesztése a FinTechZone.hu oldalon keresztül történik majd.

Kérdéseidet kérjük, küldd a hello@fintechzone.hu e-mail címre!

A címlap fotón: Mudri György és Gémes Tamás, a Wyze.me, a Fintechblocks és az Aggreg8.io fintech startupok alapítói. Fotó: FinTech Group

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!