“granit

Jön az új iCsekk mobilalkalmazás. Erre a 10 dologra készülj a napokban!

írta | 2019.09.10. | Digitális pénzügyek, Összes hír

eit digital

A mai napon értesítette ügyfeleit a Díjnet, hogy 2019.09.14-én jön az új iCsekk mobilalkalmazás, ami miatt a jelenlegi applikáció a továbbiakban nem lesz használható. Összegyűjtöttük 10 pontban, mire kell készülniük az iCsekk felhasználóknak.

Erre a 10 dologra készülj!

  1. A Díjnet fiókból az iCsekk mobilalkalmazásba átirányított számlákat 09.12-ig lehet kifizetni az iCsekk alkalmazásban.
  2. Amennyiben az iCsekk alkalmazásba irányított számlák 2019.09.12-ig nem kerülnek kifizetésre, visszairányításra kerülnek a Díjnet rendszerbe. A visszairányításra kerülő számlákról a Díjnet külön értesítést (és fizetési linket) küld majd e-mailben.
  3. A számlák visszaküldésével egyidejűleg a Díjneten korábban beállított automatikus, mobilra történő átirányítások 2019.09.12-én törlődnek.
  4. 09.13-án 20:00 órától az iCsekk mobilalkalmazás átmenetileg nem lesz használható.
  5. Android esetén a Google Play áruházból újra le kell tölteni az alkalmazást, ami 2019.09.14-én az esti óráktól lesz elérhető.
  6. Az iPhone felhasználók számára elegendő lesz a telepített alkalmazás frissítése, ami 2019.09.14-től lesz elérhető.
  7. Az új iCsekk alkalmazásban új regisztrációt szükséges kezdeményezni, mivel a továbbiakban az iCsekk fiók azonosító a telefonszám helyett az e-mail cím lesz (+jelszó).
  8. Az új iCsekk alkalmazásban akkor jelennek meg a Díjnetes számlák, ha a „Beállítások” részben a „Díjnet számlafizetést” bekapcsoljukés a felugró képernyőn megadjuk a Díjnet fiókhoz tartozó felhasználói nevet és jelszót.
  9. Az új iCsekk alkalmazásban a korábban elmentett bankkártya adatok nem lesznek elérhetőek, így azokat újra menteni szükséges (ha továbbra is szeretnénk élni a gyorsfizetés nyújtotta előnyökkel).
  10. Az új iCsekk alkalmazásban, ha szeretnénk ismét látni a korábban kiegyenlített számlákat, akkor azt a funkciót is külön kell aktiválni. Ehhez a „Profil adatok” menüpont alatt meg kell adnunk azt a telefonszámot, amivel a korábbi iCsekk fiók regisztrálásra került. A megadott telefonszámra egy sms kód fog érkezni. A sikeres validálást követően a korábban iCsekkben kiegyenlített számlák is láthatóvá válnak a „Kifizetett számlák” menüpont alatt.

A számlafizetés jövőjével, az azonnali fizetési rendszer nyújtotta lehetőségekkel, a fizetési kérelemmel, a kereskedők, webshopok számára megnyíló új elektronikus fizetési lehetőségekkel részletesen is foglalkozunk majd 2019. október 15-én a PayTechShow-n.

GRANIT Bank
GRANIT Bank

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

SZÁMLANYITÁS SZELFIVEL

“GRANIT Bank szelfi szamlanyitas
Nyiss számlát bankfiók nélkül! Bármikor egy szelfivel.

EIT DIGITAL – ONLINE EVENT

“EIT DIGITAL ONLINE EVENT
10 éves az EIT Digital! Online születésnap: 2020. október 29. 12:30-13:30.

NATRIX LIGHTPAPER

“Natrix blockchain lightpaper
A blockchain, mint technológia térnyerése szabályozott környezetben. További részletek a Natrix Lightpaper dokumentumban.

GOODID WHITE PAPER

“GOODID UGYFELAZONOSITAS
Olvassa el a GoodID új white paper-ét a digitális ügyfél-azonosítás előnyeiről és a friss MNB-szabályozásról!

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

AZONNALI FIZETÉS

“azonnali fizetes
2020. március 2-án indult az azonnali fizetési rendszer Magyarországon. Így készülhetünk az új lehetőségekre.