CIB Google Pay

CIB Google Pay

Ködbe veszett a forint Revolut, 50 ezren bánhatják

írta | 2018.11.30. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

revolut forint feltoltes

GIRO Fizetési kérelem

Hello Revolut! Vártunk már egy ideje, itt volt a pillanat és mégsem. Hónapok óta hitegette a magyar felhasználókat a Revolut a közvetlen forint feltöltéssel kapcsolatban és most kiderült, nincs kitűzött bevezetési időpontjuk. Talán hetek, hónapok múlva, jövőre, vagy talán idén – mondta el Andrius Biceika, a Revolut üzletfejlesztési vezetője a Beyond Banking Budapesten. Megtudtuk, immár közel 50 ezer magyar felhasználója van a Revolutnak, ami egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg sokan örültek volna, ha a társaság teljesíti az ígéretét.

Összegyűjtöttük a Revolut vezetőjének eddigi mondásait a forint feltöltéssel kapcsolatban.

Először 2018 márciusában dobta be a köztudatba Biceika, hogy elérhetővé tennék a magyarok számára a devizakonverzió nélküli forint feltöltési lehetőséget. Akkor a FinTechZone-nak adott exclusive interjúban az alábbiakat nyilatkozta:

“A növekedéshez arra is szükség lesz, hogy konverzió nélkül tölthessük fel a Revolut kártyánkat a forint számlánkról. Jelenleg, ha a forint számlánkról, vagy forint alapú bankkártyánkról akarjuk feltölteni a Revolut kártyánk forint “zsebét”, akkor azt csak valamilyen más devizanemen keresztül – például EUR vagy USD – tudjuk megtenni. Az átváltás miatt viszont árfolyamköltségünk lesz. Ezt helyesen felismerve lép a fintech startup és várhatóan április közepétől egyéni forint alapú számla nyitható majd a kártya mögé. Ennek köszönhetően a jövőben köztes deviza beiktatása nélkül történhet meg a kártyafeltöltés, megszüntetve ezzel jelenlegi árfolyamköltséget.”

– 2018.03.13.

Nyár végén ismét megkerestük a Revolut képviselőjét, hogy mikorra várható a beígért közvetlen forint feltöltés. Akkor az alábbi válaszlevelet kaptuk:

“Elnézést kérünk a magyar Revolut rajongóktól a csúszásért. Az önálló, forint alapú IBAN számmal ellátott bankszámla és/vagy a forint alapú kártyafeltöltés piaci bevezetését jelenleg év végére becsüljük. Azonnal értesítünk Titeket, amint a bevezetésre pontosabb időpontot látunk.”

– 2018.08.28.

Tegnap, 2018.11.29-én ismét Magyarországon járt Biceika, akinek ideutazásától a Beyond Banking Budapest esemény Facebook oldalán is elhintett bejelentést vártuk.

„Exciting news for Revolut, native Hungarian Forints accounts announced at the event.”

– 2018.11.09.

Igaz, az esemény résztvevőinek többsége rendelkezett Revolut kártyával, mégis a Revolut terméket bemutató agilis sales prezentációt kaptunk. A magyarországi bevezetésről a több mint 30 perces standupban csupán egy nyúlfarknyi vicces kiszólást kaptunk:

„Talán pár hét, vagy hónap múlva, jövőre, talán idén jöhet a közvetlen forint feltöltés.”

– 2018.11.29.

A fintech cégek számára a legnehezebb a felhasználók bizalmának elnyerése. A FinTechZone-on óriási bizalmat szavaztunk a társaságnak és lelkes híveként adtunk teret szolgáltatásaiknak. Mert hittünk az ígéreteikben. Viszlát Revolut!

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.