PayTechShow 4.0

Közös akciót indított a Revolut és a Magyar Telekom

Szerző: | 2021. 12. 21. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

PayTechShow 4.0

A Magyar Telekom és a Revolut közös akciót indított 2021. december 10-én, amelynek keretében a Telekom arra ösztönzi előfizetőit, regisztráljanak a Revolutra. Akik az akciós időszakban, 2022. január 9-ig teljesítik a feltételeket, 5 000 forintot és 3 havi ingyenes Revolut Prémium előfizetést kapnak.

A Revolutnak idén októberben már közel 500 ezer magyar ügyfele volt – osztotta meg a Revolut nagykövete a FinTechShown -, amennyivel a közepes méretű bankok rendelkeznek itthon. Ha a fintech társaság eléri az 1 millió ügyfelet, akkor felkerül a legnagyobb ügyféleléréssel rendelkező hazai bankok dobogójára.

A Magyar Telekomnak tavaly év végén Magyarországon összesen 5,42 millió előfizetője volt. Ha a Telekom képes mozgósítani az akciós időszakban ügyfelei 2-3%-át, akkor az 100 ezer új ügyfelet jelenthet a Revolutnak.

Revolut ajánlat Telekomosoknak

„Kezeld pénzügyeidet digitálisan! Regisztrálj a Revolutra és 5 000 Ft Revolut egyenleget plusz 3 havi díjmentes Revolut Prémium csomagot kaphatsz”

– hívja fel a Telekom az előfizetői figyelmét az ajánlatra a mobilalkalmazásában.

Az ajánlat kizárólag a magyarországi lakcímmel rendelkező és Telekom lakossági díjcsomagot használó, aktív egyéni előfizetők számára, 2022. január 9-ig, vagy visszavonásig érvényes. Az ajánlat kizárólag új Revolut fiók regisztrációja esetén érvényesíthető. A promóciós időszakban legalább egy darab 1 forintot meghaladó vásárlást kell végrehajtani az új Revolut virtuális vagy fizikai kártyával. Fizetni az előzetesen feltöltött Revolut egyenleggel lehet.

Az akciós időszakban a Telekom előfizetők a Revolut regisztrációt elindíthatják a Telekom alkalmazáson belül, vagy a Revolut oldalán itt: „Revolut és Telekom”.

Megérkezett a Revolut Bank Magyarországra

Idén szeptember végén megérkezett a Revolut Bank Magyarországra, ami azt jelenti, hogy a Revolut felhasználók hamarosan további pénzügyi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint például betétet, személyi kölcsönt, hitelkártyát stb.

Azok a felhasználók, akik a Revolut alkalmazásban a „Csatlakozz a Revolut Bankhoz” üzenetre rákattintanak és végigcsinálják a pár lépésből álló folyamatot, máris élvezhetik a 100 000 eurós betétbiztosítás előnyeit. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók pénzét a betétbiztosítási rendszer védi.

Kapcsolódó cikk:

Jöhet a személyi kölcsön is a Revoluttól

Litvániában a felhasználók 2020. május óta igényelhetnek hitelkártyát és személyi kölcsönt is. A hitelkártya esetén a felhasználók a havi bérük kétszereséig, de legfeljebb 6 000 euróig (kb. 2,2 millió forintnak megfelelő összegig) költekezhetnek a Revolut Bank kontójára. Abban az esetben, ha a felhasználónak további hitelre lenne szüksége, akkor személyi kölcsönt is ajánlanak a felhasználónak. A személyi kölcsön „teteje” 15 000 euró (kb. 5,5 millió forintnak megfelelő összeg) jelenleg Litvániában.

A honlapon található információk alapján a hitelkártyát a Revolut mobilalkalmazásból lehet igényelni és pár percen belül megkapja a hitelminősítés eredményét a felhasználó.

Lengyelországban 2020. decembere óta érhetők el a Revolut banki szolgáltatásai, első körben a hitelkártya és a személyi kölcsön.

Az októberi FinTechShown a Revolut képviselője elárulta, a személyi kölcsön és a hitelkártya magyarországi bevezetése kapcsán hamarosan bejelentést tehetnek.

Címlapfotó: a Magyar Telekom fotója alapján a FinTechZone szerkesztése

A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, a FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!