2021.12.21.

Közös akciót indított a Revolut és a Magyar Telekom

Szerző:

A Magyar Telekom és a Revolut közös akciót indított 2021. december 10-én, amelynek keretében a Telekom arra ösztönzi előfizetőit, regisztráljanak a Revolutra. Akik az akciós időszakban, 2022. január 9-ig teljesítik a feltételeket, 5 000 forintot és 3 havi ingyenes Revolut Prémium előfizetést kapnak.

A Revolutnak idén októberben már közel 500 ezer magyar ügyfele volt – osztotta meg a Revolut nagykövete a FinTechShown -, amennyivel a közepes méretű bankok rendelkeznek itthon. Ha a fintech társaság eléri az 1 millió ügyfelet, akkor felkerül a legnagyobb ügyféleléréssel rendelkező hazai bankok dobogójára.

A Magyar Telekomnak tavaly év végén Magyarországon összesen 5,42 millió előfizetője volt. Ha a Telekom képes mozgósítani az akciós időszakban ügyfelei 2-3%-át, akkor az 100 ezer új ügyfelet jelenthet a Revolutnak.

Revolut ajánlat Telekomosoknak

„Kezeld pénzügyeidet digitálisan! Regisztrálj a Revolutra és 5 000 Ft Revolut egyenleget plusz 3 havi díjmentes Revolut Prémium csomagot kaphatsz”

– hívja fel a Telekom az előfizetői figyelmét az ajánlatra a mobilalkalmazásában.

Az ajánlat kizárólag a magyarországi lakcímmel rendelkező és Telekom lakossági díjcsomagot használó, aktív egyéni előfizetők számára, 2022. január 9-ig, vagy visszavonásig érvényes. Az ajánlat kizárólag új Revolut fiók regisztrációja esetén érvényesíthető. A promóciós időszakban legalább egy darab 1 forintot meghaladó vásárlást kell végrehajtani az új Revolut virtuális vagy fizikai kártyával. Fizetni az előzetesen feltöltött Revolut egyenleggel lehet.

Az akciós időszakban a Telekom előfizetők a Revolut regisztrációt elindíthatják a Telekom alkalmazáson belül, vagy a Revolut oldalán itt: „Revolut és Telekom”.

Megérkezett a Revolut Bank Magyarországra

Idén szeptember végén megérkezett a Revolut Bank Magyarországra, ami azt jelenti, hogy a Revolut felhasználók hamarosan további pénzügyi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint például betétet, személyi kölcsönt, hitelkártyát stb.

Azok a felhasználók, akik a Revolut alkalmazásban a „Csatlakozz a Revolut Bankhoz” üzenetre rákattintanak és végigcsinálják a pár lépésből álló folyamatot, máris élvezhetik a 100 000 eurós betétbiztosítás előnyeit. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók pénzét a betétbiztosítási rendszer védi.

Kapcsolódó cikk:

Jöhet a személyi kölcsön is a Revoluttól

Litvániában a felhasználók 2020. május óta igényelhetnek hitelkártyát és személyi kölcsönt is. A hitelkártya esetén a felhasználók a havi bérük kétszereséig, de legfeljebb 6 000 euróig (kb. 2,2 millió forintnak megfelelő összegig) költekezhetnek a Revolut Bank kontójára. Abban az esetben, ha a felhasználónak további hitelre lenne szüksége, akkor személyi kölcsönt is ajánlanak a felhasználónak. A személyi kölcsön „teteje” 15 000 euró (kb. 5,5 millió forintnak megfelelő összeg) jelenleg Litvániában.

A honlapon található információk alapján a hitelkártyát a Revolut mobilalkalmazásból lehet igényelni és pár percen belül megkapja a hitelminősítés eredményét a felhasználó.

Lengyelországban 2020. decembere óta érhetők el a Revolut banki szolgáltatásai, első körben a hitelkártya és a személyi kölcsön.

Az októberi FinTechShown a Revolut képviselője elárulta, a személyi kölcsön és a hitelkártya magyarországi bevezetése kapcsán hamarosan bejelentést tehetnek.

Címlapfotó: a Magyar Telekom fotója alapján a FinTechZone szerkesztése

Címkék: