“Közös számla” funkció a Revolut új verziójában

Szerző: | 2023. 04. 13. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

BankTechShow | A jövő digitális bankja

A “Közös számla” funkció mellett számos felhasználói élményre vonatkozó frissítést is tartalmaz a Revolut app új, 9.0-ás verziója. Jönnek a testreszabható parancsikonok és a Revolut Csevegés csoportos változata is.

A Revolut egy világszerte több mint 28 millió ügyfél által használt globális pénzügyi szuperapp. A cég ma piacra dobta az alkalmazás új, 9.0-ás verzióját, ami tartalmazza az EGT-ben élő ügyfelek számára létrehozott új közös banki terméket is, a közös számlákat.

Az említett funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Revolut appban egy extra számlát hozzanak létre, amelyet két személy – legyen szó akár partnerekről, családtagokról vagy barátokról – közösen birtokolhat.

"Szupertárcák, digitális valuták, AFR 2.0"

2023. április 20-án jön a PayTechShow 4.0, ahol a fizetési iparág kiemelt szereplői górcső alá veszik az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

További részletek itt: PayTechShow 4.0

Közös élet, közös számla

A Revolut nemrégiben végzett felmérése szerint az európaiak 58%-a szívesen használna a partnerével közös számlát a kiadásaik kezelésére. 32% inkább exkluzív, önálló számlát, 26% pedig egyfajta kiegészítő számlát használna a magánszámlájuk mellett.

Érdekes módon 5% felelte azt, hogy nem is beszélnek egymással a pénzügyekről, mivel nem akarják összekeverni azt a szerelemmel.

Arra a kérdésre, hogy hogyan osztják meg a költségeket a párjukkal, a legnépszerűbb válasz a fele-fele arány volt (36%-nál).

A válaszadók 7%-a pontosabban meghatározta a felosztást: az egyik partner fizeti a lakbért, míg a másik a számlákat és az élelmiszereket. A megkérdezettek 4%-ánál az egyik partner fizeti az összes kiadást, mivel ő keres lényegesen többet.

1% arról számolt be, hogy a költségeket/bérleti díjat a szüleik fedezik

Csevegj, osztozz és rendezz számlákat a Csoportos csevegésekben

A legújabb 9.0-ás verzióban a Revolut bevezeti a Csoportos csevegéseket.

Az új funkció több ember számára teszi lehetővé, hogy az appban megbeszélje és tisztázza a fizetés részleteit, így nem kell egyéb üzenetküldő alkalmazásokat használni a pénzküldéshez vagy -fogadáshoz.

A Revolut igyekszik hű lenni a küldetéséhez: olyan szolgáltatást szeretne kínálni, amellyel minden pénzügyet egy helyen lehet kezelni.

A biztonságra összpontosítva tervezték, így minden csevegőüzenet titkosítva van a végpontok között. Az ügyfelek lemondhatnak a csevegőfunkcióról, ha nem szeretnék azt használni. A „Biztonság és adatvédelem” részben engedélyezhetik vagy teljesen le is tilthatják.

Milyen újdonságokat tartalmaz a Rev 9.0?

  • Parancsikonok a kezdőképernyőn: a felhasználók mostantól testreszabhatják az alkalmazásfelületet új widgetek használatával, amelyeket kedvükre mozgathatnak a kezdőképernyőn.
  • Felhasználói élmény: a 9.0 több száz felhasználói élménnyel és teljesítménnyel kapcsolatos problémán alapszik, amelyeket az ügyfelek potenciális súrlódásként és akadályként jelöltek meg egy-egy művelet elvégzésekor. A Revolut folyamatosan gyűjti a felhasználók visszajelzéseit, hogy később azokat beleépíthesse a frissítéseibe.
  • Csoportos csevegések: az ügyfelek mostantól cseveghetnek a csoportszámlák további tulajdonosaival, hogy minden közös költséget megbeszélhessenek és rendezhessenek.
  • Közös számlák: Az EGT-ben élő ügyfelek azzal nyithatnak számlát, akivel csak akarnak, legyen szó a párjukról, barátjukról vagy bárki másról, a saját igényeikre szabva.

[Revolut közlemény] | Címlapfotó forrása: Revolut

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.