FinTechShow-7.0

„Közös számla” funkció a Revolut új verziójában

Szerző: | 2023. 04. 13. | Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

A „Közös számla” funkció mellett számos felhasználói élményre vonatkozó frissítést is tartalmaz a Revolut app új, 9.0-ás verziója. Jönnek a testreszabható parancsikonok és a Revolut Csevegés csoportos változata is.

A Revolut egy világszerte több mint 28 millió ügyfél által használt globális pénzügyi szuperapp. A cég ma piacra dobta az alkalmazás új, 9.0-ás verzióját, ami tartalmazza az EGT-ben élő ügyfelek számára létrehozott új közös banki terméket is, a közös számlákat.

Az említett funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Revolut appban egy extra számlát hozzanak létre, amelyet két személy – legyen szó akár partnerekről, családtagokról vagy barátokról – közösen birtokolhat.

"Szupertárcák, digitális valuták, AFR 2.0"

2023. április 20-án jön a PayTechShow 4.0, ahol a fizetési iparág kiemelt szereplői górcső alá veszik az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

További részletek itt: PayTechShow 4.0

Közös élet, közös számla

A Revolut nemrégiben végzett felmérése szerint az európaiak 58%-a szívesen használna a partnerével közös számlát a kiadásaik kezelésére. 32% inkább exkluzív, önálló számlát, 26% pedig egyfajta kiegészítő számlát használna a magánszámlájuk mellett.

Érdekes módon 5% felelte azt, hogy nem is beszélnek egymással a pénzügyekről, mivel nem akarják összekeverni azt a szerelemmel.

Arra a kérdésre, hogy hogyan osztják meg a költségeket a párjukkal, a legnépszerűbb válasz a fele-fele arány volt (36%-nál).

A válaszadók 7%-a pontosabban meghatározta a felosztást: az egyik partner fizeti a lakbért, míg a másik a számlákat és az élelmiszereket. A megkérdezettek 4%-ánál az egyik partner fizeti az összes kiadást, mivel ő keres lényegesen többet.

1% arról számolt be, hogy a költségeket/bérleti díjat a szüleik fedezik

Csevegj, osztozz és rendezz számlákat a Csoportos csevegésekben

A legújabb 9.0-ás verzióban a Revolut bevezeti a Csoportos csevegéseket.

Az új funkció több ember számára teszi lehetővé, hogy az appban megbeszélje és tisztázza a fizetés részleteit, így nem kell egyéb üzenetküldő alkalmazásokat használni a pénzküldéshez vagy -fogadáshoz.

A Revolut igyekszik hű lenni a küldetéséhez: olyan szolgáltatást szeretne kínálni, amellyel minden pénzügyet egy helyen lehet kezelni.

A biztonságra összpontosítva tervezték, így minden csevegőüzenet titkosítva van a végpontok között. Az ügyfelek lemondhatnak a csevegőfunkcióról, ha nem szeretnék azt használni. A „Biztonság és adatvédelem” részben engedélyezhetik vagy teljesen le is tilthatják.

Milyen újdonságokat tartalmaz a Rev 9.0?

  • Parancsikonok a kezdőképernyőn: a felhasználók mostantól testreszabhatják az alkalmazásfelületet új widgetek használatával, amelyeket kedvükre mozgathatnak a kezdőképernyőn.
  • Felhasználói élmény: a 9.0 több száz felhasználói élménnyel és teljesítménnyel kapcsolatos problémán alapszik, amelyeket az ügyfelek potenciális súrlódásként és akadályként jelöltek meg egy-egy művelet elvégzésekor. A Revolut folyamatosan gyűjti a felhasználók visszajelzéseit, hogy később azokat beleépíthesse a frissítéseibe.
  • Csoportos csevegések: az ügyfelek mostantól cseveghetnek a csoportszámlák további tulajdonosaival, hogy minden közös költséget megbeszélhessenek és rendezhessenek.
  • Közös számlák: Az EGT-ben élő ügyfelek azzal nyithatnak számlát, akivel csak akarnak, legyen szó a párjukról, barátjukról vagy bárki másról, a saját igényeikre szabva.

[Revolut közlemény] | Címlapfotó forrása: Revolut

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!