BankTechShow

Megérkezett! Babaváró kölcsön online szerződéskötéssel a GRÁNIT Banknál

Szerző: | 2021. 03. 01. | Digitális pénzügyek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

Teljessé vált a digitális hiteligénylési folyamat a Babaváró kölcsön esetében az egy hete bevezetett új szolgáltatással, amely révén a GRÁNIT Banknál már a szerződéseket is VideóBankon keresztül lehet aláírni.

Az eddigiekben is digitálisan bonyolódott le a Babaváró kölcsön igénylése, online letölthetők és beküldhetők voltak a kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumok, de a szerződés megkötéséhez – jogszabályi előírások miatt – szükséges volt a fizikai jelenlét. Azon fiatal párok számára, akik nyitottak az innovatív megoldásokra, és fontos számukra a kényelem és az egészségük védelme, telitalálat az újabb innováció.

Digitálissá vált a teljes ügyintézési folyamat

A GRÁNIT Banknál a Babaváró kölcsönt igénylők – már a kezdetektől – egy könnyen kezelhető online folyamattal találkoztak, pár kattintással kiszámolhatták a felvehető hitelösszeget a kalkulátor segítségével, 2020-ban pedig már a kölcsönszerződés összes dokumentumát saját digitális ügyfélfiókjukban kezelhették.

A hiteligénylési folyamat egy hete teljesen digitálissá vált, azt követően, hogy egy jogszabályi változás lehetővé tette a kölcsönszerződés személyes megjelenés nélküli – digitális csatornán történő – aláírását.

A Babaváró kölcsön esetében a GRÁNIT Bank a piacon elsőként vezette be a hitelezési gyakorlatba a teljes egészében online kölcsönigénylést digitális ügyfélfiókban, VideóBankon keresztül történő szerződéskötéssel, amely mellé most még 100.000 Ft jóváírást is biztosít a feltételeket teljesítő igénylőknek.

A GRÁNIT Bank megkeresésünkre jelezte, hogy a piaci elsőség a Babaváró kölcsön online igénylési folyamatának Videóbankon keresztül történő szerződéskötéssel való lezárására vonatkozik. A babaváró kölcsön esetében ezt a kényelmes és egyszerű VideóBankon keresztüli digitális szerződéskötési megoldást más piaci szereplő nem kínálja.

Babaváró kölcsönigénylés 7 lépésben

A GRÁNIT Bank 2012-ben Európában elsőként indította el a gyakorlatilag egy virtuális bankfiókként működő VideóBank szolgáltatását, amely biztosítja azt a kényelmet és személyes kiszolgálás élményét, amelyet a 21. századi ember joggal vár el egy pénzügyi szolgáltatótól. A GRÁNIT VideóBank egy könnyen letölthető alkalmazás, akár okostelefonon, akár laptopon, ahol a lakossági bankszámla- és értékpapírszámlanyitást, az állampapír vásárlást követően most már a Babaváró kölcsönszerződés is aláírható.

A Babaváró kölcsönigénylés teljes folyamata mindössze 7 lépésből áll, amelynek elemei a babavaro.granitbank.hu oldalon vannak összefoglalva.

  1. Az ügyfél 6 kérdésre történő válasszal meggyőződhet arról, hogy jogosult-e a Babaváró kölcsönre.
  2. Pár kattintással elvégezhető a hitelkalkuláció, amely megmutatja a ténylegesen adható kölcsön összegét.
  3. Ezt követően az ügyfél létrehozhatja a saját Digitális Ügyfélfiókját.
  4. A kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumok letöltését és kitöltését követően az igénylés online elküldhető a GRÁNIT Bank részére.
  5. A Bank rövid időn belül értesíti a döntésről az ügyfelet.
  6. A kölcsönszerződés VideóBankon keresztül történik.
  7. A Bank folyósítja a kölcsönt.
granit bank online babavaro kolcson digitalis ugyintezes

Fotó forrása: GRÁNIT Bank

Akár 100 000 forint jóváírást is kaphatnak az igénylők

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a GRÁNIT VideóBankon keresztül. A Babaváró kölcsönt bárki igényelheti, olyanok is, akik még nem ügyfelei a GRÁNIT Banknak, sőt bizonyos feltételek teljesülése esetén 100 000 Ft jóváírást is teljesít a Bank.

A Babaváró kölcsön VideóBankon történő aláírása jelentős előrelépés a digitális hitelezés folyamatában, amelyre építve a GRÁNIT Bank 2021-ben további hiteltermékeknél is újdonságokkal lép majd a piacra.

További részletek: GRÁNIT Bank Babaváró Kölcsön Online

Címlapfotó forrása: GRÁNIT Bank

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!