Megérkezett! Babaváró kölcsön online szerződéskötéssel a GRÁNIT Banknál

írta | 2021.03.01. | Digitális pénzügyek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

“softpos

Teljessé vált a digitális hiteligénylési folyamat a Babaváró kölcsön esetében az egy hete bevezetett új szolgáltatással, amely révén a GRÁNIT Banknál már a szerződéseket is VideóBankon keresztül lehet aláírni.

Az eddigiekben is digitálisan bonyolódott le a Babaváró kölcsön igénylése, online letölthetők és beküldhetők voltak a kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumok, de a szerződés megkötéséhez – jogszabályi előírások miatt – szükséges volt a fizikai jelenlét. Azon fiatal párok számára, akik nyitottak az innovatív megoldásokra, és fontos számukra a kényelem és az egészségük védelme, telitalálat az újabb innováció.

Digitálissá vált a teljes ügyintézési folyamat

A GRÁNIT Banknál a Babaváró kölcsönt igénylők – már a kezdetektől – egy könnyen kezelhető online folyamattal találkoztak, pár kattintással kiszámolhatták a felvehető hitelösszeget a kalkulátor segítségével, 2020-ban pedig már a kölcsönszerződés összes dokumentumát saját digitális ügyfélfiókjukban kezelhették.

A hiteligénylési folyamat egy hete teljesen digitálissá vált, azt követően, hogy egy jogszabályi változás lehetővé tette a kölcsönszerződés személyes megjelenés nélküli – digitális csatornán történő – aláírását.

A Babaváró kölcsön esetében a GRÁNIT Bank a piacon elsőként vezette be a hitelezési gyakorlatba a teljes egészében online kölcsönigénylést digitális ügyfélfiókban, VideóBankon keresztül történő szerződéskötéssel, amely mellé most még 100.000 Ft jóváírást is biztosít a feltételeket teljesítő igénylőknek.

A GRÁNIT Bank megkeresésünkre jelezte, hogy a piaci elsőség a Babaváró kölcsön online igénylési folyamatának Videóbankon keresztül történő szerződéskötéssel való lezárására vonatkozik. A babaváró kölcsön esetében ezt a kényelmes és egyszerű VideóBankon keresztüli digitális szerződéskötési megoldást más piaci szereplő nem kínálja.

Babaváró kölcsönigénylés 7 lépésben

A GRÁNIT Bank 2012-ben Európában elsőként indította el a gyakorlatilag egy virtuális bankfiókként működő VideóBank szolgáltatását, amely biztosítja azt a kényelmet és személyes kiszolgálás élményét, amelyet a 21. századi ember joggal vár el egy pénzügyi szolgáltatótól. A GRÁNIT VideóBank egy könnyen letölthető alkalmazás, akár okostelefonon, akár laptopon, ahol a lakossági bankszámla- és értékpapírszámlanyitást, az állampapír vásárlást követően most már a Babaváró kölcsönszerződés is aláírható.

A Babaváró kölcsönigénylés teljes folyamata mindössze 7 lépésből áll, amelynek elemei a babavaro.granitbank.hu oldalon vannak összefoglalva.

  1. Az ügyfél 6 kérdésre történő válasszal meggyőződhet arról, hogy jogosult-e a Babaváró kölcsönre.
  2. Pár kattintással elvégezhető a hitelkalkuláció, amely megmutatja a ténylegesen adható kölcsön összegét.
  3. Ezt követően az ügyfél létrehozhatja a saját Digitális Ügyfélfiókját.
  4. A kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumok letöltését és kitöltését követően az igénylés online elküldhető a GRÁNIT Bank részére.
  5. A Bank rövid időn belül értesíti a döntésről az ügyfelet.
  6. A kölcsönszerződés VideóBankon keresztül történik.
  7. A Bank folyósítja a kölcsönt.
granit bank online babavaro kolcson digitalis ugyintezes

Fotó forrása: GRÁNIT Bank

Akár 100 000 forint jóváírást is kaphatnak az igénylők

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a GRÁNIT VideóBankon keresztül. A Babaváró kölcsönt bárki igényelheti, olyanok is, akik még nem ügyfelei a GRÁNIT Banknak, sőt bizonyos feltételek teljesülése esetén 100 000 Ft jóváírást is teljesít a Bank.

A Babaváró kölcsön VideóBankon történő aláírása jelentős előrelépés a digitális hitelezés folyamatában, amelyre építve a GRÁNIT Bank 2021-ben további hiteltermékeknél is újdonságokkal lép majd a piacra.

További részletek: GRÁNIT Bank Babaváró Kölcsön Online

Címlapfotó forrása: GRÁNIT Bank

“softpos
softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

PAYTECHSHOW 2.0

“paytechshow Mobiltarca mobilfizetes
Fókuszban Magyarország készpénzmentesítő intézkedései, elektronikus fizetési megoldásai és a legújabb nemzetközi fizetési trendek.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak