PayTechShow 4.0

Revolut Pay: Egykattintásos fizetési megoldás webáruházaknak

írta | 2022. 09. 15. | Elektronikus fizetés, Összes hír, Revolut

PayTechShow 4.0

A Revolut egykattintásos fizetési móddal bővítette webáruházaknak szóló megoldását. A Revolut Pay-ben a nem-Revolut felhasználók bármely kártyájukat regisztrálhatják. Az online kereskedők a PayPal fizetési élményéhez hasonló gyors fizetést tudnak biztosítani a vásárlók számára. A Revolut Pay-ben tárolt fizetési adatok mellett az ügyfelek rögzíthetik a címüket és a szállítási adatokat is.

A Revolut 2017-ben indította el Revolut Business szolgáltatását, amelyet három évvel később már több mint 500 000 üzleti ügyfél használt. Ekkor a társaság belépett a kártyaelfogadói piacra és 2021 elején már 29 európai országban tette lehetővé fizetések fogadását online környezetben.

A Revolut idén nyáron a hagyományos bolti fizetések piacára is belépett egy kártyaolvasóval (POS), elsőként az Egyesült Királyságban és Írországban. A mostani lépésével a cég a PayPal online checkout élményével kíván versenyezni.

Leder Tamas

Előadás: Így építünk mi neobankot és szuperalkalmazást

Léder Tamás, Revolut, country manager

FinTechShow 6.0: “Kódban a jövőnk? Bankokból tech cégek?” | 2022. október 12.

Európa legnagyobb webáruházaiban is ott lenne a Revolut Pay

“Szeretnénk Európa top 1000 webáruházában megjelenni. Ott akarunk lenni a pénztárnál és javítani a kereskedők számára a konverziós arányt”

– nyilatkozta Thibaut Genevrier, a kereskedői elfogadásért felelős vezető egy interjúban.

A Revolut Pay egy olyan fizetési mód, amely bármely ügyfél számára elérhető, függetlenül attól, hogy van-e Revolut-fiókja vagy sem. A Revolut számlatulajdonosoknak nem kell kártya- vagy bankadatokat megadni, míg a nem Revolut ügyfelek az első vásárlás után menthetik adataikat.

Hogyan lehet bevezetni a Revolut Pay-t?

A Revolut Pay használatához az üzleti ügyfeleknek kereskedői alszámlával kell rendelkezniük, a Revolut Business számla mellett.

A Revolut Pay egyrészt elérhető plugin formájában azok számára, akik a WooCommerce, Prestashop vagy Shopify e-kereskedelmi platformot használják.

Azon kereskedők, akik saját fejlesztésű webáruházzal rendelkeznek, a fejlesztői csomag integrálásával illeszthetik be a Revolut Pay fizetési gombot közvetlenül a weboldalukba, vagy alkalmazásukba.

A Revolut Pay tranzakciók után fizetendő díj 1% + 0,20 angol font – függetlenül a Business számlacsomag típusától.

A legújabb elektronikus fizetési megoldásokról és trendekről is beszélnek a legnagyobb nemzetközi és hazai szereplők 2022. október 12-én a FinTechShow-n. Előad több között a Mastercard, Worldline, Nexi Group, Giesecke+Devrient, OTP Mobil, GIRO Zrt. Bemutatásra kerülnek továbbá a hazai BNPL (Buy Now, Pay Later) megoldások is.

Revolut bankkartyas fizetes

Revolut kártyaolvasó éttermeknek, kereskedőknek. A neobank belépett a hagyományos bolti fizetések piacára is | 2022.07.05.

A Revolut kereskedőknek, éttermeknek kialakított kártyaolvasót vezet be elsőként az Egyesült Királyságban és Írországban. A kártyaolvasóval chip&pin, érintéses, valamint Google Pay és Apple Pay fizetési tranzakciók bonyolíthatók le bárhol, akár utazás közben is. A társaság versenyképes árazást, gyors fizetést és gyors bevétel elszámolást ígér.

[Bloomberg] | Címlapfotó forrása: Revolut

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!