2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2022.09.15.

Revolut Pay: Egykattintásos fizetési megoldás webáruházaknak

Szerző:

Kategóriák:

A Revolut egykattintásos fizetési móddal bővítette webáruházaknak szóló megoldását. A Revolut Pay-ben a nem-Revolut felhasználók bármely kártyájukat regisztrálhatják. Az online kereskedők a PayPal fizetési élményéhez hasonló gyors fizetést tudnak biztosítani a vásárlók számára. A Revolut Pay-ben tárolt fizetési adatok mellett az ügyfelek rögzíthetik a címüket és a szállítási adatokat is.

A Revolut 2017-ben indította el Revolut Business szolgáltatását, amelyet három évvel később már több mint 500 000 üzleti ügyfél használt. Ekkor a társaság belépett a kártyaelfogadói piacra és 2021 elején már 29 európai országban tette lehetővé fizetések fogadását online környezetben.

A Revolut idén nyáron a hagyományos bolti fizetések piacára is belépett egy kártyaolvasóval (POS), elsőként az Egyesült Királyságban és Írországban. A mostani lépésével a cég a PayPal online checkout élményével kíván versenyezni.

Leder Tamas

Előadás: Így építünk mi neobankot és szuperalkalmazást

Léder Tamás, Revolut, country manager

FinTechShow 6.0: “Kódban a jövőnk? Bankokból tech cégek?” | 2022. október 12.

Európa legnagyobb webáruházaiban is ott lenne a Revolut Pay

“Szeretnénk Európa top 1000 webáruházában megjelenni. Ott akarunk lenni a pénztárnál és javítani a kereskedők számára a konverziós arányt”

– nyilatkozta Thibaut Genevrier, a kereskedői elfogadásért felelős vezető egy interjúban.

A Revolut Pay egy olyan fizetési mód, amely bármely ügyfél számára elérhető, függetlenül attól, hogy van-e Revolut-fiókja vagy sem. A Revolut számlatulajdonosoknak nem kell kártya- vagy bankadatokat megadni, míg a nem Revolut ügyfelek az első vásárlás után menthetik adataikat.

Hogyan lehet bevezetni a Revolut Pay-t?

A Revolut Pay használatához az üzleti ügyfeleknek kereskedői alszámlával kell rendelkezniük, a Revolut Business számla mellett.

A Revolut Pay egyrészt elérhető plugin formájában azok számára, akik a WooCommerce, Prestashop vagy Shopify e-kereskedelmi platformot használják.

Azon kereskedők, akik saját fejlesztésű webáruházzal rendelkeznek, a fejlesztői csomag integrálásával illeszthetik be a Revolut Pay fizetési gombot közvetlenül a weboldalukba, vagy alkalmazásukba.

A Revolut Pay tranzakciók után fizetendő díj 1% + 0,20 angol font – függetlenül a Business számlacsomag típusától.

A legújabb elektronikus fizetési megoldásokról és trendekről is beszélnek a legnagyobb nemzetközi és hazai szereplők 2022. október 12-én a FinTechShow-n. Előad több között a Mastercard, Worldline, Nexi Group, Giesecke+Devrient, OTP Mobil, GIRO Zrt. Bemutatásra kerülnek továbbá a hazai BNPL (Buy Now, Pay Later) megoldások is.

Revolut bankkartyas fizetes

Revolut kártyaolvasó éttermeknek, kereskedőknek. A neobank belépett a hagyományos bolti fizetések piacára is | 2022.07.05.

A Revolut kereskedőknek, éttermeknek kialakított kártyaolvasót vezet be elsőként az Egyesült Királyságban és Írországban. A kártyaolvasóval chip&pin, érintéses, valamint Google Pay és Apple Pay fizetési tranzakciók bonyolíthatók le bárhol, akár utazás közben is. A társaság versenyképes árazást, gyors fizetést és gyors bevétel elszámolást ígér.

[Bloomberg] | Címlapfotó forrása: Revolut

Címkék: