BankTechShow

Végre: Revolut Apple Pay Magyarországon

Szerző: | 2019. 07. 16. | Apple Pay, Digitális pénzügyek, Összes hír, Revolut

Immár hivatalos, az Apple Pay elérhetővé vált a magyar Revolut felhasználók számára is a mai naptól. Végre Magyarország is felkerült a Revolut Apple Pay térképére – olvasható a Revolut weboldalán is. Hajnal óta érkeznek a FinTechZone.hu-hoz a magyar felhasználóktól a Revolut kártya sikeres hozzáadásáról a fotók, videók. Leteszteltük, működik!   

2019 májusában érkezett meg az Apple Pay Magyarországra az OTP-nek köszönhetően. Május végén – rendszerhiba miatt – a Revolut európai Apple Pay indulásával egy időben a magyar Revolut felhasználók egy része számára is elérhetővé vált a szolgáltatás, de csak rövid időre.

Július elején az Erste Bank és a GRÁNIT Bank is elindította az érintéses mobilfizetést az Apple felhasználók számára, és több hazai nagybank is jelezte az idei évi Apple Pay indulást. A Simple az Apple Pay szolgáltatást a Simple kártyán keresztül (is) elérhetővé tette a napokban – korlátozott felhasználás mellett. Most pedig

Magyarország felkerült a Revolut Apple Pay térképére is.

Revolut kártya hozzáadása Apple Pay-hez

Ahogy korábban bemutattuk, Revolut (fizikai és virtuális) kártyáinkat az Apple Wallet alkalmazáson keresztül is hozzáadhatjuk az Apple Pay-hez.

A mostani újdonság, hogy a Revolut mobil alkalmazáson keresztül is hozzáadhatjuk a kártyáinkat az Apple Pay-hez (úgy mint az OTP SmartBankon, vagy a Simple-ön keresztül).

A Revolut kártyát a Wallet alkalmazás segítségével fotózhatjuk be és egy kártyaellenőrzést követően (sms-ben küldött kóddal) azonnal elérhetővé válik az érintéses mobilfizetés az iPhone felhasználóknak. Vagy a Revolut alkalmazáson belül a „Hozzáadás Apple Wallet„-hez gombra kattintva.

Kapcsolódó cikkek:

Jön a PayTechShow

A következő 12 hónap jelentős lökést fog adni a mobilfizetésnek köszönhetően az Apple Pay, az azonnali fizetés és a Módosított Pénzforgalmi Irányelv (PSD2) szerint piacra lépő fizetés-kezdeményezési szolgáltatók (PISP) megjelenésének. Emellett jön Magyarországra az AliPay és a WeChat Pay is agilisan terjeszkedik az EU-ban. És természetesen ne feledkezzünk meg a PayPal-ról, valamint a svéd kihívójáról, a Klarna-ról sem.

Az azonnali fizetési rendszer kapcsán már legalább egy tucat startup, IT cég fejleszt új mobilfizetési megoldást. Ha az N26 is belép Magyarországra, akkor biztosan kínálni fogja az Apple Pay-t is, mint ahogy teszi azt Németországon kívül az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Írországban, Franciaországban, Finnországban és Ausztriában.

Ősszel első alkalommal kerül megrendezésre a fizetési megoldásokat, trendeket és a legújabb lehetőségeket bemutató PayTechShow. A hely “ahol a jelen felhasználói és a jövő fizetési megoldásai találkoznak.” Részletek itt.

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!