FinTechShow-7.0

Ez lesz idén a 10 legjobb fintech „party”. Ne aggódj, itthon is lesz FinTechShow!

Szerző: | 2017. 02. 28. | Banki és fintech hírek, Fintech kitekintő, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

Szinte minden kontinensen kezd kirobbanni a fintech forradalom, bár délen a pingvinek egyelőre még hallgatnak. Nézzük, hol érdemes ott lenned, ha nem akarsz kimaradni 2017 legnagyobb fintech bulijaiból. Mutatjuk.

 

1. The Blockchain Africa Conference

Helyszín: Johannesburg, Dél-Afrika
Időpont: március 1-3.

Noha már csak pár napunk van eddig (ergo nehéz lesz kijutnod, ha csak most olvasod), mégis azért válogattuk be, hogy lásd, Afrikában sem kihalt állatfaj a fintech. Sőt! A Dél-Afrikai Köztársaságban a blockchainre szegeződik minden figyelem, remek szakértők, menő világcégek rándulnak le egyet Johannesburgba.

fintech blockchain fintechshow

 

2. Ignition UK – Future of Fintech

Helyszín: London, UK
Időpont: március 15.

Noha a Brexit miatt sokat vesztett szexiségéből az Egyesült Királyság, az európai fintechség középpontja még szigetországban van. Ha érdekelnek a legújabb banki, biztosítási, vagyonkezelési és egyéb technológiai fejlesztések, akkor nyomás Angliába március idusán.

fintech ignition conference fintechshow

 

3. Innovate Finance Global Summit 2017

Helyszín: Suntec, Singapore
Időpont: április 10-11.

Ha Londont a fintech európai bölcsőjének nevezzük, akkor Szingapúr kis túlzással a fintech globális méhe lehetne. Áprilisban a világ egyik legnagyobb pénzügyi technológiai eseményét rendezik az ázsiai törpeállamban. A fórumon rengeteg fintech startup, befektető és politikai döntéshozó lesz ott, hogy adják és vegyék a legújabb ötleteket.

innovate finance fintech conference fintechshow

 

4. IFINTEC

Helyszín: Isztambul
Időpont: május 9-10.

Több mint 15 ország 40 előadója vesz részt a szintén az egyik legnagyobb és legfontosabb fintech eseményen Törökországban. Amire amúgy több mint 850 olyan embert várnak, akiket érdekel a banki technológia, a mobil, vagy éppen a core és a digitális bankolás.

ifintech conference

 

5. Empire Startups Fintech Conference

Helyszín: New York City, USA
Időpont: április 25.

Ugorjunk át a nagy vízen túlra. Ott New Yorkban rendeznek április végén egy gigantikus fintech eventet. Ha ott leszel, akkor biztosan a legújabb infókat kapod kézhez a hitelezési és biztosítási tech, blockchain, valamint chatbotos témakörökben.

empire fintech conference

 

6. Empire Startups Fintech Conference Toronto

Helyszín: Toronto, Kanada
Időpont: június 27.

Június végén Kanadában találkoznak a világ legfontosabb fintech vezetői. Torontoban láthatsz bemutatókat, kerekasztal-beszélgetéseket és előadásokat is a globális fintech szcéna legjobbjaitól.

empire toronto fintech

 

7. Lang Di Fintech 2017, Shanghai, China

Helyszín: Shanghai, Kína
Időpont: július 15-16.

Hol máshol lenne talán a(z egyik) legnagyobb fintech show, ha nem Kínában? Shanghaiba több mint 2000 résztvevőt, több mint 500 vállalatot, 250 befektetőt és 200 vezetőt várnak, no meg téged, ha máris ráizgultál ezekre a számokra. Ha ez kevés volt, még annyit hozzátennénk, hogy egyebek mellett az insurtech-ről, a blockchainről és az egészségügyi menedzsmentekről is szól majd a gigantikus fintech buli.

lendit fintech conference

 

8. Fintech Evolution Berlin

Helyszín: Berlin
Időpont: november

Közép-Kelet Európa fintech fővárosa Berlin. Itt novemberben rendeznek nagy fintech dzsemborit. Több mint 25 cool-listás előadóval, több mint 300 cégvezetővel és több mint 100 világcég képviselőjével találkozhatsz. A rendezvénynek még nincs pontos időpontja, ezért is érdemes felkeresni az event weboldalát.

fintech evolution conference

 

9. Empire Startups Fintech Conference

Helyszín: San Francisco – U.S.A
Időpont: november 7.

Ezen az egynapos San Francisco-i eseményen  ott lesz a Szilícium-völgy több mint 200 fintech cége és befektetőinek garmadája. Ez a konferencia jó esély lehet neked ahhoz, ha egy startupot indítanál akár itthon, akár ott, vagy épp másutt.

San-Francisco fintech

 

10. FinTechShow, Magyarország

Helyszín: Anker’t, Budapest
Időpont: április 11.

Természetesen a fintech szenteknek is maguk felé hajlik a kezük, ezért nem tudjuk kihagyni a FinTechShow-t, ami Magyarország első olyan fintech eseménye lesz, ahol az izgalmas témák és legmenőbb hazai fintech újdonságok mellett egy nemzetközi fintech nagyágyú is részt vesz és elő is ad. Még több infóért kövesd a Facebook-oldalunkat, vagy az esemény honlapját.

fintechshow fintech

 

A nemzetközi fintech eseményeket erről az oldalról válogattuk össze.

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

ANDOR MÁRIÓ

Még nem volt hat éves, amikor elkezdett írni, amit sajnos vagy szerencsére azóta sem hagyott abba. Az elmúlt években dolgozott startupok mellett is közösségi kommunikátorként, de egy nagy IT-klaszter webes dolgait is terelgette. Mindemellett kettős életet él: úgy az offline, mint az online bankolást is szereti. Mert szerinte az érme mindkét oldala érdekes tud lenni. Címkéi: #marioszerint

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!