2024. november 26.
BankTechShow

2024.09.30.

A Wise új funkciója leveszi a számlázás terhét a vállalkozók válláról

Szerző:

Kategóriák:

A Wise Business bemutatta vadonatúj számlázási funkcióját, amely kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára készült. Az új eszköz célja, hogy egyszerűsítse a fizetési folyamatokat, és megkönnyítse a számlák kibocsátását és automatikus feldolgozását.

A bevezetést egy sikeres béta tesztelési fázis előzte meg, amelynek során a rendszer szeptember óta már több mint 14 millió font értékű számlát kezelt, gyorsabbá és hatékonyabbá téve a fizetési folyamatokat.

Nem csak a számlavezetésben, a számlázásban is követni kell az egyedi igényeket

Akshay Menon, a Wise termékmenedzsere szerint a számlázás sok vállalkozás számára terhet jelent, mivel a jelenlegi megoldások nem felelnek meg a kisebb cégek speciális igényeinek.

A számlázás elengedhetetlen, de gyakran rettegett része a vállalkozás működtetésének. A meglévő szolgáltatók nem elégítik ki a kisvállalkozások és egyéni kereskedők sajátos igényeit, ezért drága könyvelő szoftverre vagy manuálisan karbantartott táblázatokra kényszerítik őket.

„Az új funkciót azért hoztuk létre, hogy enyhítsük a számlázás fájdalmát, és a lehető legegyszerűbbé tegyük a fizetést. A Wise segítségével a vállalkozások néhány kattintással hozhatnak létre és küldhetnek számlákat, a fizetések pedig zökkenőmentesen haladnak. A legjobb az egészben, hogy ingyenes.”

– nyilatkozta Akshay Menon, a Wise termékmenedzsere.

Hogyan működik?

A Wise Business számlázási szolgáltatása ingyenesen elérhető a vállalkozások számára, és lehetővé teszi, hogy hivatalos számlákat hozzanak létre és küldjenek el ügyfeleiknek.

Az automatikus működés révén a számlák zökkenőmentesen integrálódnak a Wise Business fiókba, és a fizetéseket valós időben nyomon lehet követni.

Emellett több valutában is kiállíthatók a számlák, így elkerülhetők a rejtett költségek és a feláras átváltások.
Az integrált fizetési megoldások segítségével könnyedén nyomon követhető, hogy mely számlák lettek kifizetve, így egyszerűbbé válik a teljes fizetési folyamat nyomon követése és kezelése.

Az ügyfelek gyorsan és biztonságosan teljesíthetik a kifizetéseket, azonban a “Fizetés Wise-val” opció akkor kínál különösen kedvező, gyors és biztonságos megoldást, ha mindkét fél, azaz a számla kibocsátója és a fizető fél is rendelkezik Wise fiókkal.

A Wise Business több mint 600 000 ügyfelet szolgál ki

A Wise Business már több mint 600 000 aktív ügyféllel rendelkezik világszerte, és 40-nél is több valutában enged pénzforgalmat, több mint 160 országba.
A cég további szolgáltatásai közé tartoznak a tömeges kifizetések, valamint a Xero és QuickBooks könyvelő szoftverekkel való integráció.

Az új funkcióval a Wise Business tovább bővítette szolgáltatásait, hogy megkönnyítse a globális fizetési folyamatokat a kis- és középvállalkozások számára, mindezt a legjobb árfolyamok mellett, rejtett költségek nélkül.

[Forrás: ffnews] | Címlapfotó: Wise

Címkék: