2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2023.10.04.

E-commerce, m-commerce, fintech és társai: SimpleTrends Konferencia a változó üzleti környezetről [x]

Szerző:

Kategóriák:

Október 18-án megnyitja kapuit a SimpleTrends Konferencia, melyet az OTP Mobil azzal a céllal hívott életre, hogy segítsen eligazodni a rohamosan fejlődő és változó online és offline kereskedői piac útvesztőjében. A konferencián többek között az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logisztika terület legújabb trendjei és aktualitásai hangzanak majd el. Továbbá napirendre kerülnek az offline értékesítés szempontjából legrelevánsabb kérdések és megfejtések is. Az OTP Mobil a programokat és az előadókat úgy válogatta össze, hogy a résztvevők a nap végére számos értékes, hasznos és naprakész tudással gazdagodhassanak.

Digitalizáció, automatizáció, AI, informatikai biztonság, vagy digitális pénzügyek – ez csak néhány fogalom azok közül, amelyekkel 2023-ban tisztában kell lennünk, ha versenyképes szereplőként szeretnénk érvényesülni a piacon. Manapság ugyanis már evidencia, hogy az életünk jelentős része online zajlik, így vállalkozásaink sem létezhetnek csupán offline eszközökre alapozottan.

A rohamosan fejlődő és változó piacnak azonban megvannak a maga nehézségei, hiszen nem egyszerű folyamatosan naprakésznek lenni és lekövetni a legújabb trendeket.

„Az elmúlt években az élet számos területén és rengeteg szektorban észrevehettük, hogy elengedhetetlen a rugalmasság, hiszen van, hogy nap mint nap újra kell terveznünk a már meglévő folyamatainkat. Olyan sebességgel változik a piaci környezet és digitális lehetőségek, hogy a folyamatos tanulás és optimalizálás szükségszerűvé vált.

Éppen ezért hívtuk életre a SimpleTrends Konferenciát, ahol teret biztosítunk a jelenleg legaktuálisabb kérdések megvitatására, valamint igyekszünk megoldásokat találni a résztvevők elakadásaira, mindezt könnyen elérhető, jól érthető formában annak érdekében, hogy támogassuk a SimplePay fizetési rendszerét használó partnereinket a fejlődésben”

– mondta Szabó Gergő, az OTP Mobil marketing vezetője.

Az október 18-án a RAM Colosseumban megrendezésre kerülő eseményen olyan témák kapnak majd helyet, melyek kis- és nagyvállalkozói szereplőként is érdekesek lehetnek a látogatóknak.

A konferencián tartalmas és érdekes előadások, valamint lendületes kerekasztal-beszélgetések keretében többek között az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logisztika témákat járják körül a szakma legjobbjai. A nap folyamán továbbá az offline értékesítés szempontjából legrelevánsabb kérdések és megfejtések is napirendre kerülnek. A pontos programterv, illetve a folyamatosan bővülő előadói lista a SimpleTrends Konferencia oldalán található.

Az OTP Mobil edukációs szerepvállalásának része a konferencia megszervezésén túl továbbá a simpletrends.hu weboldal és a SimpleTrends Podcast üzemeltetése. Ezeken a felületeken keresztül is számos értékes, hasznos és naprakész gyakorlati tudásra tehetnek szert az érdeklődők, melyek segíthetnek a vállalkozásuk felvirágoztatásában.

A Fintechzone olvasóinak 20%-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít az OTP Mobil a fintech20 kuponkód beírásával.

Részletek és jegyvásárlás: simpletrends.hu/konferencia

Címlapfotó: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group

Címkék:
blank