2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2023.10.13.

SimpleTrends Konferencia: Az élenjárók és vezetők fóruma

Szerző:

Kategóriák:

Már csak néhány nap és kezdetét veszi az OTP Mobil által életre hívott SimpleTrends Konferencia. Október 18-án a RAM Colosseumban olyan témák kapnak majd helyet, amelyek nagyvállalkozói szereplőként, e-kereskedőként is érdekesek lehetnek az odalátogatóknak. Az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logisztika legújabb trendjeiről és legfontosabb aktualitásairól olyan előadók számolnak majd be, mint Wolf Gábor, a Marketing Commando vezetője, vagy éppen Tomán Szabina, a Toman Lifestyle Kft. alapító-elnöke.

Tartalmas és érdekes előadásokra, lendületes kerekasztal-beszélgetésekre és a szakmák legjobbjaira számíthat, aki október 18-án ellátogat a RAM Colosseumba. Az OTP Mobil által megálmodott és megvalósított SimpleTrends Konferencián 50 előadóval, 40 előadással és 4 kerekasztallal várják az érdeklődőket.

A résztvevők olyan előadókkal és témákkal találkozhatnak az eseményre ellátogatók mint például:

Wolf Gábor, a Marketing Commando vezetője már a jövő évre hangolódva arról fog beszélni, hogy hogyan csábíthatjuk vissza a vevőinket 2024-ben.

Tomán Szabina, a Toman Lifestyle Kft. alapító-elnöke, üzletasszony pedig megosztja a nézőközönséggel a tapasztalatait arról az útról, ami a sikeres vállalkozói léthez vezette.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója „Adat és hűség” című előadásában szó lesz arról, hogy a nemzeti lottótársaság kiskereskedelmi hálózata hogyan érte el, hogy mára több mint egymillió játékos adta meg adatait és a regisztrált adatbázisuk folyamatosan nő? Illetve miért jelenti az adatvezérelt, felelős ügyfélkezelés a hazai legnagyobb kiskereskedelmi hálózat jövőjét is?

Deák András, a Libri-Bookline Zrt. digitális szolgáltatásfejlesztés igazgatója előadásából megtudhatjuk, hogyan segítheti az eAláírás az üzleti folyamatok gyorsítását, hogyan tudjuk a dokumentumkezeléssel járó adminisztrációs terheket csökkenteni B2B és akár HR fronton.

Lévai Richárd, a Liftup Kft. ügyvezetője és tulajdonosa pedig arról fog beszélni, milyen marketingtrendek várhatók 2024-ben és mire érdemes figyelniük az e-kereskedőknek.

Ez azonban csak egy kis ízelítő és néhány név abból az 50-ből, aki előad az eseményen. A pontos programterv, illetve a folyamatosan bővülő előadói lista a SimpleTrends Konferencia oldalán található.

A FinTechZone olvasóinak 20%-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít az OTP Mobil a fintech20 kuponkód beírásával.

Részletek és jegyvásárlás: simpletrends.hu/konferencia

SimpleTrends konferencia

Címlapfotó: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group

Címkék:
blank
blank