Okoseszközökkel ötvözik a biztosítási termékeket. “Befutott” az insurtech világba az NN Biztosító

írta | 2017.04.28. | Digitális pénzügyek, Insurtech, Összes hír

fintechshow fintech digitalis transzformacio

Játékosság, kedvezmények és adrenalin dopping az összetevői az NN Biztosító mától letölthető futóalkalmazásának. “Ha megosztod az aktivitási adataidat, kedvezményeket kaphatsz.” – mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója. Az NN nemcsak a futópályán, de a digitális megközelítéseivel is veri a köröket a hazai biztosítókra. Itt a runaddict!

 

insurtech NN Biztosító runaddict

 

Fuss a kedvezményekért!

Egyre több futó használ valamilyen futáshoz kapcsolódó okos applikációt, de ez az első, amely a megtett kilométerek után kedvezményeket is ad az adrenalin függőknek. “A megkérdezettek kétharmada örülne annak, ha egy futóalkalmazással pontokat gyűjthetne, amelyeket különböző futáshoz szükséges sportfelszerelések és kiegészítők vásárlására fordíthatna” – derült ki az NN Biztosító felméréséből. Az igényt felismerve született meg a runaddict alkalmazás, ami a kitűzött kihívások elérését vásárlási kedvezményekkel jutalmazza.

 

insurtech NN Biztosító runaddict

runaddict – iTunes

 

Hogyan működik?

Az applikációba való bejelentkezéskor az app összekapcsolódikAPI hozzáférésen keresztülaz Apple Health vagy a Google Fit alkalmazásokkal, majd ezek adatait felhasználva követi, mennyit futott a felhasználó. Az applikáció emellett listázza a közelgő futóversenyeket is. A versenyre nevezéshez, vagy egy kihívás részeként az NN Biztosító ajándék csoportos élet- és balesetbiztosítást ad a futóknak.

 

Mit kapsz a kilométereid után?

A boldogsághormonok termelésén túl az alábbiakat is megkaphatjuk, ha használjuk a runaddict alkalmazást:

  • a futással pontokat gyűjthetünk, amiket beváltva kedvezményesen vásárolhatunk sportfelszereléseket, kiegészítőket és futáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat.
  • A pontjainkat beválthatjuk az NN Biztosító ingyenes biztosítására is.
  • Egyszerűen regisztrálhatunk a legnépszerűbb futóversenyekre.
  • Extra szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, mint pl.: telefonos edzői konzultációt, ortopédiai vizsgálat megszervezését, 7/24 elérhető orvosi call centert.

 

Digitalizáció, innováció és insurtech

Épp két hónappal ezelőtt jelentette be az NN Biztosító, hogy a holland sikerek után az NN Csoport Magyarországot választotta innovációs bázisának. Hollandia után Magyarországon indult el az újabb Sparklab, ahol az életminőségünk növekedéséhez hozzájáruló megoldásokat fejlesztenek majd innovatív ötletgazdákkal együtt” – jelentette be akkor Sztanó Imre.

insurtech Sparklab NN Biztosító

Március 14-én nyitotta meg kapuit a hazai Sparklab a jelentkezők számára, akik közül a legígéretesebb ötlettel, megoldással rendelkezők egy három hónapos inkubátor programban vehetnek részt.

A runaddict az NN Biztosító tudatos digitális és innovációs stratégiájának eredménye, amit hamarosan újabbak is követnek majd pl. a Sparklab inkubátor program eredményeként.

fintechshow fintech digitalis transzformacio

fintechshow fintech digitalis transzformacio

Itt követhetsz minket:

LEMÁK GÁBOR

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

FINTECHSHOW 5.0

fintechshow fintech digitalis transzformacio
FinTech seregszemle, pitch verseny és jövőbemutató előadások az idén 5 éves FinTechShow-n. Górcső alatt a digitális pénzügyi transzformáció új irányai. FinTechShow: (m)érték a digitális pénzügyekben.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.