2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.04.28.

Okoseszközökkel ötvözik a biztosítási termékeket. “Befutott” az insurtech világba az NN Biztosító

Szerző:

Kategóriák:

Játékosság, kedvezmények és adrenalin dopping az összetevői az NN Biztosító mától letölthető futóalkalmazásának. “Ha megosztod az aktivitási adataidat, kedvezményeket kaphatsz.” – mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója. Az NN nemcsak a futópályán, de a digitális megközelítéseivel is veri a köröket a hazai biztosítókra. Itt a runaddict!

 

insurtech NN Biztosító runaddict

 

Fuss a kedvezményekért!

Egyre több futó használ valamilyen futáshoz kapcsolódó okos applikációt, de ez az első, amely a megtett kilométerek után kedvezményeket is ad az adrenalin függőknek. “A megkérdezettek kétharmada örülne annak, ha egy futóalkalmazással pontokat gyűjthetne, amelyeket különböző futáshoz szükséges sportfelszerelések és kiegészítők vásárlására fordíthatna” – derült ki az NN Biztosító felméréséből. Az igényt felismerve született meg a runaddict alkalmazás, ami a kitűzött kihívások elérését vásárlási kedvezményekkel jutalmazza.

 

insurtech NN Biztosító runaddict

runaddict – iTunes

 

Hogyan működik?

Az applikációba való bejelentkezéskor az app összekapcsolódikAPI hozzáférésen keresztülaz Apple Health vagy a Google Fit alkalmazásokkal, majd ezek adatait felhasználva követi, mennyit futott a felhasználó. Az applikáció emellett listázza a közelgő futóversenyeket is. A versenyre nevezéshez, vagy egy kihívás részeként az NN Biztosító ajándék csoportos élet- és balesetbiztosítást ad a futóknak.

 

Mit kapsz a kilométereid után?

A boldogsághormonok termelésén túl az alábbiakat is megkaphatjuk, ha használjuk a runaddict alkalmazást:

  • a futással pontokat gyűjthetünk, amiket beváltva kedvezményesen vásárolhatunk sportfelszereléseket, kiegészítőket és futáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat.
  • A pontjainkat beválthatjuk az NN Biztosító ingyenes biztosítására is.
  • Egyszerűen regisztrálhatunk a legnépszerűbb futóversenyekre.
  • Extra szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, mint pl.: telefonos edzői konzultációt, ortopédiai vizsgálat megszervezését, 7/24 elérhető orvosi call centert.

 

Digitalizáció, innováció és insurtech

Épp két hónappal ezelőtt jelentette be az NN Biztosító, hogy a holland sikerek után az NN Csoport Magyarországot választotta innovációs bázisának. Hollandia után Magyarországon indult el az újabb Sparklab, ahol az életminőségünk növekedéséhez hozzájáruló megoldásokat fejlesztenek majd innovatív ötletgazdákkal együtt” – jelentette be akkor Sztanó Imre.

insurtech Sparklab NN Biztosító

Március 14-én nyitotta meg kapuit a hazai Sparklab a jelentkezők számára, akik közül a legígéretesebb ötlettel, megoldással rendelkezők egy három hónapos inkubátor programban vehetnek részt.

A runaddict az NN Biztosító tudatos digitális és innovációs stratégiájának eredménye, amit hamarosan újabbak is követnek majd pl. a Sparklab inkubátor program eredményeként.

Címkék:
blank
blank