BankTechShow

Kisállat biztosítást vezet be a Revolut

Szerző: | 2022. 02. 07. | Insurtech, Összes hír, Revolut

A Revolut a napokban bejelentette, újabb biztosítási terméket tesz elérhetővé a szuperalkalmazásában. Az utas-, készülék, termékbiztosítás, a 90 napos visszaküldési garancia és a jegylemondási védelmet nyújtó biztosítás mellé érkezik a kisállatbiztosítás. A társaságnak ez lesz az első insurtech terméke – olvasható a Revolut oldalán. Az új biztosítási termék először az Egyesült Királyságban lesz elérhető.

Az insurtech az egyik leggyorsabban fejlődő terület, amelyen az immár több mint 18 millió ügyféllel rendelkező Revolut meghatározó szereplővé kíván válni.

Kisállat biztosítást kínál a Revolut

A kisállat piac az Egyesült Királyságban és Európában egyre gyorsabban növekszik, amihez hozzájárult a világjárvány alatt tapasztalt magasabb arányú kisállat vásárlás is. A Revolut a kisállat biztosítással az állattartóknak kíván segíteni a kiskedvencük egészségének megőrzésében.

Az új biztosítás először az Egyesült Királyságban lesz elérhető és csak a macskákra, kutyákra lehet majd megkötni. A biztosítás fedezetet nyújt a magas és előre nem látható állatorvosi költségekre. Emellett a biztosítás keretében az ügyfelek a nap 24 órájában bármikor ingyenesen konzultálhatnak állatorvossal online.

„A pénzügyi szuperalkalmazás célja, hogy a pénzügyek kezelése egyetlen helyről, egyetlen applikációból valósulhasson meg a legmagasabb ügyfélélmény mellett. A Revolutnak ez lesz az első insurtech terméke, amelynek előkészítése során több mint 150 ezer ügyfél véleményét hallgatták meg. A Revolut célja, hogy a gyorsan fejlődő insurtech területen a világ egyik meghatározó szereplőjévé váljon.”

– Chiraayu Sethi, a Revolut kisállat biztosításért felelős termékmenedzsere.

Mit kínál a Revolut kisállat biztosítása?

Az ügyfelek az alkalmazáson belül külön kisállat profilt hozhatnak létre, ahol tárolhatják a kisállat biztosítással kapcsolatos dokumentumokat (pl. kötvényt), és nyomon követhetik a költség-visszatérítéseket.

A biztosítási terméket három különböző (bronz, ezüst és arany) havi előfizetéses konstrukcióban vehetik majd igénybe az ügyfelek, amelyek 10 000 angol fontnak megfelelő összegig fedezhetik az éves orvosi kiadásokat. A csomagok havi előfizetési díja nem fix árú, hanem különböző szempontok alapján változik (pl. a macska, kutya életkora, fajtája, neme stb.).

A kisállat biztosítás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • a magas, előre nem látható éves orvosi kiadások fedezése akár 10 ezer angol fonting háziállatonként.
  • 24 órás ingyenes online hozzáférés állatorvoshoz, amit a FirstVet nyújt a Revolut számára. Ennen keretében a kiskedvenc egészségi állapotával kapcsolatos kérdésekben fordulhatnak az állatorvoshoz az ügyfelek (kivéve a vészhelyzeti és sürgősségi beavatkozást igénylő kérdéseket).
  • Külföldön történő orvosi ellátást.
  • Baleseti fogászati kezelést.
Forrás: Revolut

Címlapfotó forrása: Revolut News

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!