2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.02.07.

Kisállat biztosítást vezet be a Revolut

Szerző:

Kategóriák:

A Revolut a napokban bejelentette, újabb biztosítási terméket tesz elérhetővé a szuperalkalmazásában. Az utas-, készülék, termékbiztosítás, a 90 napos visszaküldési garancia és a jegylemondási védelmet nyújtó biztosítás mellé érkezik a kisállatbiztosítás. A társaságnak ez lesz az első insurtech terméke – olvasható a Revolut oldalán. Az új biztosítási termék először az Egyesült Királyságban lesz elérhető.

Az insurtech az egyik leggyorsabban fejlődő terület, amelyen az immár több mint 18 millió ügyféllel rendelkező Revolut meghatározó szereplővé kíván válni.

Kisállat biztosítást kínál a Revolut

A kisállat piac az Egyesült Királyságban és Európában egyre gyorsabban növekszik, amihez hozzájárult a világjárvány alatt tapasztalt magasabb arányú kisállat vásárlás is. A Revolut a kisállat biztosítással az állattartóknak kíván segíteni a kiskedvencük egészségének megőrzésében.

Az új biztosítás először az Egyesült Királyságban lesz elérhető és csak a macskákra, kutyákra lehet majd megkötni. A biztosítás fedezetet nyújt a magas és előre nem látható állatorvosi költségekre. Emellett a biztosítás keretében az ügyfelek a nap 24 órájában bármikor ingyenesen konzultálhatnak állatorvossal online.

„A pénzügyi szuperalkalmazás célja, hogy a pénzügyek kezelése egyetlen helyről, egyetlen applikációból valósulhasson meg a legmagasabb ügyfélélmény mellett. A Revolutnak ez lesz az első insurtech terméke, amelynek előkészítése során több mint 150 ezer ügyfél véleményét hallgatták meg. A Revolut célja, hogy a gyorsan fejlődő insurtech területen a világ egyik meghatározó szereplőjévé váljon.”

– Chiraayu Sethi, a Revolut kisállat biztosításért felelős termékmenedzsere.

Mit kínál a Revolut kisállat biztosítása?

Az ügyfelek az alkalmazáson belül külön kisállat profilt hozhatnak létre, ahol tárolhatják a kisállat biztosítással kapcsolatos dokumentumokat (pl. kötvényt), és nyomon követhetik a költség-visszatérítéseket.

A biztosítási terméket három különböző (bronz, ezüst és arany) havi előfizetéses konstrukcióban vehetik majd igénybe az ügyfelek, amelyek 10 000 angol fontnak megfelelő összegig fedezhetik az éves orvosi kiadásokat. A csomagok havi előfizetési díja nem fix árú, hanem különböző szempontok alapján változik (pl. a macska, kutya életkora, fajtája, neme stb.).

A kisállat biztosítás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • a magas, előre nem látható éves orvosi kiadások fedezése akár 10 ezer angol fonting háziállatonként.
  • 24 órás ingyenes online hozzáférés állatorvoshoz, amit a FirstVet nyújt a Revolut számára. Ennen keretében a kiskedvenc egészségi állapotával kapcsolatos kérdésekben fordulhatnak az állatorvoshoz az ügyfelek (kivéve a vészhelyzeti és sürgősségi beavatkozást igénylő kérdéseket).
  • Külföldön történő orvosi ellátást.
  • Baleseti fogászati kezelést.
Forrás: Revolut

Címlapfotó forrása: Revolut News

Címkék:
blank