PayTechShow 4.0

Megvan a Revolut magyarországi vezetője

Szerző: | 2022. 01. 12. | Összes hír, Revolut

PayTechShow 4.0

A Revolut magyarországi operációját Léder Tamás fogja vezetni, aki a Magyar Nemzeti Banktól érkezett. Tamás az elmúlt 6 évben segítette az MKB Fintechlab építését, társalapítója volt a Start it K&H innovációs labornak, majd a K&H Bank innovációs stratégiájának kialakítását támogatta. A szakember a K&H Bank után csatlakozott a Magyar Nemzeti Bankhoz, ahol a Digitalizációs politika és szabályozási főosztályt vezette. A feladatai közé tartozott többek között a pénzügyi szektor digitalizációjának támogatása.

Léder Tamás felsőfokú tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte. Közgazdász diplomáját 2014-ben vette át. Angolul, németül és hollandul beszél. Élt Hollandiában is és ott sajátította el a holland nyelv alapjait. A bankszektorhoz 2016-ban csatlakozott.

Alább szakmai pályafutásának főbb állomásai:

  • 2016-2017: K&H Bank, a Start it K&H innovációs labor társalapítója
  • 2017-2018: MKB Fintechlab, az MKB Bank fintech inkubációs laborján belül a partnerségek, együttműködések kialakításért volt felelős.
  • 2018-2020: K&H Bank, a bank vezérigazgatói tanácsadója, majd a beyond banking programért felelős vezetője
  • 2020-2022. január: MNB, a Digitalizációs politika és szabályozási főosztály vezetője

Az MNB-nél a Digitalizációs politika és szabályozási főosztályhoz tartozott többek között a FinTech és Digitalizációs jelentés, illetve itt készült a „Hazai hitelintézetek digitális transzformációs ajánlása” c. dokumentum is.

Tamással az elmúlt 5 évben többször is dolgoztunk együtt, akinek a személyében hiteles és felkészült szakembert ismertünk meg. Nemcsak rendkívül felkészült a fintech területen, de nagyon jó vezetői képességekkel is rendelkezik. Személyében a Revolut kiváló szakemberrel gazdagodott.

Címlapfotón: Léder Tamás balra, Lemák Gábor, a FinTech Group társalapítója jobbra. Fotó forrása: FinTech Group

A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, a FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!