SimpleTrends
SimpleTrends

Mesterséges intelligencia alapú kiadáskezelés vállalkozások számára az Erste Bank és Yokoy együttműködésében

Szerző: | 2023. 06. 05. | Banki és fintech hírek, BankTech, mesterséges intelligencia, Összes hír, technológia

FinTechShow-7.0

Az Erste Bank vállalati ügyfelei mostantól a George Business szolgáltatást a Yokoy, a közép- és nagyvállalatok számára kifejlesztett, mesterséges intelligencia alapú, mindenre kiterjedő kiadáskezelő szoftverrel bővíthetik. Az exkluzív technológiai partnerség lehetővé teszi, hogy a George Business felhasználói élvezhessék a mesterséges intelligencia előnyeit a pénzügyeik kezelésében.

  • A szolgáltatás már elérhető az Erste Bank vállalati ügyfelei számára a George Businessen keresztül.
  • A svájci mesterséges intelligencia alapú megoldások fejlesztésével foglalkozó vállalat, a Yokoy az Erste Group kizárólagos partnere lesz, amely öntanuló, AI-alapú kiadáskezelő szoftvert kínál.

„A George Business platformként megkönnyíti a vállalkozók mindennapi ügymenetét, és több időt hagy nekik arra, ami igazán számít: az alaptevékenységükre. A Yokoy társasággal való partnerség egy lépés afelé, hogy teljesítsük azt az igényünket, hogy vállalati ügyfeleinknek a leginnovatívabb és legjobb digitális megoldásokat kínáljuk”

– mondta Hans Unterdorfer, az Erste Bank Österreich vállalati igazgatója.

” Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Yokoy el tudta nyerni a legmodernebb bank bizalmát a szigorúan szabályozott osztrák banki környezetben. Most, hogy egyesítjük erőinket, még jobban ki tudjuk elégíteni az ügyfelek innovatív banki megoldások iránti igényeit, és segíthetünk a vállalatoknak a mesterséges intelligencia segítségével automatizálni a kiadások kezelését”

– mondta Philippe Sahli, a Yokoy vezérigazgatója.

Az AI-alapú megoldások hasznosításával a bankszektorban kiemelten foglalkozunk majd 2023. október 11-én a FinTechShow-n és 2023. november 23-án a BankTechShow-n.

Egy innovatív kombináció: George Business és & Yokoy

A George Business az Erste Bank és a Sparkasse új üzleti banki szolgáltatása, amely a vállalkozóknak átfogó, komplex követelményeknek is megfelelő pénzügyi menedzsmentet kínál.

A Yokoy fintech vállalat – azonos nevű központi platformjával – a közép- és nagyvállalatok számára automatizálja a költséggazdálkodási, számlakezelési és hitelkártya-tranzakciós folyamatokat.

A George Business interfész segítségével a vállalatok a kártyás tranzakcióikat automatikusan importálhatják, összevethetik a bizonylatokkal és valós időben könyvelhetik.

A Yokoy teljes mértékben integrálódik a George Businessbe – az Erste Bank és a Sparkasse digitális banki megoldásába -, így  a vállalati ügyfelek közvetlenül profitálhatnak pénzügyi folyamataik mesterséges intelligencia alapú automatizálásából.

A Yokoy zökkenőmentes integrációjának köszönhetően az adózással kapcsolatos információk és megfelelési irányelvek feltérképezhetők és automatikusan ellenőrizhetők.

Tekintettel például az osztrák kollektív szerződések összetett szerkezetére, a Yokoy segít a bérszámfejtéssel kapcsolatos költségigénylések helyes feldolgozásában.

Így a vállalatok egy gombnyomással növelhetik a költségek átláthatóságát és hatékonyságát, és elkerülhetik a költségtérítési anomáliákat és a szabálytalan kártyatranzakciókat.

A Yokoy AI-alapú, öntanuló megoldásával a kiadási folyamatok feldolgozása másodpercek alatt megtörténik, a számlák benyújtásától a kiadási irányelvek felülvizsgálatán át a jóváhagyásig és a könyvelésig, csökkentve az adminisztrációs feladatokat időigényét.

Exkluzív partnerség

Az Erste Group kizárólagos technológiai partnerséget kötött a Yokoy társasággal a közép- és kelet-európai piacaira vonatkozóan.

A mesterséges intelligencia által vezérelt végponttól végpontig tartó megoldás kezdetben az Erste Bank Oesterreich vállalati ügyfelei számára lesz elérhető.

Ezt követően a George Businessen keresztül az Erste Group összes többi pénzintézetére és piacára is kiterjesztik. A partnerség fontos mérföldkövet jelent az AI-alapú megoldások számára a bankszektorban.

[Erste Group közlemény]

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

SimpleTrends konferencia

Simpletrends
Legújabb trendek az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logiksztika témákban.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!