BankTechShow

Felhívás: keressük a legújabb magyar készpénzmentes fizetési megoldásokat!

Szerző: | 2019. 08. 07. | Azonnali fizetés, Összes hír

Szeptember 25-ig jelentkezhetnek a fejlesztők, startupok a legújabb készpénzmentes fizetési megoldásokat felvonultató magyarországi payment show-ra. A bankok, kereskedők és a webshopok mellett az MNB és a GIRO is keresik azokat a megoldásokat, amelyek segítenek visszaszorítani a készpénzhasználatot Magyarországon. A legjobb megoldások piacra lépését gyorsítja fel az október 15-én megrendezésre kerülő PayTechShow.

A mobilfizetés terjedése, a 2019. szeptember 14-én – az új pénzforgalmi irányelvnek (PSD2-nek) köszönhetően – megnyíló banki API hozzáférések, a 2020. március 2-án induló azonnali fizetési rendszer számos új elektronikus fizetési megoldást eredményezhetnek Magyarországon is.

A fejlesztéseket segíti a magyar jegybank minap kiadott QR-kódos mobilfizetési ajánlása is. A legújabb elektronikus fizetési megoldások 2019. október 15-én a fizetési értéklánc legjelentősebb szereplői előtt debütálhatnak Magyarországon. A legígéretesebb megoldások gyorsabb piaci bevezetésre számíthatnak.

Milyen megoldásokkal lehet jelentkezni?

Ötletek, megoldások, amelyekkel kapcsolatban 2019. szeptember 25-ig várjuk a jelentkezést a PayTechShow-ra:

 1. Ügyfélélményt növelő készpénzhelyettesítő (mobil)fizetési megoldások a webshopok és/vagy a fizikai kereskedők számára.
 2. Fizetési tranzakciókra épülő kiegészítő szolgáltatások (pl. fizetési tranzakciókkal összekötött hűségprogramok).
 3. A nyílt bankoláshoz, a Módosított Pénzforgalmi Irányelvhez (PSD2) kapcsolódó fizetés-kezdeményezési (PISP) megoldások.
 4. A vállalati fizetési tranzakciókhoz kapcsolódó megoldások.
 5. A tranzakció monitoringot, csalásmegelőzést támogató új megközelítések (pl. gépi tanulás).
 6. A fizetési tranzakciókba ágyazható, további pénzügyi szolgáltatások értékesítését támogató megolások, pl. a részletfizetés, az áruhitel, a hitelkihelyezés keresztértékesítési lehetőségei a fizetési tranzakció során.
 7. Az ismétlődő fizetésekhez (recurring payment) kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások pl. előfizetés-menedzsment.
 8. Kereskedői mobiltárca javaslatok.
 9. A központi közigazgatás fizetési folyamatait támogató fintech megoldások (pl. adófizetés, adó visszaigénylés stb.)
 10. Youth banking” megoldások.
 11. Elosztott főkönyvi technológián alapuló fizetési megoldások.

Mentorálással is segítjük a felkészülést a PayTechShow-ra

A jelentkezéssel kapcsolatos további információk itt. A fejlesztők, startupok felkészülését a PayTechShow-ra az Azonnali Fizetés Szolgáltató Centrum, a FinTechGroup és a GIRO Zrt. szakemberei is segítik.

A legígéretesebb megoldások 2019. október 15-én bemutatkozhatnak a bankok, kereskedők, a fizetési értéklánc legjelentősebb szereplői, valamint a Magyar Nemzeti Bank és a GIRO Zrt. szakemberei előtt. Ezenkívül megismerhetik a legsikeresebb nemzetközi fizetési megoldások (pl. SWISH, Stripe) bevezetésével kapcsolatos legfontosabb tapasztalatokat, a Google, Apple, Facebook, Apple legújabb kezdeményezéseit a fizetési iparágban, továbbá több mint 40 iparági szakember várakozásait, iránymutatásait a hazai piac fejlődésével kapcsolatban.

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!