2017.07.18.

Soha nem akart bank lenni, hát jobb lett mint egy bank

Szerző:

Két éve indult egy fapados mobil applikációval, mára az országhatárokon átívelő bankolás alternatívája lett. Egyszerűsége és digitális ügyfélélménye már több mint 700.000 felhasználót ragadott magával. Többek között magyarokat is.

 

Igaz, az üzleti modell még nem bizonyított, de lássuk be, a Google is 8 évig kereste a sajátját, míg megtalálta a pénztermelő Adwords modellt. A modern kori digitális pénzügyi szolgáltató emlékeztet a repülőnk indulására, aktuális információkkal szolgál biztosításainkról, vagy éppen hitelajánlatot ad. Többször írtunk már róluk, most mutatjuk, hol tart a magyarok által is kedvelt fintech szolgáltató, a Revolut.

Alig 2 év alatt 700.000 lakossági és több mint 3.000 vállalati ügyfél bizalmát nyerte el a fintech startup 42 országban. Mutatjuk, most hol tartanak!

Revolut prepaid fintech digitális bankolás

 

3 perc és Te is részese lehetsz a Revolut világnak!

Letöltöd az app-ot, készítesz magadról egy selfie-t és egy jó minőségű fotót az útleveledről. Kapsz azonnal egy virtuális kártyát és pár napon belül a postaládádban landol egy Mastercard logos kártya, amit havi 5.000 GBP /5.000 EUR (kb. 1,5 millió Ft) költésig díjmentesen használhatsz. Feltöltheted másik kártyáról, vagy bankszámládról átutalással. Hogy mire érdemes még odafigyelned a Revolut igénylésekor, használatakor, azokat itt összegyűjtöttük Neked.

Társaságkedvelők körében rendkívül népszerű szolgáltatás a számla összegének azonnaliegyenlő arányúszétosztása. Fizetsz, majd klikkelsz az „Összeg szétosztása” gombra és a telefonkönyvedből kiválasztod a megfelelő személyeket. Ők kapnak egy push üzenetet, hogy mekkora összeget kérsz tőlük. Amikor megnyitják a Revolut appot, a fizetési kérés megjelenik tranzakciós listájukban; elfogadhatják, vagy elutasíthatják a fizetést. Te pedig látod a saját mobilodon, hogy ki mennyivel tartozik még.

Introducing Revolut’s Bill-Splitting Feature! from Revolut on Vimeo.

 

Gyorskölcsönre van szükséged? Vagy biztosításra?

Az appból tudsz gyorskölcsönt is kérni. Mindössze a havi jövedelmed, a kért összeget és azt kell beírnod, hogy hány hónap alatt törlesztenéd. Ezt követően azonnal megjelenik az ajánlat, amelyet egy klikk-kel elfogadhatsz. Minimum 150 ezer, maximum 1,5 millió forintnak megfelelő  gyorskölcsönt kaphatsz 12-60 hónapos törlesztési idővel. Egyelőre ez a szolgáltatás csak az angliai lakosoknak érhető el.

Kölcsön helyett élhetünk az önmegtartóztatás lehetőségével is, amihez az app vizuális segítséget is ad. Nem csak személyreszabható nézetben láthatjuk költéseinket, de havi limitet is beállíthatunk az egyes költségtételekhez. Ha ez sem segítene vásárlási kedvünk visszafogásában, akkor a kártya az appból felfüggeszthető, illetve újra aktíválható külön költségtérítés nélkül.

Ne fájjon a fejed a biztosítás miatt sem! Nem kell egyetlen biztosító appját se letöltened, vagy aggregátor oldalakon biztosítási ajánlatokat nézegetned. A Revolut app-ból hamarosan minden, az utazáshoz kapcsolódó biztosításokat is meg lehet vásárolni. Utasbiztosítás, balesetbiztosítás, digitális eszközeink biztosítása – mindezeket akár  40-50%-kal olcsóbban és egyszerűbben.

 

A mikrovállalkozásoknak is vannak pénzügyeik!

Bátrabban, biztosabb lábakkal léphetsz ki a globális üzleti arénába a Revoluttal. Az egyik legnagyobb költség a vállalkozások életében a munkabér, aminek a kifizetése drága is lehet, ha az alkalmazottak több országban, helyi devizában kapják fizetésüket. A devizaváltás költségeinek és az árfolyam kockázatok minimalizálásában is segít a Revolut az alábbiakkal.

  • A vállalati számla mellé az összes alkalmazott kaphat egy Revolut kártyát, amire a fizetés átutalása ingyenesen történik.
  • Az alkalmazottak a kártyával nemzetközi vásárlásaikat is térítésmentesen bonyolíthatják.
  • 25 devizában lehet utalni a kártyákra, az átváltás bankközi árfolyamon történik.
  • A cég üzleti partnerei közötti átutalások is térítésmentesek.
  • Azonnali elemzések segítik a pontos döntésedet.
  • Fix havi díjas  számlacsomagok teszik kiszámíthatóvá a költségeket.

mikrovallalkozasok Revulot uzleti bankolas

 

És ha kérdésünk van, itt van Rita!

Rita (Revolut’s Intelligent Troubleshooting Assistant) a Revolut digitális asszisztense. Gyorsan tanul és hamarosan személyreszabott ügyintézésre is  képes lesz.  Például olyan kérdésekre is tud majd válaszolni, hogy a “Múlt hónapban mennyit költöttem utazásra?”, vagy akár nem pénzügyi kérdésekben is számíthatunk rá, pl. “Mikor megy a gépem?”.

Címkék: