2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2023.03.09.

Újabb partnerségen keresztül segíti a Worldline a bankokat, kereskedőket

Szerző:

Kategóriák:

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Worldline, a fizetési szolgáltatások globális vezető vállalata és a Printec Group, a közép-kelet-európai régió vezető fizetés-technológiai integrátora. A pénzintézetekre és kereskedőkre összpontosító partnerség lehetővé teszi a Printec Group és a Worldline számára, hogy Közép- és Kelet-Európa 16 országában bővítse fizetési szolgáltatásainak körét.

A stratégiai együttműködés által a Worldline és a Printec Group a fizetési szolgáltatások területén kiegészítik egymás megoldásait, így a pénzintézetek teljeskörű megoldást vehetnek igénybe a fizetési infrastruktúra kiszervezéséhez. A pénzintézetek a teljes fizetési infrastruktúrát szolgáltatásként vehetik igénybe, így az infrastruktúra fejlesztése és fenntartása helyett új üzleti modellek kialakítására és az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére koncentrálhatnak.

A stratégiai partnerség az elfogadói tranzakciók feldolgozása (Acquiring Processing) mellett kiterjed más üzleti területekre is, mint például kártyakibocsátáshoz kötődő szolgáltatásokra, a fizetési számla alapú szolgáltatásokra, illetve digitális szolgáltatásokra (szerk.: pl. nyílt bankolás, erős ügyfél-hitelesítés, digitális pénz kibocsátás stb.).

A Worldline és a Printec Group együttműködése nemcsak a pénzintézetek, hanem a kereskedők számára is számos előnnyel jár. A Printec fizetési platformja egyrészt minden elfogadói csatornán megoldást kínál a kereskedőknek, másrészt a legfejlettebb digitális fizetési lehetőségeket biztosítja a vásárlóknak.

„Örömmel jelentjük be, hogy stratégiai partnerséget kötöttünk a Printec Grouppal. A Worldline fizetési megoldásai és szolgáltatásai ideálisak a jelenlegi piaci igények kielégítésére a kelet-közép-európai régióban. A Printec-kel együttműködve a Worldline megerősíti jelenlétét a CEE(közép-kelet-európai) régióban, ami további üzleti lehetőségek feltárására biztosít lehetőséget”

– mondta el Alessandro Baroni, a Worldline globális pénzügyi szolgáltatásokért felelős vezetője a stratégiai együttműködési megállapodás aláírásáról.

„Ez a partnerség összhangban van a Printec stratégiájával, hogy olyan független fizetési infrastruktúrát hozzon létre, amely alkalmas a fizetési szolgáltatások kiszervezésére. A Wordline-nal közösen egy olyan innovatív és működési szempontból hatékony end-to-end fizetési infrastruktúrát biztosítunk, amely lehetővé teszi az üzleti növekedést, és hozzáadott értéket biztosít minden érintett fél számára”

– mondta el a megállapodás kapcsán Harris Konstantinou, a Printec Group elnök-vezérigazgatója.

Worldline Financial Services - Püspök Ernest

Worldline: A magyar pénzügyi intézmények preferált partnere szeretnénk lenni a fizetési szolgáltatások területén | 2022.10.03.

“A Worldline Financial Services Európa első számú processzora, illetve a negyedik világviszonylatban. Egy nagyon ismert brand Nyugat-Európában, viszont a közép-kelet-európai régióban eddig kevésbé voltunk jelen. Ez az, amin változtatni szeretnénk, meglehetősen nagy terveink vannak a régióban, és ennek Magyarország is részét képezi. Szeretnénk a pénzügyi intézmények preferált partnere lenni a fizetési szolgáltatások területén, legyen szó a legkisebbekről, vagy a legnagyobbakról.” – Püspök Ernesttel a Worldline Financial Services közép-kelet-európai régióért felelős üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk a társaság szolgáltatásairól, a pénzügyi szektor kihívásairól és az 5. alkalommal megrendezésre kerülő e-Payments Challenge hackathonról.

[Worldline] | Címlapfotó: forrása: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group Kft.

Címkék:
blank
blank