Újabb partnerségen keresztül segíti a Worldline a bankokat, kereskedőket

Szerző: | 2023. 03. 09. | Elektronikus fizetés, Nemzetközi fintech hírek, Összes hír

PayTechShow 4.0

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Worldline, a fizetési szolgáltatások globális vezető vállalata és a Printec Group, a közép-kelet-európai régió vezető fizetés-technológiai integrátora. A pénzintézetekre és kereskedőkre összpontosító partnerség lehetővé teszi a Printec Group és a Worldline számára, hogy Közép- és Kelet-Európa 16 országában bővítse fizetési szolgáltatásainak körét.

A stratégiai együttműködés által a Worldline és a Printec Group a fizetési szolgáltatások területén kiegészítik egymás megoldásait, így a pénzintézetek teljeskörű megoldást vehetnek igénybe a fizetési infrastruktúra kiszervezéséhez. A pénzintézetek a teljes fizetési infrastruktúrát szolgáltatásként vehetik igénybe, így az infrastruktúra fejlesztése és fenntartása helyett új üzleti modellek kialakítására és az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére koncentrálhatnak.

A stratégiai partnerség az elfogadói tranzakciók feldolgozása (Acquiring Processing) mellett kiterjed más üzleti területekre is, mint például kártyakibocsátáshoz kötődő szolgáltatásokra, a fizetési számla alapú szolgáltatásokra, illetve digitális szolgáltatásokra (szerk.: pl. nyílt bankolás, erős ügyfél-hitelesítés, digitális pénz kibocsátás stb.).

A Worldline és a Printec Group együttműködése nemcsak a pénzintézetek, hanem a kereskedők számára is számos előnnyel jár. A Printec fizetési platformja egyrészt minden elfogadói csatornán megoldást kínál a kereskedőknek, másrészt a legfejlettebb digitális fizetési lehetőségeket biztosítja a vásárlóknak.

„Örömmel jelentjük be, hogy stratégiai partnerséget kötöttünk a Printec Grouppal. A Worldline fizetési megoldásai és szolgáltatásai ideálisak a jelenlegi piaci igények kielégítésére a kelet-közép-európai régióban. A Printec-kel együttműködve a Worldline megerősíti jelenlétét a CEE(közép-kelet-európai) régióban, ami további üzleti lehetőségek feltárására biztosít lehetőséget”

– mondta el Alessandro Baroni, a Worldline globális pénzügyi szolgáltatásokért felelős vezetője a stratégiai együttműködési megállapodás aláírásáról.

„Ez a partnerség összhangban van a Printec stratégiájával, hogy olyan független fizetési infrastruktúrát hozzon létre, amely alkalmas a fizetési szolgáltatások kiszervezésére. A Wordline-nal közösen egy olyan innovatív és működési szempontból hatékony end-to-end fizetési infrastruktúrát biztosítunk, amely lehetővé teszi az üzleti növekedést, és hozzáadott értéket biztosít minden érintett fél számára”

– mondta el a megállapodás kapcsán Harris Konstantinou, a Printec Group elnök-vezérigazgatója.

Worldline Financial Services - Püspök Ernest

Worldline: A magyar pénzügyi intézmények preferált partnere szeretnénk lenni a fizetési szolgáltatások területén | 2022.10.03.

“A Worldline Financial Services Európa első számú processzora, illetve a negyedik világviszonylatban. Egy nagyon ismert brand Nyugat-Európában, viszont a közép-kelet-európai régióban eddig kevésbé voltunk jelen. Ez az, amin változtatni szeretnénk, meglehetősen nagy terveink vannak a régióban, és ennek Magyarország is részét képezi. Szeretnénk a pénzügyi intézmények preferált partnere lenni a fizetési szolgáltatások területén, legyen szó a legkisebbekről, vagy a legnagyobbakról.” – Püspök Ernesttel a Worldline Financial Services közép-kelet-európai régióért felelős üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk a társaság szolgáltatásairól, a pénzügyi szektor kihívásairól és az 5. alkalommal megrendezésre kerülő e-Payments Challenge hackathonról.

[Worldline] | Címlapfotó: forrása: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group Kft.

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!