Revolut <18: Frissült a Revolut fiataloknak szóló alkalmazása

Szerző: | 2022. 08. 18. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír, Revolut

PayTechShow 4.0

Az új Revolut alkalmazás színe kifejezetten a 18 év alattiakat célozza – a sárga dizájn energiát, pozitivitást és frissességet sugároz. A vásárlók szabadjára engedhetik kreativitásukat, személyre szabhatják saját bankkártyájukat rajz, szöveg és hangulatjelek hozzáadásával. A „Revolut me!” vadonatúj funkcióval pedig a felhasználók ingyen küldhetnek pénzt egymásnak.

Leder Tamas

A Revolut magyarországi vezetője a FinTechShow-n!

Léder Tamás, Revolut, country manager
Lehet-e a hagyományos bankból neonbankot építeni? Mitől sikeresek és miért nem nyereségesek (még) a neobankok? Mit tanulhatnak a bankok a Revoluttól? Hogyan válik a Revolutból pénzügyi szupertárca? Hogyan látja ezt Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője, aki banki és felügyeleti oldalról is látta, milyen válaszokat adnak a pénzügyi szolgáltatók a digitális transzformációra.

FinTechShow 6.0: „Kódban a jövőnk? Bankokból tech cégek” | 2022. október 12.

A globális pénzügyi szuperalkalmazás, a Revolut, amely már több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, frissítette és átnevezte a 6–17 éveseknek szóló szolgáltatását. A „Revolut <18” egy célzottan a fiataloknak szóló – a szülők Revolut fiókjához kapcsolt – számla, amellyel a Társaság célja, hogy a fiatalok magabiztosabban intézhessék pénzügyeiket.

A korábban „Revolut Junior” névre keresztelt „Revolut <18” lehetőséget kínál fiatal felhasználóinak, hogy kreativitásukat a pénzügyeikbe is belevigyék úgy, hogy például személyre szabják fizetőkártyájukat. Saját rajzzal, szöveggel és hangulatjelekkel tehetik egyedivé – egyéniségükhöz illően – a kártyájukat.

Revolut _18 card_@fintechzone

Fotó forrása: Revolut

Az alkalmazásban lévő kontroll funkciók segítségével a fiatalok biztonságosan nyomon követhetik tevékenységeiket és megtakarítási célokat tűzhetnek ki. Azonnali értesítéseket kaphatnak a kiadásaikról, hogy ezzel is segítse a Revolut a költségek kontrollálását, az egészséges pénzhasználati szokások kialakulását. Nemcsak a fiatal felhasználó, de a szülő, vagy a gondviselő is azonnal értesítést kap a telefonjára, ha a kártyát használták.

A szülők/gondviselők kijelölhetnek az alkalmazásban egy rendszeres „fizetési napot” a zsebpénz átutalására, vagy kihívásokat/feladatokat is állíthatnak gyerekeik számára, amelynek teljesítése után kapják meg a „fizetésüket”. A vadonatúj “Revolut me!” funkció segítségével pedig pénzt küldhetnek egymásnak.

Tara Massoudi, a Revolut prémium termékekért felelős vezérigazgatója elmondta:

„Meghallgattuk ügyfeleink visszajelzéseit, akik elmondták, szeretnék, ha a 18 éven aluli gyermekek számára kialakított termékünk személyre szabható lenne, hogy az személyesebbnek tűnjön számukra. Szerettünk volna felnőttesebb érzést kialakítani a kártya és az alkalmazás köré, mert a Revolut <18 egy olyan fiók, amely a felhasználóval együtt fejlődhet.”

A Revolut Junior terméknek több mint 1,6 millió ügyfele volt világszerte (szülők és gyerekek együttesen), akik most mind a Revolut <18 felhasználói lettek.

A Revolut <18 kártya ingyenes. Revolut személyes fiókkal rendelkező szülő vagy gondviselő hozza létre a Revolut <18 fiókot gyermeke számára a Revolut alkalmazásban. A szülő vagy gondviselő telefonján megjelenő QR-kód beolvasásával a gyermek letöltheti saját mobiltelefonjára a Revolut <18 alkalmazást. A kártya akkor is működik, ha nincs mobileszköz a gyermek fiókjához rendelve. A szülők/gondviselők legfeljebb öt Revolut <18 fiókot hozhatnak létre a saját Revolut-csomagjuk függvényében.

A fiatalok maguk is feliratkozhatnak szülői fiók létrehozására a szülő jóváhagyásával. Ha a gyermek még nem töltötte be az adatkezelési hozzájárulási korhatárt (Magyarországon ez 16 éves kor), akkor valamely szülőnek saját Revolut alkalmazásából kell fiókot létrehoznia számára.

[Revolut] | Fotók forrása: Revolut

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!