SimpleTrends
SimpleTrends

Revolut <18: Frissült a Revolut fiataloknak szóló alkalmazása

Szerző: | 2022. 08. 18. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír, Revolut

FinTechShow-7.0

Az új Revolut alkalmazás színe kifejezetten a 18 év alattiakat célozza – a sárga dizájn energiát, pozitivitást és frissességet sugároz. A vásárlók szabadjára engedhetik kreativitásukat, személyre szabhatják saját bankkártyájukat rajz, szöveg és hangulatjelek hozzáadásával. A „Revolut me!” vadonatúj funkcióval pedig a felhasználók ingyen küldhetnek pénzt egymásnak.

Leder Tamas

A Revolut magyarországi vezetője a FinTechShow-n!

Léder Tamás, Revolut, country manager
Lehet-e a hagyományos bankból neonbankot építeni? Mitől sikeresek és miért nem nyereségesek (még) a neobankok? Mit tanulhatnak a bankok a Revoluttól? Hogyan válik a Revolutból pénzügyi szupertárca? Hogyan látja ezt Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezetője, aki banki és felügyeleti oldalról is látta, milyen válaszokat adnak a pénzügyi szolgáltatók a digitális transzformációra.

FinTechShow 6.0: „Kódban a jövőnk? Bankokból tech cégek” | 2022. október 12.

A globális pénzügyi szuperalkalmazás, a Revolut, amely már több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, frissítette és átnevezte a 6–17 éveseknek szóló szolgáltatását. A „Revolut <18” egy célzottan a fiataloknak szóló – a szülők Revolut fiókjához kapcsolt – számla, amellyel a Társaság célja, hogy a fiatalok magabiztosabban intézhessék pénzügyeiket.

A korábban „Revolut Junior” névre keresztelt „Revolut <18” lehetőséget kínál fiatal felhasználóinak, hogy kreativitásukat a pénzügyeikbe is belevigyék úgy, hogy például személyre szabják fizetőkártyájukat. Saját rajzzal, szöveggel és hangulatjelekkel tehetik egyedivé – egyéniségükhöz illően – a kártyájukat.

Revolut _18 card_@fintechzone

Fotó forrása: Revolut

Az alkalmazásban lévő kontroll funkciók segítségével a fiatalok biztonságosan nyomon követhetik tevékenységeiket és megtakarítási célokat tűzhetnek ki. Azonnali értesítéseket kaphatnak a kiadásaikról, hogy ezzel is segítse a Revolut a költségek kontrollálását, az egészséges pénzhasználati szokások kialakulását. Nemcsak a fiatal felhasználó, de a szülő, vagy a gondviselő is azonnal értesítést kap a telefonjára, ha a kártyát használták.

A szülők/gondviselők kijelölhetnek az alkalmazásban egy rendszeres „fizetési napot” a zsebpénz átutalására, vagy kihívásokat/feladatokat is állíthatnak gyerekeik számára, amelynek teljesítése után kapják meg a „fizetésüket”. A vadonatúj “Revolut me!” funkció segítségével pedig pénzt küldhetnek egymásnak.

Tara Massoudi, a Revolut prémium termékekért felelős vezérigazgatója elmondta:

„Meghallgattuk ügyfeleink visszajelzéseit, akik elmondták, szeretnék, ha a 18 éven aluli gyermekek számára kialakított termékünk személyre szabható lenne, hogy az személyesebbnek tűnjön számukra. Szerettünk volna felnőttesebb érzést kialakítani a kártya és az alkalmazás köré, mert a Revolut <18 egy olyan fiók, amely a felhasználóval együtt fejlődhet.”

A Revolut Junior terméknek több mint 1,6 millió ügyfele volt világszerte (szülők és gyerekek együttesen), akik most mind a Revolut <18 felhasználói lettek.

A Revolut <18 kártya ingyenes. Revolut személyes fiókkal rendelkező szülő vagy gondviselő hozza létre a Revolut <18 fiókot gyermeke számára a Revolut alkalmazásban. A szülő vagy gondviselő telefonján megjelenő QR-kód beolvasásával a gyermek letöltheti saját mobiltelefonjára a Revolut <18 alkalmazást. A kártya akkor is működik, ha nincs mobileszköz a gyermek fiókjához rendelve. A szülők/gondviselők legfeljebb öt Revolut <18 fiókot hozhatnak létre a saját Revolut-csomagjuk függvényében.

A fiatalok maguk is feliratkozhatnak szülői fiók létrehozására a szülő jóváhagyásával. Ha a gyermek még nem töltötte be az adatkezelési hozzájárulási korhatárt (Magyarországon ez 16 éves kor), akkor valamely szülőnek saját Revolut alkalmazásából kell fiókot létrehoznia számára.

[Revolut] | Fotók forrása: Revolut

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

SimpleTrends konferencia

Simpletrends
Legújabb trendek az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logiksztika témákban.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!