BankTechShow

SoftPOS útmutató kereskedőknek, vállalkozásoknak. Hogyan lesz az okostelefonból kártyaelfogadó terminál?

Szerző: | 2022. 09. 13. | Elektronikus fizetés, Elektronikus fizetési megoldások, Mobilfizetés, Összes hír, SimplePay

Bő egy éve Magyarországon is elérhetővé vált az a megoldás (softPOS, vagy más néven telefonterminál alkalmazás), amelynek segítségével a vállalkozások, kereskedők az okostelefonjukat kártyaelfogadó terminállá alakíthatják. Mit jelent ez a gyakorlatban? Milyen alkalmazást kell letölteni a telefonra? Kiváltható a hagyományos kártyaelfogadó terminál (POS) a softPOS-szal? Az OTP Mobil szakértői 2022. szeptember 22-én webinárium keretében bemutatják a legfrissebb tapasztalatokat és választ adnak a legfontosabb kereskedői, felhasználói és a webináriumon felmerülő kérdésekre.

A kártyatársaságok technológiai fejlesztésének köszönhetően egyre több fizetési szolgáltató kínálatában jelenik meg a softPOS, az okostelefont kártyaelfogadó terminállá alakító alkalmazás. Az OTP Mobil idén tavasszal vezette be a softPOS-t és tette elérhetővé az érintéses fizetést a SimpleBusiness alkalmazásban. A integrációnak köszönhetően az appban már 5 fizetési mód áll a kereskedők rendelkezésére.

SimpleBusiness_SoftPOS_Mastercard

Érintéses fizetési lehetőséggel bővült a SimpleBusiness | 2022.05.26.

Az OTP Mobil bejelentette, mostantól érintéses fizetésre is alkalmas a SimpleBusiness mobilalkalmazás. Az új funkció segítségével a SimpleBusiness-t használó kereskedők Androidos okostelefonjukat érintéses fizetésre alkalmas bankkártyaelfogadó terminállá alakíthatják. A mobilalkalmazással most már öt különféle elektronikus fizetési megoldást is nyújthatnak a kereskedők vásárlóiknak.
Mik az eddigi kereskedői tapasztalatok a softPOS-szal és az 5 fizetési móddal kapcsolatban? Hogyan barátkoztak meg a kereskedők az azonnali fizetési módokkal, a QR-kódos és a linkes fizetéssel? Milyen fizetési helyzetben, melyik fizetési módot – softPOS, QR-kód, linkes fizetés – célszerű használni?

Ezekre a kérdésekre is választ adnak az OTP Mobil szakértői, dr. Al-Absi Gáber Seif, az OTP Mobil ügyvezető-helyettese, Kovács Gergely, az OTP Mobil üzletfejlesztési menedzsere és Pócsik Róbert, az OTP Mobil termékfejlesztési menedzsere 2022. szeptember 22-én a „Készpénzmentes fizetési megoldások a gyakorlatban. SimpleBusiness: 5 fizetési mód 1 alkalmazásban” c. webináriumon.

A webinárium célja, hogy kézzelfogható, gyakorlatias útmutatásokat adjon a Magyarországon elérhető új, innovatív elektronikus fizetési megoldásokkal kapcsolatban a vállalkozások, kereskedők, az elektronikus fizetési megoldások iránt érdeklődők számára.

Az új megoldásokat első kézből vizsgáljuk meg a fizetési iparág meghatározó szereplőivel, szakértőivel közösen.

További részletek és regisztráció a webináriumra itt.

Mi a SimpleBusiness?

A SimpleBusiness alkalmazás a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS-terminál telepítése nélkül. Az applikációban elérhető érintéses fizetési funkció segítségével a PIN-kód megadásával is lehetőség nyílik a fizetésre.

A softPOS egyik legnagyobb előnye, hogy a 15 ezer forint feletti tranzakciók kezelését is lehetővé teszi, így korlátozás nélkül, bármilyen összegben fel lehet kínálni az érintéses fizetés lehetőségét.

A kereskedőknek kényelmesebb alternatíva lehet egy fizikai POS-terminálnál, hiszen a funkció használatához csupán egyetlen mobiltelefon is elegendő, és az üzembe helyezése is idő-és költséghatékonyabb.

A SimpleBusiness, azon belül a softPOS funkció minden vállalkozás számára optimális megoldást jelenthet, akár kisebb, éves szinten 30 millió forint alatti forgalmú cégekről vagy nagyobb vállalatokról beszélünk. Utóbbiak számára a softPOS funkció integrált megoldásként is elérhető. Erről további információkat az OTP Mobil szakemberei 2022. szeptember 22-én, a webináriumon osztanak meg.

További információk itt: SimpleBusiness 

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!