2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.09.13.

SoftPOS útmutató kereskedőknek, vállalkozásoknak. Hogyan lesz az okostelefonból kártyaelfogadó terminál?

Szerző:

Kategóriák:

Bő egy éve Magyarországon is elérhetővé vált az a megoldás (softPOS, vagy más néven telefonterminál alkalmazás), amelynek segítségével a vállalkozások, kereskedők az okostelefonjukat kártyaelfogadó terminállá alakíthatják. Mit jelent ez a gyakorlatban? Milyen alkalmazást kell letölteni a telefonra? Kiváltható a hagyományos kártyaelfogadó terminál (POS) a softPOS-szal? Az OTP Mobil szakértői 2022. szeptember 22-én webinárium keretében bemutatják a legfrissebb tapasztalatokat és választ adnak a legfontosabb kereskedői, felhasználói és a webináriumon felmerülő kérdésekre.

A kártyatársaságok technológiai fejlesztésének köszönhetően egyre több fizetési szolgáltató kínálatában jelenik meg a softPOS, az okostelefont kártyaelfogadó terminállá alakító alkalmazás. Az OTP Mobil idén tavasszal vezette be a softPOS-t és tette elérhetővé az érintéses fizetést a SimpleBusiness alkalmazásban. A integrációnak köszönhetően az appban már 5 fizetési mód áll a kereskedők rendelkezésére.

SimpleBusiness_SoftPOS_Mastercard

Érintéses fizetési lehetőséggel bővült a SimpleBusiness | 2022.05.26.

Az OTP Mobil bejelentette, mostantól érintéses fizetésre is alkalmas a SimpleBusiness mobilalkalmazás. Az új funkció segítségével a SimpleBusiness-t használó kereskedők Androidos okostelefonjukat érintéses fizetésre alkalmas bankkártyaelfogadó terminállá alakíthatják. A mobilalkalmazással most már öt különféle elektronikus fizetési megoldást is nyújthatnak a kereskedők vásárlóiknak.
Mik az eddigi kereskedői tapasztalatok a softPOS-szal és az 5 fizetési móddal kapcsolatban? Hogyan barátkoztak meg a kereskedők az azonnali fizetési módokkal, a QR-kódos és a linkes fizetéssel? Milyen fizetési helyzetben, melyik fizetési módot – softPOS, QR-kód, linkes fizetés – célszerű használni?

Ezekre a kérdésekre is választ adnak az OTP Mobil szakértői, dr. Al-Absi Gáber Seif, az OTP Mobil ügyvezető-helyettese, Kovács Gergely, az OTP Mobil üzletfejlesztési menedzsere és Pócsik Róbert, az OTP Mobil termékfejlesztési menedzsere 2022. szeptember 22-én a „Készpénzmentes fizetési megoldások a gyakorlatban. SimpleBusiness: 5 fizetési mód 1 alkalmazásban” c. webináriumon.

A webinárium célja, hogy kézzelfogható, gyakorlatias útmutatásokat adjon a Magyarországon elérhető új, innovatív elektronikus fizetési megoldásokkal kapcsolatban a vállalkozások, kereskedők, az elektronikus fizetési megoldások iránt érdeklődők számára.

Az új megoldásokat első kézből vizsgáljuk meg a fizetési iparág meghatározó szereplőivel, szakértőivel közösen.

További részletek és regisztráció a webináriumra itt.

Mi a SimpleBusiness?

A SimpleBusiness alkalmazás a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS-terminál telepítése nélkül. Az applikációban elérhető érintéses fizetési funkció segítségével a PIN-kód megadásával is lehetőség nyílik a fizetésre.

A softPOS egyik legnagyobb előnye, hogy a 15 ezer forint feletti tranzakciók kezelését is lehetővé teszi, így korlátozás nélkül, bármilyen összegben fel lehet kínálni az érintéses fizetés lehetőségét.

A kereskedőknek kényelmesebb alternatíva lehet egy fizikai POS-terminálnál, hiszen a funkció használatához csupán egyetlen mobiltelefon is elegendő, és az üzembe helyezése is idő-és költséghatékonyabb.

A SimpleBusiness, azon belül a softPOS funkció minden vállalkozás számára optimális megoldást jelenthet, akár kisebb, éves szinten 30 millió forint alatti forgalmú cégekről vagy nagyobb vállalatokról beszélünk. Utóbbiak számára a softPOS funkció integrált megoldásként is elérhető. Erről további információkat az OTP Mobil szakemberei 2022. szeptember 22-én, a webináriumon osztanak meg.

További információk itt: SimpleBusiness 

Címkék:
blank
blank