2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2021.07.30.

Tovább bővült az Erste Bank új online piactere, a George Store

Szerző:

Kategóriák:

Újabb pénzügyi termékekkel bővült az Erste Bank online piactere, a George Store. A befektetési és megtakarítási termékek mellett most már személyi kölcsönt és hitelkártyát is igényelhetnek pár perc alatt online az Erste Bank ügyfelei.

Idén februárban debütált az Erste Bank digitális platformja, a George. A sajtótájékoztatón Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója úgy mutatta be a platformot, hogy

„George nemcsak egy applikáció, hanem egy ökoszisztéma. Megadja azt az érzést, amit a fintech is megad.”

George moduláris rendszere révén mindenki saját magára szabhatja a szolgáltatási kínálatot és az ügyfélcentrikus dizájnnak köszönhetően vetekszik a fintech cégek megoldásaival.

Havonta új fejlesztések

A „platformizáció” eredményeként sokkal gyorsabban bővíthető a George új funkciókkal, ami jelentős előrelépést jelent az ügyféligényekhez való gyors alkalmazkodás tekintetében. Az új képességnek köszönhetően havonta új fejlesztésekkel fog bővülni a George – mondta el a FinTechZone-nak adott korábbi interjújában Bek-Balla László, az Erste Bank contact center és digitális csatornák igazgatója.

Február óta a George folyamatosan bővül és többek között:

 • több tucat pénzügyi „jó tanács” („good advice”) került beépítésre, amelyek az ügyfelek pénzügyi magatartásától függően jelennek meg.
 • Bekerült a hitelkártyákhoz kapcsolódó hűségpontok kezelésének lehetősége.
 • Az sms üzeneteket felváltották a push üzenetek.
 • Folyamatosan bővül az online igényelhető pénzügyi termékek köre a George Store-ban.

Pénzügyi termékek a George Store-ban

A George Store-ban az alábbi pénzügyi termékeket lehet pár perc alatt online megigényelni távoli szerződéskötés keretében (bankfióki látogatás és személyes megjelenés nélkül):

 • számlatermékek (pl. George számla, amelynek a havi díja alkalmazkodik a felhasználó bankolási szokásaihoz),
 • megtakarítási termékek,
 • befektetési termékek,
 • értékpapírszámla,
 • betétlekötés,
 • személyi kölcsön,
 • hitelkártya.

A George Store-ban érhetők el továbbá az Ajánlóprogram részletei is.

Google Pay az Erste Banknál

Az Erste Bank korábban elárulta, hogy a nyár folyamán érkezik a Google Pay, így az Erste Bank androidos ügyfelei számára is elérhető lesz a keresőóriás érintéses mobilfizetési megoldása. Igaz, az Erste MobilePay jelenleg is biztosítja az androidos ügyfelek számára az érintéses mobilfizetés lehetőséget, ám a bank úgy döntött, hogy az ügyféligényekhez alkalmazkodva a jövőben a saját érintéses mobilfizetési megoldás kivezetésre kerül és az Erste MobilePay-ben található kényelmi fizetési funkciók a George alkalmazásba kerülnek majd beépítésre.

A digitális transzformáció új irányaival, a digitális banki stratégiákkal, a nyílt bankolás hazai eredményeivel, a legújabb magyar fintech megoldásokkal és a digitális pénzügyi ökoszisztémákkal részletesen foglalkozunk 2021. október 7-8. között 40 előadás keretében az idén 5 éves FinTechShow-n.

Címlapfotó: George web

Címkék:
blank