Tovább bővült az Erste Bank új online piactere, a George Store

Szerző: | 2021. 07. 30. | Digitális pénzügyek, Összes hír

PayTechShow 4.0

Újabb pénzügyi termékekkel bővült az Erste Bank online piactere, a George Store. A befektetési és megtakarítási termékek mellett most már személyi kölcsönt és hitelkártyát is igényelhetnek pár perc alatt online az Erste Bank ügyfelei.

Idén februárban debütált az Erste Bank digitális platformja, a George. A sajtótájékoztatón Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója úgy mutatta be a platformot, hogy

„George nemcsak egy applikáció, hanem egy ökoszisztéma. Megadja azt az érzést, amit a fintech is megad.”

George moduláris rendszere révén mindenki saját magára szabhatja a szolgáltatási kínálatot és az ügyfélcentrikus dizájnnak köszönhetően vetekszik a fintech cégek megoldásaival.

Havonta új fejlesztések

A „platformizáció” eredményeként sokkal gyorsabban bővíthető a George új funkciókkal, ami jelentős előrelépést jelent az ügyféligényekhez való gyors alkalmazkodás tekintetében. Az új képességnek köszönhetően havonta új fejlesztésekkel fog bővülni a George – mondta el a FinTechZone-nak adott korábbi interjújában Bek-Balla László, az Erste Bank contact center és digitális csatornák igazgatója.

Február óta a George folyamatosan bővül és többek között:

 • több tucat pénzügyi „jó tanács” („good advice”) került beépítésre, amelyek az ügyfelek pénzügyi magatartásától függően jelennek meg.
 • Bekerült a hitelkártyákhoz kapcsolódó hűségpontok kezelésének lehetősége.
 • Az sms üzeneteket felváltották a push üzenetek.
 • Folyamatosan bővül az online igényelhető pénzügyi termékek köre a George Store-ban.

Pénzügyi termékek a George Store-ban

A George Store-ban az alábbi pénzügyi termékeket lehet pár perc alatt online megigényelni távoli szerződéskötés keretében (bankfióki látogatás és személyes megjelenés nélkül):

 • számlatermékek (pl. George számla, amelynek a havi díja alkalmazkodik a felhasználó bankolási szokásaihoz),
 • megtakarítási termékek,
 • befektetési termékek,
 • értékpapírszámla,
 • betétlekötés,
 • személyi kölcsön,
 • hitelkártya.

A George Store-ban érhetők el továbbá az Ajánlóprogram részletei is.

Google Pay az Erste Banknál

Az Erste Bank korábban elárulta, hogy a nyár folyamán érkezik a Google Pay, így az Erste Bank androidos ügyfelei számára is elérhető lesz a keresőóriás érintéses mobilfizetési megoldása. Igaz, az Erste MobilePay jelenleg is biztosítja az androidos ügyfelek számára az érintéses mobilfizetés lehetőséget, ám a bank úgy döntött, hogy az ügyféligényekhez alkalmazkodva a jövőben a saját érintéses mobilfizetési megoldás kivezetésre kerül és az Erste MobilePay-ben található kényelmi fizetési funkciók a George alkalmazásba kerülnek majd beépítésre.

A digitális transzformáció új irányaival, a digitális banki stratégiákkal, a nyílt bankolás hazai eredményeivel, a legújabb magyar fintech megoldásokkal és a digitális pénzügyi ökoszisztémákkal részletesen foglalkozunk 2021. október 7-8. között 40 előadás keretében az idén 5 éves FinTechShow-n.

Címlapfotó: George web

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!