SimpleTrends
SimpleTrends

Elérhetővé válik George az Erste kisvállalkozó ügyfeleinek

Szerző: | 2023. 06. 29. | Banki és fintech hírek, Hazai digitális banki hírek, Összes hír

FinTechShow-7.0

Az Erste július utolsó napjaiban mikrovállalati ügyfeleinek is elindítja a George Web és George App szolgáltatást. A modern, kényelmesen használható platform több tízezer kisvállalkozónál váltja fel a jelenleg használt vállalati mobil és netbanki felületet. Az érintett ügyfelek a napokban kapják kézhez az átállással kapcsolatos tájékoztatót. A nagy többségnek, aki lakossági ügyfélként most is George-ot használja, nincs külön feladata a platformváltással kapcsolatban.

A kisvállalkozók pénzügyeit is egyszerűbbé és könnyen áttekinthetővé teszi George. Az Erste két éve indult digitális platformját eddig a bank lakossági ügyfelei használhatták, július végétől azonban a mikrovállalkozások számára is megnyílik a lehetőség.

A kisvállalkozók pénzügyi, számlahasználati szokásai alapvetően nem különböznek a lakossági ügyfelekétől, számukra a George egyszerűbb és átláthatóbb, mint a jelenleg használt vállalati netbanki és mobilbanki felület.

A mikrovállalkozások ugyanazt a George Web felületet és George App applikációt fogják használni, mint a lakossági ügyfelek, közel azonos funkciókkal

– jelentette be Bek-Balla László, az Erste digitális csatornák és contact center vezetője.

Október végéig állhatnak át az új netbanki felületre a kisvállalkozók

A váltás az Erste kisvállalkozó ügyfeleinek több mint 70 százalékát érinti – kétharmaduk lakossági ügyfélként most is használja a George-ot. Július végén náluk a felületen egyszerűen csak megjelenik majd a vállalkozói számlájuk is, amelyet onnantól az alkalmazásban is tudnak kezelni.

Azoknak a kisvállalkozóknak, akik magánszemélyként nem használták a George alkalmazásokat, regisztrálniuk kell az új felületre digitális azonosítóikkal. Az érintett ügyfelek a részletekről és dátumokról elektronikus üzenetben és postai úton küldött levélben kapnak információt a napokban.

Emellett az Erste honlapján is elérhető lesz egy tájékoztató oldal, ahol minden tudnivalót megtalálnak. A hagyományos vállalati netbanki felületet az érintettek várhatóan október végéig elérik, ezt követően kizárólag a George-ot használhatják majd.

Egyetlen felületen a magán és a mikrovállalati pénzügyek

A kisvállalkozóknak egyszerű, könnyen érthető és jól kezelhető megoldásokra van szükségük.

A George nem csak szerethetőbb platform, de a kisvállalkozók igényeihez is jobban igazodik

– mondta el Csajtai Andrea, az Erste kisvállalkozásokkal foglalkozó területének vezetője.

Hozzátette: a mikrovállalkozások vezetői gyakran mindent maguk intéznek, nincs pénzügyesük, IT-szakemberük vagy marketingesük. A George átláthatóbb pénzügyeket, könnyen áttekinthető kiadási és bevételi kimutatásokat hoz számukra egy modern, személyre szabható platformon.

Az ügyfelek nem csak egy felületen kezelhetik saját pénzügyeiket és a vállalkozásukét, de könnyebben kereshetnek a korábbi átutalások és a beérkező összegek között, és egyszerűbb módon utalhatnak azoknak, akikkel korábban már kapcsolatban voltak.

Az internetes kártyás vásárlásokat, internetbanki belépést egyetlen mozdulattal jóváhagyhatják, a számlainformációkat be is szkennelhetik, és elküldhetik azt a könyvelőnek. Ősztől pedig a PIN megjelenítése funkció segítségével biztonságosan megnézhetik saját üzleti bankkártyájuk PIN-kódját, de a George-ban könnyedén digitalizálhatják is a kártyát.

Közel félszáz új funkció két év alatt

Az Erste folyamatosan fejleszti pénzügyi platformját, szem előtt tartva, hogy az ügyfeleknek mi a kényelmes és kézenfekvő. Az elmúlt két évben a George App közel félszáz új funkcióval bővült, ezzel is hozzájárulva az ügyfelek pénzügyi egészségének megteremtéséhez.

George még idén további új funkciókkal gazdagodik. Jön például a képernyőmegosztás lehetősége, így az ügyfelek a bank tanácsadóinak meg is tudják majd mutatni, hol akadtak el egy művelet közben. Lehetőség lesz a banknál lévő adatok (lakcím, személyi igazolványszám) módosítására, a dokumentumok aláírására is, így ezek miatt sem kell majd fiókba menni.

A speciálisan a kisvállalkozói ügyfeleknek szóló fejlesztések is rendszeresen érkeznek majd George-ra. Már fejlesztjük például a számlázóprogramokkal való összekapcsolást, és dolgozunk a kisvállalkozói hiteligénylésen is

– ismertette Bek-Balla László.

[Erste közlemény] | Címlapfotó forrása: Erste

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

SimpleTrends konferencia

Simpletrends
Legújabb trendek az e-commerce, m-commerce, fintech, marketing és logiksztika témákban.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!