2023.04.18.

Új pénzügyi terméket mutatott be az Apple! 10-szer magasabb hozamot ígér az új megtakarítási számla

Szerző:

Alig három hete jelentette be az Apple, hogy elindítja a kamatmentes részletfizetési megoldását, az Apple Pay Latert, most újabb pénzügyi termékkel rukkolt elő. A BigTech tegnap bejelentette, hogy új, magas hozamú megtakarítási számlát tesz elérhetővé az Apple Card felhasználók számára. A megtakarítási számla különlegessége, hogy az éves hozam 10-szerese az országos átlagnak (az Egyesült Államokban). Az Apple Cardhoz hasonlóan az új megtakarítási számlát is a Goldman Sachs-szal közösen vezeti be a társaság.

"Szupertárcák, digitális valuták, AFR 2.0"

2023. április 20-án jön a PayTechShow 4.0, ahol a fizetési iparág kiemelt szereplői górcső alá veszik az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

További részletek itt: PayTechShow 4.0

Az Apple 4,15%-os éves hozamot tesz elérhetővé az új megtakarítási számlán, amelynek nincs külön díja, nincs minimálisan befizetendő összeg- és egyenlegelvárás sem. Az új számlát az Apple Card felhasználók egyszerűen beállíthatják az Apple digitális tárcájában (Apple Wallet).

Az Apple Card felhasználók a megtakarítási számlát feltölthetik az Apple Cash egyenlegükön, vagy más bankszámlán keresztül is. A megtakarítási számlán elhelyezett összeg napi szinten kamatozik és azonnal jóváírásra kerül.

A felhasználók a számlaegyenleget, a jóváírt kamatot az Apple Wallet-ban követhetik nyomon, illetve ugyanitt kezelhetik a kiutalásokat, átvezetéseket is. A kiutalások más bankszámlára, vagy az átvezetés az Apple Cash kártyára ingyenesek.

A megtakarítások segítségével az Apple Card felhasználók még több értéket kaphatnak – mondta el Jennifer Bailey, az Apple Pay és Apple Wallet termékekért felelős alelnök.

„Célunk olyan megoldások kifejlesztése, amelyek képesek hozzájárulni a felhasználók pénzügyi egészségének fejlődéséhez”

– tette hozzá az Apple alelnöke.

Apple Pay Later

Elstartolt az Apple kamatmentes részletfizetési megoldása, az Apple Pay Later | 2023.03.29.

Hosszas előkészületek után az Apple tegnap elindította az Apple Pay Later megoldást, amellyel a felhasználók vásárlásaikat kamat- és díjmentesen kifizethetik négy részletben hat hetes időintervallumon belül. Az új fizetési megoldást először az Egyesült Államokban tette elérhetővé az Apple.
Címkék: