BankTechShow

Új pénzügyi terméket mutatott be az Apple! 10-szer magasabb hozamot ígér az új megtakarítási számla

Szerző: | 2023. 04. 18. | Apple Pay, Banki és fintech hírek, Elektronikus fizetés, Nemzetközi fintech hírek, Összes hír

Alig három hete jelentette be az Apple, hogy elindítja a kamatmentes részletfizetési megoldását, az Apple Pay Latert, most újabb pénzügyi termékkel rukkolt elő. A BigTech tegnap bejelentette, hogy új, magas hozamú megtakarítási számlát tesz elérhetővé az Apple Card felhasználók számára. A megtakarítási számla különlegessége, hogy az éves hozam 10-szerese az országos átlagnak (az Egyesült Államokban). Az Apple Cardhoz hasonlóan az új megtakarítási számlát is a Goldman Sachs-szal közösen vezeti be a társaság.

"Szupertárcák, digitális valuták, AFR 2.0"

2023. április 20-án jön a PayTechShow 4.0, ahol a fizetési iparág kiemelt szereplői górcső alá veszik az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

További részletek itt: PayTechShow 4.0

Az Apple 4,15%-os éves hozamot tesz elérhetővé az új megtakarítási számlán, amelynek nincs külön díja, nincs minimálisan befizetendő összeg- és egyenlegelvárás sem. Az új számlát az Apple Card felhasználók egyszerűen beállíthatják az Apple digitális tárcájában (Apple Wallet).

Az Apple Card felhasználók a megtakarítási számlát feltölthetik az Apple Cash egyenlegükön, vagy más bankszámlán keresztül is. A megtakarítási számlán elhelyezett összeg napi szinten kamatozik és azonnal jóváírásra kerül.

A felhasználók a számlaegyenleget, a jóváírt kamatot az Apple Wallet-ban követhetik nyomon, illetve ugyanitt kezelhetik a kiutalásokat, átvezetéseket is. A kiutalások más bankszámlára, vagy az átvezetés az Apple Cash kártyára ingyenesek.

A megtakarítások segítségével az Apple Card felhasználók még több értéket kaphatnak – mondta el Jennifer Bailey, az Apple Pay és Apple Wallet termékekért felelős alelnök.

„Célunk olyan megoldások kifejlesztése, amelyek képesek hozzájárulni a felhasználók pénzügyi egészségének fejlődéséhez”

– tette hozzá az Apple alelnöke.

Apple Pay Later

Elstartolt az Apple kamatmentes részletfizetési megoldása, az Apple Pay Later | 2023.03.29.

Hosszas előkészületek után az Apple tegnap elindította az Apple Pay Later megoldást, amellyel a felhasználók vásárlásaikat kamat- és díjmentesen kifizethetik négy részletben hat hetes időintervallumon belül. Az új fizetési megoldást először az Egyesült Államokban tette elérhetővé az Apple.
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!