2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.04.04.

FinTechShow 2017: itt dőlhet el a hazai fintech forradalom

Szerző:

Kategóriák:

Van elegendő kraft a hazai fintech startupokban? Tényleg keresik a hazai bankok az együttműködést a fintech cégekkel? Április 11-én a FinTechShow 2017-en kiderül.

 

Lesz-e fintech Big Bang?

Már csak 1 hét és itt a FinTechShow 2017. Itt eldőlhet, a hazai fintech forradalom csak egy üres frázis, vagy a jövő digitális bankolásának kezdete. Térben és időben egy pontban sűrűsödik a hazai fintech szcéna krémje, a hazai nagybankok digitális vezetői, a fintechekbe befektető társaságok, továbbá a bankrendszer infrastrukturális megújulásáért felelős kormányzati szereplők és a kivitelezésben helyet kereső beszállítók. Itt lesz az a közel 300 ember, döntéshozó, innovátor és felsővezető, akik nap mint nap tekerik a potmétert a digitális pénzügyi térben. És ha elindul a sűrűsödés, akkor annak robbanás lehet a vége.

 

Ezt kínálja a FinTechShow 2017

A FinTechShow-n bemutatkozik Magyarország 15 legígéretesebb fintech startupja és a legújabb felfedezettek is. Ők keresik az együttműködést a hazai pénzügyi közvetítő rendszer szereplőivel és ígérik, képesek új színt vinni a hazai digitális bankolásba. Most itt a lehetőség számukra, hogy a több mint 100 banki szakértő, közép- és felsővezető előtt “eladhassák” a portékájukat.

Itt lesznek továbbá a fintech és az insurtech startupok felkarolása mellett felesküdött inkubátorok is: a Fintechlab, a Sparklab és a BnL Start. A januárban elindult Fintechlab 6 startuppal már elkezdte a közös munkát, a Sparklab március közepétől nyitotta meg mentor programját, a BnL Start pedig akár 72 milió forinttal is támogatja az ígéretes ötletek megvalósítását.

A hazai IT iparág közel 500 vállalatát összefogó IVSZ (Szövetség a Digitális Gazdaságért) is részt vesz a fintech forradalomban. Minden IT cégnek is meg kell értenie a hagyományos pénzügyi szolgáltatók előtt álló kihívásokat, hogy eredményesen segíthessék a bankszektort a digitális transzformációban. Ennek jegyében a FinTechShow 2017-en az IVSZ elindítja a fintech munkacsoportját.

A fintech pitchek mellett tartalmas előadásokban sem lesz hiány. Itt lesz a világ egyik legismertebb fintech stratégája, Devie Mohan, aki beavat majd minket a globális fintech trendekbe. Megtudhatjuk majd azt is, hogy az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) milyen fintech programot indított el, illetve az API bankolás hogyan segítheti a bankok és a fintech cégek együttműködését.

És piaci bejelentésekben sem lesz hiány; újabb bank-fintech megoldás debütál a FinTechShow-n!

Végül, de nem utolsó sorban átadásra kerül a FinTechShow 2017 díj is.

 

A FinTechShow 2017 díj

A FinTechShow-n bemutatkozó 15 fintech startup közül a független szakmai zsűri kiválasztja a 2017. év legígéretesebb hazai fintechjét. Az esemény támogatói és partnerei felajánlásai mellett az alábbi díjjal is büszkélkedhet majd az év fintechje.

Szóval, lehoztuk a csillagokat az égről. Most már rajtatok a sor!

Címkék:
blank
blank